Şimdi Ara

Cemaatin medya gücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samanyolu haber
    Bugün tv
    Zaman gazetesi
    Taraf gazetesi

Hiçte azımsanacak kadar değil ne dersiniz ?

• Akpliler izlemiyor ki onlar ahaber , atv vs izliyor. Cemaattekilerde bu saydiklarimi izlemiyor. Chpliler cemaat kanallari ve halk tv izliyor. Kisacasi herkes duymak istedigi seyi duyuyor ve izliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar millet diye bir gazete çıkmış cemaatle baglantısı var dedi dün biri dogru mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KanunAdamı

Evet paralel yapının gazetesi. Yazarlara bakarsan anlarsın zaten. Hakan Şükür, İdris Bal gibi isimler.

Paralel yapıya daha neden paralel dediklerini bilmiyorsun degil mi ?

Başbakanı dinlediler.Adamın ne mal oldugunu ortaya çıkardılar.Kısacası çalan degil dinleyen suçlu oldu.Adam sizi varya harbi yönetiyor şu anda.Age of empires oynuyor resmen adam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanunAdamı

Evet paralel yapının gazetesi. Yazarlara bakarsan anlarsın zaten. Hakan Şükür, İdris Bal gibi isimler.

20 yaşında bir ilkokul mezunu gelmiş burada siyaset anlatıyor.
    (Normalde bunu yazmam ama beni 19 yaşında olduğum için eleştirmişti)

Bak güzel kardeşim, o paralel yapıya bu gücü ordunun gücünü kırmak için senin cumhurbaşkanın verdi. Tamam mı? Haydi kolay gelsin.

• Yalanla dolanla bas edilmesi dunyanin en zor islerinden biri."Allah kuru iftiradan korusun"demisler taa eskiler.En güçlü medya sirketlerine sahip ol yine de yalan dolanla bas edilmesi cok zordur.Sorgulayan bir halk da olmadigi icin git gide çürürsün.

• İnternette buldum

Cemaatin medya gücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Akif Ersoy -- 4 Kasım 2014; 21:59:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunların medyasıda kendileride ve hoca dedikleri kişide haindir alçaktır zerre kadar güvenirlilikleri yoktur ciddiye alınası bir durumlarıda yok mal ortada gördük zaten yaptıkları tek şey koca cehape'yi maymuna çevirdiler he bak onuçok iyi yaptılar Allah var.:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Akpliler izlemiyor ki onlar ahaber , atv vs izliyor. Cemaattekilerde bu saydiklarimi izlemiyor. Chpliler cemaat kanallari ve halk tv izliyor. Kisacasi herkes duymak istedigi seyi duyuyor ve izliyor

Olayı güzel özetlemişsin

Dedem koyu akp li atv ahaber ve stv izlerdi ne zaman bu 17 aralık operasyonu oldu stv yi izlemeye başladı

Daha önce stv de ergenekon balyoz derken esip gürleyen dedem inanarak izliyordu ne zaman 17 aralık yolsuzluk çıktı kolpa montaj bunlar diyerek zaplamaya başladı

Not: Sevdiğiniz kişiyle siyasi diyaloğa girmeyin başkaları paraları cebe indirirken kalp kırmaya değmez

Tv pek izlemem bazen kanal7 ye bakıyorum ev fiyatları şöyle artıcak, yatırım neye yapılmalı, altın düştü yatırım aracı mı, işsizlik rakamları açıklandı avrupanın en düşük rakamları bizde gibi haber başklıkları görüyorum Allah Allah diyorum bu nasıl bi haber sanki herkeste bol para varda tek derdimiz yatırım yapmak para olmuş tüm derdimiz.

Başbakan ve cb açıklamalarıda zaten devrim niteliğinde ve ciddiyetinde sanki Alice harikalar diyarında gibi hissediyorum kendimi

• quote:

Orijinalden alıntı: CODY

quote:

Orijinalden alıntı: Maggese

Akpliler izlemiyor ki onlar ahaber , atv vs izliyor. Cemaattekilerde bu saydiklarimi izlemiyor. Chpliler cemaat kanallari ve halk tv izliyor. Kisacasi herkes duymak istedigi seyi duyuyor ve izliyor

Olayı güzel özetlemişsin

Dedem koyu akp li atv ahaber ve stv izlerdi ne zaman bu 17 aralık operasyonu oldu stv yi izlemeye başladı

Daha önce stv de ergenekon balyoz derken esip gürleyen dedem inanarak izliyordu ne zaman 17 aralık yolsuzluk çıktı kolpa montaj bunlar diyerek zaplamaya başladı

Not: Sevdiğiniz kişiyle siyasi diyaloğa girmeyin başkaları paraları cebe indirirken kalp kırmaya değmez

Tv pek izlemem bazen kanal7 ye bakıyorum ev fiyatları şöyle artıcak, yatırım neye yapılmalı, altın düştü yatırım aracı mı, işsizlik rakamları açıklandı avrupanın en düşük rakamları bizde gibi haber başklıkları görüyorum Allah Allah diyorum bu nasıl bi haber sanki herkeste bol para varda tek derdimiz yatırım yapmak para olmuş tüm derdimiz.

