Şimdi Ara

Cenaze var otobuste tv acamayiz! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
6.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JAMESx

cenazeye o kadar saygı gösteriyorlardıysa neden bagajda tıkayıp saatlerce taşıyorlar üstelik bagaj insanların ayak altı hizasına geliyor peki bu durumda bir saygısızlık olmuyorda biri tv açınca mı saygısızlık oluyor

saygısızlık şu oluyor yan veya ön koltukta cenaza yakınları üzgün durumda iken senin kalkıp gülmen hoş değil biraz anneye babaya sor onlar sana izah eder ayrıca adam neden bu şekilde götürmek durumunda kaldığını kimse bilmiyo yoksa sizin kadar cahil olduklarını sanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HÜSAMCIK

yıl olmuş .... ,özgürlük kısıtlanamaz .... diyenler var, tamam yaşam herşeye rağmen devam eder bu dünya etme bulma dünyasıdır yarın birgün sevdiğiniz biri öldüğünde yan dairenizdeki evin altında düğün dernek kurar. o zaman oda size aynı şeyi söyler

5+1 ses sistemi kurup LCD tv'den mi izleyecek diziyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

quote:

cenazeye o kadar saygı gösteriyorlardıysa neden bagajda tıkayıp saatlerce taşıyorlar üstelik bagaj insanların ayak altı hizasına geliyor peki bu durumda bir saygısızlık olmuyorda biri tv açınca mı saygısızlık oluyor

saygısızlık şu oluyor yan veya ön koltukta cenaza yakınları üzgün durumda iken senin kalkıp gülmen hoş değil biraz anneye babaya sor onlar sana izah eder ayrıca adam neden bu şekilde götürmek durumunda kaldığını kimse bilmiyo yoksa sizin kadar cahil olduklarını sanmıyorum..

Ben hem aöf hem de örgün olmak üzere 2 üniversite okuyorum ayrıca 4 dil biliyorum ve fazla kültürlü biriyim. Cahil olmadığımı her türlü kanıtlarım.
    Ne olursa olsun burada haksız olan bir taraf var ve bu tarafın otobüs yolcuları olmadığı kesin. ölü yakınları yada otobüs firması resmen yolcuların rahatlığını zora sokmuş bu durumda sen nasıl kalkıpta yolcuları suçlayabiliyorsun. onların hakkıdır tv izlemek. tanımadığı bir ölü için ağlamak zorundalar mı yani?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cityliner

cenazeye saygı diye yorum yapanların hangi yılda yaşadıklarını merak ediyorum eskisi gibi deil artık herşey kimsenin kimsenin özgürlüğünü kısıtlamaya hakkı yok o saygı diye yorum yazanlar bir düşünün almışsın biletini herşey iyi güzel neymiş efendim tv açamazsınız onu yapamazsınız böyle işmi olur cenaze aracı ne diye var
    allah bunların eline düşürmesin ne diyeyim

yıllar armutları olgunlaştırmış anlaşılan sizin köyde zekanda geri kalmış..bu tür yorum yapanlar hayatlarında hiç cenazeye gitmişlermi acaba.

seninde birgün başına gelirse böyle bi olay sonra deme hay s.. cenazesini. CENAZE SAYGISIZ DEİLİZ ELBETTE AMA O CENAZENİN ORADA NE İŞİ VAR KARDEŞİM AKLI SELİM ADAMLARSINIZ CENAZENİN ÜSTÜNDE GİTMEK NASILDIR Bİ DÜŞÜNÜN

• Neler demişler ya saçmalığa bak yok muavin olsaydım ağzına çakardım bilmem ne hayatımda böyle saçmalık görmedim bagajda cenazemi taşınır arkadaş ona kalırsa milletin donu vs arasında cenazenin ne işi var, millet cenazenin üstünde gidiyor olaya açıklık getirmek gerekirse bu adam eğer otobüste cenaze olduğunu bilerek alsaydı o bileti sesini çıkarmaya hakkı yoktu, kendi rızasıyla aldı çünkü bileti ama öyle bir şey söylenmedi bu arkadaşa eğer üzülüyorsa kendi üzülsün herkese yaymak nedir bu durumu tamam sende üzülürsün ölen sonuçta insan ama diğer insanları kısıtlamaya hakları yok
  • Konuyu açan arkadaş dibine kadar haklı hemen ahiretçiler toplanmış yok ölümün ciddiyeti vs. vs. sanarsın tibette 23 yıl geçirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

yıl olmuş .... ,özgürlük kısıtlanamaz .... diyenler var, tamam yaşam herşeye rağmen devam eder bu dünya etme bulma dünyasıdır yarın birgün sevdiğiniz biri öldüğünde yan dairenizdeki evin altında düğün dernek kurar. o zaman oda size aynı şeyi söyler

at gözlüğü var sanırım asıl demek istediğimi ya anlamadın yada anlamak istemedin.düğün olaynıı örnek olarak vermiştim sessiz örnek istersen, taziye evine gelenlerden birisi telefondan oyun veya müzik dinlemeye başlarsa incinmezmisin, nede olsa hakkı canı sıkıldı adamın , .Allah gecinden versin böyle bir olayı başınıza gelmeden anlamazsınız. yani biraz saygı arkadaşlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

at gözlüğü var sanırım asıl demek istediğimi ya anlamadın yada anlamak istemedin.düğün olaynıı örnek olarak vermiştim sessiz örnek istersen, taziye evine gelenlerden birisi telefondan oyun veya müzik dinlemeye başlarsa incinmezmisin, nede olsa hakkı canı sıkıldı adamın , .Allah gecinden versin böyle bir olayı başınıza gelmeden anlamazsınız. yani biraz saygı arkadaşlar.

