Şimdi Ara

Cemaat - Siyaset (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.303
Cevap
52
Favori
269.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: carantinas

quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

Mustafa SARIGÜL : Gülen Cemaati'ne haksızlık ve büyük zulüm yapılıyor doğru bulmuyorum, dershanelerin kapatılmasına da karşıyım.

hala Bu cemaatı savunanlara oy vermek isteyenler buyrun versin

bunu nerede yazmış ya da söylemiş?

http://siyaset.milliyet.com.tr/sarigul-den-carpici-gulen-cemaati/siyaset/detay/1853281/default.htm

• Reisi cumhur mustafa kemal paşa hazretleri toplantı yapsa ve başbakan ismet paşa genel kurmay başkanı fevzi paşa ya sorsa
    direniş hareketine silah cephane durumu nasıl Tayfur bey direnişi nasıl idere ediyor arapları ve fransız güçlerine karşı operasyonlar nasıl seyrediyor dese.
    biri bunu dinleyip basına fransızlara bildirse buna ne denir.
    ve hatay şimdi türk toprağı olurmuy du
    halep rakka lazkiye de ne kadar türkmen yaşar bilirmisiniz

hatayın ana vatana katılışını tekrar okuyun operasyon nasıl yapılır öğrenin.
    günü birlik hesaplarla iki belediye kazanı cam diye hıyaneti vataniye ederseniz devlet sırrını açıklarsanız şunu bilin türk milletinin devleti koruma refleksi acımasızdır.

quote:

Mustafa SARIGÜL : Gülen Cemaati'ne haksızlık ve büyük zulüm yapılıyor doğru bulmuyorum, dershanelerin kapatılmasına da karşıyım.

1 saat önce CNN Türk'te Enver Aysever'in konuğu oldu orada söyledi.
    Bence Sarıgül akılcı konuşuyor ve kazanmak için doğru şeyler yapıyor.

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    kardesım kırmadan yorum yaptıgın ıcın saol.gonul ısterkı tabıkı kımse zarar gormesın kımsenın evıne coluguna cocuguna zarar gelmesın .ama o kadar fıtne fesat ortada donuyorkı ınsan 65 yasında sıyaset yapıyorum dıyor ya yapmadıgı rezıllık yok hepsı ıcın gecerlı.ben utanıyorum yaa ınsanların dusuncelerını ıtıbarsız lastırıyorlar .ben 29 yasındayım eskılerın anlattıgı sagcı solcu olayları ve eskısınde yasananları duyunca taraf tutmak zorunda kalıyorum.bu memleket rakı sofrasında kazanılmadı ataturkten en dıptekı askerıne kadar dımdık mermıye kafa tuttular.hepsı namaza kılardı hepsı ALLAH ALLAH dıyerek mermıye kostular.ama sımdı ortamı goruyosun.ELHAMDULILLAH MUSLUMANIM ama su yasananlar ve ınsanların yaptıgı yorumlar nereye gıtcegını kıme dokunacagı bellı olmayan yorumlar ıftıralar yazık dıyorum.bu kadar basıt degıl.kardesım bence sende benım yazdıklarımı haklı buluyosundur aklında soru ısaretlerı kalabılır ama bu memleket ıcın ben canımı verırım ama vermeyen cok ınsan gosterırım sana ataturkun arkasına sıgınan
    [̲̅y̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅a̲̅][̲̅d̲̅][̲̅i̲̅][̲̅l̲̅][̲̅a̲̅][̲̅n̲̅][̲̅i̲̅] [̲̅s̲̅][̲̅e̲̅][̲̅v̲̅][̲̅e̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅]̇z [̲̅y̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅a̲̅][̲̅d̲̅][̲̅a̲̅][̲̅n̲̅][̲̅d̲̅][̲̅a̲̅][̲̅n̲̅] ö[̲̅t̲̅]ü[̲̅r̲̅]ü

• Bazı bakanların yaptığı gevşeklikleri , bazı bürokratların yaptığı kötü işleri vb... Anlaşılır da.

Bu vatan hainliğine hala nasıl arka çıkıyorsunuz. Pes, vallahi de pes billahi de pes.

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

quote:

1 saat önce CNN Türk'te Enver Aysever'in konuğu oldu orada söyledi.
    Bence Sarıgül akılcı konuşuyor ve kazanmak için doğru şeyler yapıyor.

hep sol partilere oy veren birisi olarak bu flörtü yadırgıyorum. siyasette tabi ki bazen manevralar yapılır ama chp tabanında sıkıntı oluşturabilir. tam bıcak sırtı bu konuyla ilgili ağızdan çıkacak her kelime titizlikle seçilmeli.

"Yine dene. Yine başarısız ol... Daha iyi başarısız ol."

Samuel Beckett

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

İlk etapta AKP alacak ama zayıflayacak 4 yıl sonra da iktidar değişecek.

Adam doğru söylemiş neden eksiledinizki

Orijinalden alıntı: C-3PO

Demin açılıyordu hocam ne ara silinmiş anlamadım

Neyse bunlar olur umarım

http://videobam.com/SMUts
    http://videobam.com/gqhTg

bu da şu anda gitmiş
  • Kendi toprağına saldırmayı planlayanlar, kendi türbesini bombalamaya çalışanlar, kendi askerini öldürmeyi planlayanlar yüce divanda hesap verir.
    Suriye bataklığına bu ülkeyi sokamayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

İlk etapta AKP alacak ama zayıflayacak 4 yıl sonra da iktidar değişecek.

