Şimdi Ara

Cem Uzan içini döktü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fallen Angel by A.C kullanıcısına yanıt

    kardeşim gitmesi gerekir falan diye bir şey yok. sistem is built in this way. şükürcülük. kötünün iyisi masalı. siyasal amaçsızlık. biat kültürü. iyi diye bir şey yok. akp ye gelince, artık Türkiye diye bir ülke yok. adamların umrunda değil, ne umrunda biliyor musun? biz bu forumda ne kadar birbirimize düşüp özümüzü ve kavgamızı unuturuz, bu umurlarında. da artık gerek kalmadı. herkes kendini alim zannedip karşısındakine saldırıyor. böyle bir ülke yüksek perdeden varlık gösterecek bir ülke olamaz, kendi sonunu hazırlar. bütün üretemeyen ve kişiliksiz ülkelerde de bu oldu. halk hak ettiği şekilde yönetilir. mutsuz ve beş kuruşsuz bir ülkeyiz. ve bu bize az bile. sınıf bilinci oluşmamış her toplum demokraside kendi efendisini seçer köleliğe de can atar böcek olmayı kabullenir ezildiğinde bile şikayet etmez.

  • Refah partisi ve türevlerinin bastırılmasında medya çok önemli rol oynamıştı ve cem uzan da bunda başı çekenlerden biriydi. Dolayısıyla Erdoğan ilk imkanı ele geçirince bunların defterini dürmesi gerekiyordu ki aynı şeyler başına gelmesin. O da zayıf zincirden başlayarak bunu yaptı. Doğan medya dayanır zannettik onu da halletti. Zaten yabancılar bunu gördükleri için fox u soktular devreye daha işin ortalarında iken. 1-2 dışarıdan girişim de oldu vs. Cem uzan'ın yaptıklarını bilemeyiz. İşin doğrusu yanlışı da bir tarafa ama bu işler böyle yürüyor maalesef. En son Fetö'nün medyaları kapatılırken bağımsız medya bağırışlarından olayın ne kadar trajikomik olduğunu anlayabilir hiç bilmeyen biri bile herhalde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serafon -- 5 Aralık 2020; 22:29:49 >
  • Adamı akp ve feto beraber harcadı tabi iktidar olmanın avantajı devletin gücü ile sağlam oyu vardı adamın ki vizyon sahibi genel kültürü yüksek gün görmüş bir insandı yazık oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    Dış ilişkiler diye bir şey yok zaten. Kuzey Kore gibi içimize kapalı bir ülkeyiz. O yüzden uluslararası firmaları dolandıran birinin ülkenin başına gelmesinde hiçbir sakınca yok.


    Çok haklısın, %100 katılıyorum.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.