Burada etraftakileri rahatsiz edecek birsey yok, kulaklik takip sessiz sakin izleyecek istedigini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ben hem aöf hem de örgün olmak üzere 2 üniversite okuyorum ayrıca 4 dil biliyorum ve fazla kültürlü biriyim. Cahil olmadığımı her türlü kanıtlarım.
    Ne olursa olsun burada haksız olan bir taraf var ve bu tarafın otobüs yolcuları olmadığı kesin. ölü yakınları yada otobüs firması resmen yolcuların rahatlığını zora sokmuş bu durumda sen nasıl kalkıpta yolcuları suçlayabiliyorsun. onların hakkıdır tv izlemek. tanımadığı bir ölü için ağlamak zorundalar mı yani?

okumakla sadece duvara bikaç kağı asarsın ama cahilliğin sabir kalır hiç cenazeye veya cenaze evine gittinmi... şimdi otobüse binen adamlar cenazemiz var deyip kapattırınca tvyi neyiniz eksiliyo kimse ağlamak durumunda değil ama gülmeleride gerekmiyo..

• Otobüste cenaze taşındığını ilk kez duydum
  • Arkadaslar banane lan cenazeden diye bir cikis yapmadim bende farkindayim uzucu bir durum ama muavine niye onceden belirtmedikleri konusunda cikistim ayrica tv yi izlemek hakkim oluye saygisizlik oldugunu dusunmuyorum orada tartismada da cenaze yakini kisiler oldugunu bildigimden cenazeden cok firmanin bu tutumu uzerinde tartistim ama tv izlemenin saygisizlik oldugunu dusunmuyorum ses bile cikarmiyor kulaklik var

• mutluyu tanıyorum. son derecemakul vur insan. nerde ne yapması gerektiğini bilir. burada da haklı olarak tvnin açılmamasina tepki göstermiş. kimse sesini çıkarmaya çıkarmaya mal bi toplum olduk. biraz tepkisini koyana da dışlar gibi tavır takinacaginiza destek olsanız tüyünüz mü eksilir!

• oha bunuda duydum otobuste cenazemi tasinirmis manyakmi bunlar.
    cenaze araci yada ambulanslada yolcumu tasiyorlarmis saka gibi cus ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Benim de uyuz olduğum nokta firma. Bilgilendirsinler o zaman. Ayrıca televizyon izlemek ile saygısızlığın alakası ne çözemedim. Ufacık televizyon ve her koltukta var. Ben başkaları yüzünden rahatımı bozamam. Maalesef artık böyle düşünüyorum. Herkes şimdi saygı kalmamış diyecek ama insanlara olan saygım maalesef kalmadı. Allah aşkına o saygı duyduğunuz insanlar kötü gününüzde yanınızda mı olacak? Düştüğünüz zaman elinizden mi tutacaklar? Saygı kavramı ''insanlık'' değil de karşılıklı çıkar söz konusu olunca oluşur.

Ölü evinde veya bulunduğu yerlerde yas tutulur ve buna bağlı olarak belirli şeyler yapılmaz.. Bunu bilmek için 50-60 yaşında olmaya gerek yok.. Tabii insanlara saygın kalmamışsa buna bir şey diyemem ki zaten kimse bir şey diyemez, bu durumda seninde o bahsettiğin insanlardan farkın kalmamıştır..

• Boyabatta döverler seni diyim
  • millet ne yaptıgını bilmiyor ya gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hedef4444 -- 29 Ekim 2012; 0:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matthew__

millet tam kıvama gelmiş valla ne itiraz ne şikayet bence bastır şampiyon tek olsanda , itaatkar olma

Katılıyorum hocam,beyni uyuştu çoğu kişinin.
  • Bu Türkiye de ki insanlar kafayı yemiş arkadaş bir kere de ben böyle bir olayla karşılaştım bir kişilik yeri iki kişiye satmışlar ve rezil olduk otobüste Allah belasını versin böyle insanların hocam sende inadına aç gerekirse kavga et ama hakkını savun 9 saatlik yolculuk az da değil şikayet edersin sonrada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Bu Türkiye de ki insanlar kafayı yemiş arkadaş bir kere de ben böyle bir olayla karşılaştım bir kişilik yeri iki kişiye satmışlar ve rezil olduk otobüste Allah belasını versin böyle insanların.

bu türkiyede hep yapılan bi puştluk.

ama bunun çok ağır bi versiyonuna şahit oldum:

yaşlı amca oğlunun yemin törenine yetişecek, koşa koşa gelmiş eşiyle birlikte gece 10 otobüsüne yetişmek için 9:50 gibi garaja varmışlar ve biletleri almışlar 10 arabasına, bi geldiler otobüste yer yok. neden? çünkü dolu yeri satmışlar. muavin çok rahat bi şekilde adama şunu söyledi: efendim küçük bi hata olmuş, siz bu gece 10'un arabasından değil yarın gece 10 arabasından bilet almışsınız, ama sorun yok efendim size 11 arabasından yer veririz.

adam delirdi, ulan nasıl yanlışlık olur daha 2 dakka önce aldım bileti, nasıl yarının arabasından bilet verirsiniz? hem biz 11 arabasına kalamayız yemin törenine yetişcez, dedi. kavga çıkardı. bu sırada diğer otobüs firmalarının 10 otobüsleri kalktığı için amca için iş işten geçti ne olursa olsun.

peki neden oldu bunlar? 10 arabasından yer yok deyip müşteir kaybetmek yerine enayi tos tos ihtiyarı 11 arabasına kaktırırız diye puştluk yapanlar yüzünden.

firma: tabiki de tahmin ettiğiniz gibi: Metro

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.