Bildirim
Cem Yılmaz - Ata Demirer - Şahan Gökbakar HANGİSİ? [film&standup]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Cem Yılmaz - Ata Demirer - Şahan Gökbakar HANGİSİ? [film&standup]
(En Son Oy Tarihi: 28.6.2013)
Giriş
-
Cem Yılmaz -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hayırlısı be gülüm
Sen aranan kan mısın ? -
Cem Yilmaz`in filmleri de cok guzel ama ben Ata Demirer`in filmlerinden baska bir zevk aliyorum izlerken. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayırlısı be gülüm
Triplekilll. -
Film konusunda Şafak Sezer'in üstüne tanımam. -
CMYLMZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mmmmmm-monster kill
cem yılmax 2x -
Stand up da CMYLMZ a yaklaşacak adam bu ülkede zaten yok.Film konusunda ise yine Cem Yılmaz derdim ama Ata Demirer Eyvah Eyvah serisi ile benim gözümde durumu eşitlemistir
Şahan Gökbakar ise bana DŞÇ den sonra açıkçası bana kaliteli gelmiyor
Cem Yılmaz havada karada. -
Tek kişilik şovlarda Cem Yılmaz'ın üstüne tanımıyorum şahsen. Filmlerde ise Şahan en vasatı, Ata Demirer Şahan'ın biraz üstü, Cem Yılmaz iyi. Gora'yı pek beğenmemiştim, Arog gayet iyiydi, bir 3. film daha bekledim bu seriye ama olmadı. Yahşi Batı çıktı, onuda pek beğenmedim. Tek kişilik şovlarda Cem Yılmaz, film olarak eski üstatlar diyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turbulencia
Tek kişilik şovlarda Cem Yılmaz'ın üstüne tanımıyorum şahsen. Filmlerde ise Şahan en vasatı, Ata Demirer Şahan'ın biraz üstü, Cem Yılmaz iyi. Gora'yı pek beğenmemiştim, Arog gayet iyiydi, bir 3. film daha bekledim bu seriye ama olmadı. Yahşi Batı çıktı, onuda pek beğenmedim. Tek kişilik şovlarda Cem Yılmaz, film olarak eski üstatlar diyorum.
Eğer izlemediysen Hokkabaz'ı tavsiye ederim.
-
Ata Demirer her ikisinde de..
Bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Herri Batasuna
quote:
Orijinalden alıntı: Turbulencia
Tek kişilik şovlarda Cem Yılmaz'ın üstüne tanımıyorum şahsen. Filmlerde ise Şahan en vasatı, Ata Demirer Şahan'ın biraz üstü, Cem Yılmaz iyi. Gora'yı pek beğenmemiştim, Arog gayet iyiydi, bir 3. film daha bekledim bu seriye ama olmadı. Yahşi Batı çıktı, onuda pek beğenmedim. Tek kişilik şovlarda Cem Yılmaz, film olarak eski üstatlar diyorum.
Eğer izlemediysen Hokkabaz'ı tavsiye ederim.
Evet bunu atlamışım. Hokkabaz'da iyi filimdi.
-
stand up konusunda soylenecek fazla bir sey yok. yeter artik bitsin diyorum cem yilmaz'i izlerken. cenem o kadar agriyor ki gulmekten
ama film konusunda sahan gokbakar'i tercih ederim. evet cogu kisiye komik gelmeyip izlenme rekorlari kiran recep ivedik serisine ben epey gulmustum.
Şahan'ın dikkat şahan çıkabilir programı en iyisiydi.
Cem yılmaz'ın filmleride stand-up larıda güzel
Ata'nın filmleri oturup güzelce izlenir ama çok üst kefeye koyamam
Recep İvedik serisini kim ne derse desin seviyorum.evet zekayla yapılan komiklik var ama hanginiz sözle olan komiklik dışında hayvanlıkla yapılan bir şeye gülmediniz ?
toparlarsak dikkat şahan çıkabilir = cem yılmaz stand up + film > ata demirer -
Cem Yılmaz ezer geçer bence.
Ata'nın Eyvah Eyvah güzeldi ama onunda hakkını verelim.
Şahan bana göre çok kötü. -
şahan film yapsın cem yılmaz stand up
mümkünse cem yılmaz film yapmasın (hokkabazı ayırıyorum) -
açık ara cem yılmaz
Benzer içerikler
- gittigidiyor eleştiri
- yolunan saç tekrar çıkar mı
- travesti forum
- amd hangi ülkenin
- kent d range grey
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- zara indirim ne zaman 2025
- bim para sayma makinesi markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X