< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Cem Küçük: 'İnsanlar yiyemiyor, içemiyor diye bir şey yok.Bergen filmini 7 milyon kişi izledi'

-
-
bir bilet en fazla ne kadar ki
30 40 tl su anki enflasyon karsisinda hicbir sey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu olay ayrıca süper güç olduğumuzun en büyük göstergelerinden biri. 2023 e yaklaştıkça şahlanıyoruz. şimdiden super güç olduk bile. baksana bergeni 7 milyon kişi izlemiş yav
-
Bu zihniyete göre ülkede kriz olduğunu kabul etmek için milyonlarca insanın açlıktan filan geberiyor olması, hastalıkların baş göstermesi, sağdan soldan duman efektlerinin filan gelmesi gerekiyor, sanırım. Zihniyet bu.
Evet mısır yiyecektim. Yiyemedim.
Kuru kuru filmi izledim çıktım.
Ekmek yiyemiyor, et yiyemiyorun yanına.
Patlamış mısırda yiyemiyor yazın.
Bergeni değil Batmani izledim.
hemde 2 sefer. Rahatladınız mı.
Hadi bunu açıklayın atayizler. /s
1 kilo domates fiyatına film izleniyor ne güzel ülke :)
-
Bu adamlar cidden Türkiye'nin 85 milyon olduğunu unutuyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vaysss ülkemin refah seviyesi bergen filminin gişesiyle hesaplanır olmuş.
-
O da yetersiz gelir bunlara. Ülkenin Mad Max evreni gibi olması lazım (gerçi bu tipler o zaman bile savunacak bir şeyi illa bulurlar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 5 Nisan 2022; 19:39:9 >
daha epey limitimiz olduğu ve hala zorlanmaya başlasakta alabildiğimiz konusunda haklı maalesef.
Almayı bırakmamız veya alamamız seviyesine ineceğiz daha.
-
Hep söylenir, Cem Küçük ama mide bulandırır diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylesek kaç yazar, adam öyle pişkin, öyle edepsiz öyle ahlaksız biri oldu ki.
Buradaki partizanların vitrin hali
-
Adam sıradan bir olayı yani sinemaya gitmeyi lüx sayıyor...
işte bunların halka bakışı bu.Halkı mısır piramitlerini yapan kölelere benzetiyorlar...
Bu zihniyet ülkeyi mahvetti.Acilen erken seçim şart.
-
Oda bişey mi KUÇUK cem. İzleyenlerin gotlerinde bir de donları da var. Hatta bazıları abartıp baxer yada string de giymiştir bu şukursuzler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 5 Nisan 2022; 16:21:53 >
Devran değiştiğin de. Türkiye den ilk Kaçacaklardan biridir.. Umarım bu gibi KANSIZLARın Yargılandığını görürüz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatandas nefes alsa yasiyor bu ona yeter diyecekler artik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Nisan 2022; 19:23:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sinamaya gitmek hiper luks olarak lanse edilmis..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekonomik göstergelere bir yenisi daha. Enflasyon, cari açık, milli gelir değil bergen filmine gidenler. “Ben ekonomistim.“ hee bende isveç kralı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miraclescape -- 5 Nisan 2022; 19:56:31 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu zihniyete göre ülkede kriz olduğunu kabul etmek için milyonlarca insanın açlıktan filan geberiyor olması, hastalıkların baş göstermesi, sağdan soldan duman efektlerinin filan gelmesi gerekiyor, sanırım. Zihniyet bu.
|
bu olay ayrıca süper güç olduğumuzun en büyük göstergelerinden biri. 2023 e yaklaştıkça şahlanıyoruz. şimdiden super güç olduk bile. baksana bergeni 7 milyon kişi izlemiş yav |
Söylesek kaç yazar, adam öyle pişkin, öyle edepsiz öyle ahlaksız biri oldu ki. Buradaki partizanların vitrin hali |
Hep söylenir, Cem Küçük ama mide bulandırır diye.
|
Evet mısır yiyecektim. Yiyemedim.
Kuru kuru filmi izledim çıktım. Ekmek yiyemiyor, et yiyemiyorun yanına. Patlamış mısırda yiyemiyor yazın. ![]() Bergeni değil Batmani izledim. hemde 2 sefer. Rahatladınız mı. |
O da yetersiz gelir bunlara. Ülkenin Mad Max evreni gibi olması lazım (gerçi bu tipler o zaman bile savunacak bir şeyi illa bulurlar) |
Adam sıradan bir olayı yani sinemaya gitmeyi lüx sayıyor... işte bunların halka bakışı bu.Halkı mısır piramitlerini yapan kölelere benzetiyorlar... Bu zihniyet ülkeyi mahvetti.Acilen erken seçim şart. |
Oda bişey mi KUÇUK cem. İzleyenlerin gotlerinde bir de donları da var. Hatta bazıları abartıp baxer yada string de giymiştir bu şukursuzler.
|
Ekonomik göstergelere bir yenisi daha. Enflasyon, cari açık, milli gelir değil bergen filmine gidenler. “Ben ekonomistim.“ hee bende isveç kralı.
|
Benzer içerikler
- ideoloji testi
- filistin türkiye"ye ne yaptı
- ömer aktaşöz
- iş kurmak istiyorum
- kadir mısıroğlu neden vatandaşlıktan çıkarıldı
- ps plus
- iphone fiyatları artar mı
- honor magic 7 lite fiyat
- iphone zam geldi
- adıma şirket var mı sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X