Bildirim
Cem Yılmazın Yeni Reklamı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
1 Kere tebessüm ettim -
-
Hoş Olmuş -
Güzelmiş tamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.Blackeye. -- 15 Aralık 2011; 1:06:54 > -
Çok mu uğraşmışlar bunu yapmak için -
2,05'deki el hareketi amerikan pastasından mı esinlenilmiş ki -
süper olmuş da bence cem yılmazın almanca sölediklerini bi türkçe çevirip düşününce daha komik oluyor adam çift dilde espiri yapmış. bravo -
Süper. -
özellikle sonu komikmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büyüksezar160 -- 15 Aralık 2011; 1:35:09 > -
Hani arabesk dinlemezsiniz hatta nefret edersiniz ama bir arabesk şarkı çıkınca çok hoşunuza gider saygı duyarsınız ya ben de o duyguyu yaşıyorum Cem Yılmaz'ın espri anlayışı bana ne kadar ters olsa da uymasa da onun tarzını sevenler için mükemmel bir iş çıkarmış. Ben yine gülmedim ama yaptığı işi de takdir ettim. Güzel reklam. Adam 2 dil arasındaki çeviri de bile espri yapmayı başarmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 15 Aralık 2011; 1:43:06 > -
Sonu süper -
quote:
Orijinalden alıntı: yıldırım_beyazıt
2,05'deki el hareketi amerikan pastasından mı esinlenilmiş ki
orda bi bu var yav?
-
gülmedim ama güzel düşünülmüş -
en dandik cem yılmaz reklamı -
Buna gülenleri tek tek blokladım. -
quote:
Orijinalden alıntı: jay jay justified
Buna gülenleri tek tek blokladım.
sebep -
pc geçince izlicem -
Bu sefer guldurmedi -
takip
Benzer içerikler
- eski pul alan yerler
- sürekli farklı numaralardan aranıyorum
- seiko seri numarası sorgulama
- doğalgaz kesildi faturayı ödedim ne zaman açılır
- facebook profil resmi büyütme
- çay emojisi
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X