Şimdi Ara

Cem Adrian'ın nesını sevıyorlar anlamadım arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Facede butun arkadaşlarım bu Cem Adrian'ı paylaşıyor ben dınlıyorum mal mal soyluyo arabesk mı yapıyo jaz mı pop mu rock mu bellı değil . Sorun bende mı yoksa onlarmı anlamadım sizce güzel mı şarkıları ?

• Bu başlığa ne kadar sevidim bilemezsin,bukadar igrenç şarkılar dinlemedim daha önce
  • Şu ana kadar 2 şarkısıyla karşılaştım.
    İkisi de güzel geldi.
    Ama dinleyenlerin çoğunun marjinal takılmaya çalıştıklarını düşünüyorum.
  • Ses aralığı mı ne dünyada 3-4 taneymiş öylesi.
  • Adını ve sesinin çok yükseklere çıkabildiğini ilk duyduğum zamanlar, 2 şarkısını dinledim ve koşar adımlarla uzaklaştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

Ses aralığı mı ne dünyada 3-4 taneymiş öylesi.

bu ses aralıgı neslı tukenmekte olan 3 4 hayvanda bırde bu adamda vardır hiç bir halta benzemıyor
  • Ses açısından çok şanslı ama sesini bu tarz şarkılarla heba ediyor bence. Yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Voxville -- 4 Temmuz 2011; 0:44:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tarzını sevmezdin sorun yokta, adamın sesine laf atıp rezil olmayın
  • Bende çözemedim herkes seviyor bi ben sevemedim adamı tipide bi acayip zaten sesinide sevemedim.
  • Sesine saygım sonsuz; ancak dinlediğini ısrarla gösterenlerin çoğunun da kendini farklı göstermeye çalıştığını düşünüyorum.
  • Ben cem adriyan dinliyorum OĞLUM! demek için dinliyorlar yoksa bi şuku yok, homoseksüel pasif gayın teki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

tarzını sevmezdin sorun yokta, adamın sesine laf atıp rezil olmayın

Ne sesı var açık la bakalım belkı tamam sesı çok ıyıdır ama bu şarkılar ne boyle çok mu güzel şarkıları ?

Bırde bu adam ne tarz şarkı yapıyor ben anlamadım ne tarz yapıo dıye oturup cozmeye çalışınca herşey cıkıyor ıcınden
  • cem adrian severim kendisini tabi her şarkısını değil 4-5 hosuma giden sarkısı var.Bence bi cem adriandan sen üzülme ben varım ı dinleyin mesele kesin hosunuza gidecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yesil+

Facede butun arkadaşlarım bu Cem Adrian'ı paylaşıyor ben dınlıyorum mal mal soyluyo arabesk mı yapıyo jaz mı pop mu rock mu bellı değil . Sorun bende mı yoksa onlarmı anlamadım sizce güzel mı şarkıları ?

gay lan o adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Ben cem adriyan dinliyorum OĞLUM! demek için dinliyorlar yoksa bi şuku yok, homoseksüel pasif gayın teki

sen nesin? bu kadar ağır hakaretlerde bulunup yerden yere vuruyorsun. Dinleyicilerine hakaret ediyorsun kendisine hakaret ediyorsun. Eşcinselliği aşağılıyorsun.

bu hayatta sen ne yaptın çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

quote:

Orijinalden alıntı: Yesil+

Facede butun arkadaşlarım bu Cem Adrian'ı paylaşıyor ben dınlıyorum mal mal soyluyo arabesk mı yapıyo jaz mı pop mu rock mu bellı değil . Sorun bende mı yoksa onlarmı anlamadım sizce güzel mı şarkıları ?

gay lan o adam

Beni gaylıgı felan bağlamaz facede hergun 30 arkadaşım ayrı ayrı parçalar paylaşıyor ben dınlıyorum hepsını dınledım bu guzeldır belkı bu guzeldır dıye bakıyorum hiç biri güzel değil ama adamı deli gibi paylaşmaya devam ediyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: flavis

quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Ben cem adriyan dinliyorum OĞLUM! demek için dinliyorlar yoksa bi şuku yok, homoseksüel pasif gayın teki

sen nesin? bu kadar ağır hakaretlerde bulunup yerden yere vuruyorsun. Dinleyicilerine hakaret ediyorsun kendisine hakaret ediyorsun. Eşcinselliği aşağılıyorsun.

bu hayatta sen ne yaptın çok merak ediyorum

citizenin manitası geldi gay detected
  • ses güzelde müzik seste bitmiyor tabiTarzım değil zaten
  • who the f... is Cem Adrian ?
  •  Cem Adrian'ın nesını sevıyorlar anlamadım arkadaş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.