Adam doğru söylemiş neden eksiledinizki

Eksileme lobisi iş başında
    koz maça.5
    ihaleyi alanı batırmak esastır.
    benzetmem geçmişide kapsar.
    ama kimin batırdığı ,yaptığı bilinmemektedir..
    bazen kişi kendi kendini batırır oda kollarıdır kendinin..
  • TCK. MADDE 304

5237 S.lı Türk Ceza Kanunu MADDE 304

Devlete karşı savaşa tahrik

(1) Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı savaş açması veya hasmane hareketlerde bulunması için yabancı devlet yetkililerini tahrik eden veya bu amaca yönelik olarak yabancı devlet yetkilileri ile işbirliği yapan kişi, on yıldan yirmi yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (Mülga ikinci cümle: 29/6/2005 – 5377/37 md.)

(2) Bu madde uygulamasında, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güvenliğine karşı suç işlemek üzere oluşturulmuş örgütlerin doğrudan veya dolaylı olarak desteklenmesi, hasmane hareket olarak kabul edilir.

(3) Bu maddede tanımlanan suçun işlenmesi dolayısıyla tüzel kişiler hakkında bunlara özgü güvenlik tedbirlerine hükmolunur.

Türkiye Cumhuriyeti Kurucu Önderi ve İlk Cumhurbaşkanı,Gazi Mareşal,Başkomutan,Başöğretmen,Ulu Başbuğ,Kağan,Mustafa Kemal Han Hazretleri Diyeceksiniz.
  • cnn' de nagehan'ı açın, kadın çıldırdı resmen

Dji Mavic Air 2
  • @Nétwork @Kabuska @powerstorm

Biriniz bana 4 kez "Fetoş" yazan adamın neden ceza almadığını açıklasın.

Yıldırım Demirören için Tüpçü yazsan bile ceza alıyorsun.
    Ben bu konudahttp://www.capsverpanpa.com/wp-content/uploads/2014/01/goruyorumki-aramiza-yeni-cahiller-katilmis.jpg capsini koyduğum için 4 gün uzaklaştırma aldım.

Konuda bir kaç defa belirtmeme rağmen bir kaç üye hariç umursayan olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BEJEKE_ALAYINA_GİDER_

kardesım kırmadan yorum yaptıgın ıcın saol.gonul ısterkı tabıkı kımse zarar gormesın kımsenın evıne coluguna cocuguna zarar gelmesın .ama o kadar fıtne fesat ortada donuyorkı ınsan 65 yasında sıyaset yapıyorum dıyor ya yapmadıgı rezıllık yok hepsı ıcın gecerlı.ben utanıyorum yaa ınsanların dusuncelerını ıtıbarsız lastırıyorlar .ben 29 yasındayım eskılerın anlattıgı sagcı solcu olayları ve eskısınde yasananları duyunca taraf tutmak zorunda kalıyorum.bu memleket rakı sofrasında kazanılmadı ataturkten en dıptekı askerıne kadar dımdık mermıye kafa tuttular.hepsı namaza kılardı hepsı ALLAH ALLAH dıyerek mermıye kostular.ama sımdı ortamı goruyosun.ELHAMDULILLAH MUSLUMANIM ama su yasananlar ve ınsanların yaptıgı yorumlar nereye gıtcegını kıme dokunacagı bellı olmayan yorumlar ıftıralar yazık dıyorum.bu kadar basıt degıl.kardesım bence sende benım yazdıklarımı haklı buluyosundur aklında soru ısaretlerı kalabılır ama bu memleket ıcın ben canımı verırım ama vermeyen cok ınsan gosterırım sana ataturkun arkasına sıgınan

Tabi benim karşı çıktığım bir şey yok, herkes kendine yaşatılanı alıyor hayattan.
    Benim babam emekli oldu başka ülkenin emeklisi rahat bir hayat yaşarken o yanlışları söylemek için kendi çapında siyasete atıldı.
    Benim abim okuldan mezun oldu ama 3 yıl işsiz kaldı, iş bulması kolaydı sadece partiye üye ol gerisi kolay denildi yani biz yandaş
    olacaktık ama yine de hak yemedik işsizliği kabul ettik, üzülmedik açıkçası.
    Ufaktan da bir yere gireyim, gelinen bu durum sadece bizde değil müslümanlığın yaşandığı neredeyse her ülkede var
    ama peygamberlerin hadisleri var bu zamana ait, birebir bombalamalar yıkmalar katliamlar(hemen hemen 10 yıl içinde çıktı hepsi)
    Bana bu yanlış durumdan bir birleştiricilik çıkacak gibi geliyor...Umarım haklı çıkarım, daha bu yönde çok savaş vericeğiz biz
    belki biz göremeyiz ileriki nesil görür...bizim ülkemiz sadece ufak bir bölümü hatta başlangıcı.
    Gelecek parlak, bu kadar kırılmayla insanlar birleşmek zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isviçreli bilim adamı -- 27 Mart 2014; 22:38:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eleasar

@Nétwork @Kabuska @powerstorm

Ben bu konudahttp://www.capsverpanpa.com/wp-content/uploads/2014/01/goruyorumki-aramiza-yeni-cahiller-katilmis.jpg capsini koyduğum için 4 gün uzaklaştırma aldım.

hocam bence bunları kafana takma, konu kapanmasın. Powerstorm gelirse hepimizi banlar burda

Dji Mavic Air 2

• adamlar oturmus devlet sırları konusuyorlar..konunun bası sonu belli degil konmus onumuze ne olursa olsun yanlıs
    Psn:Trex_Tr

Galata Saray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

quote:

Orijinalden alıntı: Eleasar

@Nétwork @Kabuska @powerstorm

hocam bence bunları kafana takma, konu kapanmasın. Powerstorm gelirse hepimizi banlar burda

Adalet istiyorum, o powerstorm buraya gelecek

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.