Başbakan ve cb açıklamalarıda zaten devrim niteliğinde ve ciddiyetinde sanki Alice harikalar diyarında gibi hissediyorum kendimi

bazen hak vermiyor değilim mesela AKP'li biri Halk Tvyi açsa adamların söyledikleri kulağına küfür gibi geliyor çok sertler , bence biraz daha ılımlı olmalı kanallar... Öbür türlü herkes kendi kitlesine hitap eder. Kendi adıma bende sinir oluyorum , lan azcık özeleştiri yapın ama yok herkes haklı herkes kusursuz herkes en iyisini istiyor... Ben ATV, Beyaz TV, Ahaber vb. kanallarda AKP eleştirisi Halk Tv gibi kanallarda CHP eleştirisi Saman tv'de Cemaat eleştiri görmek istiyorum

• Aslında olması gerekende o dur. ATV akp yi yeri gelicek akp yi eleştiricekki kendini düzeltsin, yada halk tv chp yi eleştircekki adam gibi muhalefet olabilsin. Seyircide bunların farkına varsın

Kim nerden para alıyorsa yada kimin kanalıysa sanki futbol takımı savunur gibi o partiyi savunuyor. İşin kötü tarafı bu kanalları izleyen halkta kutuplaşıyor siyasal tartışmalara bakın genelde atv izleyenle halk tv izleyenler kava eder ama tartıştıkları konular hiç biri kendi düşüncesi değildir hep birilerinin düşüncelerini laflarını savunurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Aslında olması gerekende o dur. ATV akp yi yeri gelicek akp yi eleştiricekki kendini düzeltsin, yada halk tv chp yi eleştircekki adam gibi muhalefet olabilsin. Seyircide bunların farkına varsın

Kim nerden para alıyorsa yada kimin kanalıysa sanki futbol takımı savunur gibi o partiyi savunuyor. İşin kötü tarafı bu kanalları izleyen halkta kutuplaşıyor siyasal tartışmalara bakın genelde atv izleyenle halk tv izleyenler kava eder ama tartıştıkları konular hiç biri kendi düşüncesi değildir hep birilerinin düşüncelerini laflarını savunurlar

Benim bir eniştem koyu AKP'li biri koyu CHP'li izledikleri kanal belli ama adamların hiç kavga ettiklerini görmedim. Namaz saati gelince camiye giderler gelince çay içip oturur sohbet eder , tv izlerler
    Nazar değmesin hiç siyasi tartışmalardan aşırı bir kavga , küslük görmedim. Partiler için hoşgörü , sevgi , saygıyı kaybetmemek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Opare Mini

muhalefete muhalefet değilim atv ahaber de izliyorum halk tv ulusal kanal da izliyorum.bugün ve kanaltürk de izlerim.
    Ama stv ve shaberi izlemiyorum.

Cemaat kanalları çok aşırı abartılı ve yapmacık.

Atv kadar hiç bir kanal olamaz bi programları var kadir mısıroğlu çıkar haftada bir yok şunu 50 yıldır tanıyorum 60 yıldır tanıyorum yalanını uydurur hükumete karşı yapılan her eleştiriye bunlar dış güçlerin işi derler o samanyolu çok daha mantıklı atv'den falabn.

• Atv çok komik oluyor arada izleyip gülüyorum. Palyaço kılıklı tipler kafalarına taş düşse paralel e bağlıyor ulan ne koymuşlar adamlara bir senedir bitiremediler de :) tahminim ellerinde somut bir delil de yok kimi alsalar serbest kalıyor

• AKP'nin de Cemaat'in de etkili bir medya gucu yok aslinda.Cemaat'in irili ufakli bir kac televizyonu ve amiral gemisi dedikleri '' Zaman '' gazetesi oldugunu biliyoruz ama aslina bakacak olursaniz bu gazetede abonelik sistemi oldugu icin bayii satisi oldukca dusuktur.Medya verilerine bakacak olursaniz;Zaman,Birgun,Taraf vs. gibi gazetelerin toplamda 900 kusur bin - 1 milyona yakin sattigini gorursunuz ama bayii satislarinda bu 3'nun toplami 100 bin ya vardir ya yoktur.Ayni sekilde kanallar da oyle.Cok kanallari var ama reytingleri yok.

Hatta sirf bunun icin reyting sistemini bile degistirmislerdi ona ragmen pek fazla degisen birsey olmadi (AKP Cemaat kardesliginin bozulmasindan onceydi bu olay,cemaat kanallari one cikip reklam pastasindan daha cok pay alsinlar diye akpli kardesleri bir kiyak gecmisti)

Hukumetin daha cok gazetesi ve kanali var ama onlarin da en guclu gazetesi olan '' Sabah'in '' toplamda 200 bin kusur,300'e yakin bayii satisi olmali.O gazetenin de Hurriyet gazetesi gibi bir suru ek ile geldigini hatirlamakta fayda var (samdan gibi) diger gazeteler ise hukumet destegi ile ayakta duran,minimal seviyede satis yapabilen gazeteler(star,turkiye,yeni safak vs.)

Medyada guclu olan kesim Sekuler-Ataturkcu ve Vatansever kesimdir.Bu medya gucu de oyle kolay kolay kirilmaz.Ancak gel gor ki hukumet karsiti yayin organlarinin sayisi da cok fazla degil.Yani herhangi bir medya operasyonu olursa,ozgurce sesini cikarmaya calisan 3-5 gazetenin ve kanalin da basi ezilebilir..boyle bir durumda da gazetecilik ve genel olarak medya,Turkiye'de tamamiyle biter

Hukumet karsiti kesim bilincli sekilde takip ediyor medyayi.AKP'li kesimin cogunun ise takip ettigini sanmiyorum.Rakamlardan cok nitelikligie bakmak daha dogru olur diye dusunuyorum

• KanunAdamı kullanıcısına yanıt
    Merak ediyorum, daha düne kadar AKP'nin kulları, Fethullah Gülen ve cemaatini övmekten yere göğe sığdıramıyordu. ne oldu da 17 Aralıktan sonra paralel yapı oldu?

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Artık gazete okuma devri geçti ben kimsenin gidip gazete aldığını göremiyorum çevremde eskisine oranla...Artık herkes internetten takip ediyor hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.