Şimdi Ara

Çelik Kapı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
12
Favori
99.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: apldoor

Bu mesaj silindi.
    Önce foruma girer girmez dakika bir gol bir kendi reklamını yapma biiiirrr... Tanımadığın bir insana SEN diye hitap etmek görgüzlük ve saygısızlıktır....Bu ikiiii.... Ben çelik kapı nedir bilmiyorum....Varmı diyeceğin ? Buda üüüüççç..... Çelik kapı üreticileri kapılarına takmaya merkezi kilit bulamayıp AZBE nin merkezi kilidini kol gibi kazık fiyata satın alırken (( KALE PİYASAYA 11 NOKTADAN KİLİTLEYEN MERKEZİ KİLİDİNİ SATMIYORDU..SADECE .KENDİ KAPILARINDA MERKEZİ kilit kullanıyordu..)) ...HİÇ BİR ŞEY BİLMEYEN BENİM 17 YIL ÇALIŞTIĞIM FİRMAM 11 Noktadan kilitleyen birde dönüp kanca atan çelik kapı kilidi nasıl üretilir bu aleme gösterdi...Çelik kapıcılar İspanyol AZBE ye okkalı paralar ödemekten kurtuldular....Bu yazdıklarım 1998 tarihli.....O zaman sen neredeydin ? Bilmiyorum.....Bu kadar yeter kesiyorum..Tekrar yazarsan cevap yazmıyorum.. Ben hiç bir şey bilmiyorum.En iyi bildiğim şey hiç bir şey bilmediğimdir.....Ok ?...Burada insanlar ÇELİK KAPI DİYE UYDURUK SÜSLÜ MOBİLYALI KAPILARA para yatırmasınlar diye bir kaç konuyu anlattım, açıkladım...... ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 5 Aralık 2013; 1:03:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Önce foruma girer girmez dakika bir gol bir kendi reklamını yapma biiiirrr... Tanımadığın bir insana SEN diye hitap etmek görgüzlük ve saygısızlıktır....Bu ikiiii.... Ben çelik kapı nedir bilmiyorum....Varmı diyeceğin ? Buda üüüüççç..... Çelik kapı üreticileri kapılarına takmaya merkezi kilit bulamayıp AZBE nin merkezi kilidini kol gibi kazık fiyata satın alırken (( KALE PİYASAYA 11 NOKTADAN KİLİTLEYEN MERKEZİ KİLİDİNİ SATMIYORDU..SADECE .KENDİ KAPILARINDA MERKEZİ kilit kullanıyordu..)) ...HİÇ BİR ŞEY BİLMEYEN BENİM 17 YIL ÇALIŞTIĞIM FİRMAM 11 Noktadan kilitleyen birde dönüp kanca atan çelik kapı kilidi nasıl üretilir bu aleme gösterdi...Çelik kapıcılar İspanyol AZBE ye okkalı paralar ödemekten kurtuldular....Bu yazdıklarım 1998 tarihli.....O zaman sen neredeydin ? Bilmiyorum.....Bu kadar yeter kesiyorum..Tekrar yazarsan cevap yazmıyorum.. Ben hiç bir şey bilmiyorum.En iyi bildiğim şey hiç bir şey bilmediğimdir.....Ok ?...Burada insanlar ÇELİK KAPI DİYE UYDURUK SÜSLÜ MOBİLYALI KAPILARA para yatırmasınlar diye bir kaç konuyu anlattım, açıkladım...... ..

Alıntıları Göster
    Hiç bir hırsız kasa ile uğraşmaz, en dandik kasa bile olsa yine de uğraşmaz, isterse tahta kapı olsun.
    Adamların işi kilitle, ben bu kilidi en kısa zamada nasıl açarımın hesabını yapar, saniyeler içinde göbeği patlatır ve içeri girer.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeravalar

quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Arkadaslar daha once celik kapi fabrikasinda calistim.

Size marka yerine ozellik tavsiye edebilirim.

-Kapinin sac kalinligi en onemlisi.En az 1.2 mm olmali.Bence en iyisi 2 mm
    -Kapinin icinde kullanilan izalasyon nedir?mutlaka saticiya sorun.Genelde strafor kullanilir ama en iyisi tasyunu sonra camyunu.
    -Kilit sistemi Kale14'lu iyidir.
    -Kaplamali kapi aliyorsaniz laminoks almayi.Onun ustu laminant alin.
    Ayrica en iyisi dogal kaplama olanidir.Gorsel olarak tabii ki.

Sormak istediginiz olursa pm atabilirsiniz.

Üstad,
    yukarıda belirttiğiniz özelliklerde (2 mm.), montajı da çok iyi yapılacak bir kapı için Anadolu yakası İstanbul'da ne kadar ödemek lazım. (nakit fiyat).
    teşekkürler

Merhabalar. Bende kartaldayım ve çelik kapı bakıyorum bayadır. Star çelik kapı beğendim 900 liraya. Dahada aşağısı önermiyorlar. Hakkaten ince tenekeden ve krikoyla hemen patlatabiliyorlar. Benim alacağımda köpükle oturtuyor yerine ama ben kilit yerine ve karşı tarafına patlatılmasın diye beton harç dökmeyi düşünüyorum. Tabi usta kabul ederse. Bugün göstericem bakalım arkadaşa.

• SULZER S kullanıcısına yanıt
    Star celik kapı taktirdiniz mi acaba? Nasildir tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_ulu88

Valla son anda vazgeçtim. Şansına bisikletle gezerken kendi imalat yapan bir yer gördüm. Orasıda şansıma tanıdık çıktı. Çok sağlam komple paslanmaz çelik kaplamalı bir kapı yaptırttım. 750 lira verdim. Starın en ucuzu 900 liraydı. Bence bir araştırın bu tip hazır yapanları. Kendi isteğinize göre ayarda yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

Orijinalden alıntı: emre_ulu88

Valla son anda vazgeçtim. Şansına bisikletle gezerken kendi imalat yapan bir yer gördüm. Orasıda şansıma tanıdık çıktı. Çok sağlam komple paslanmaz çelik kaplamalı bir kapı yaptırttım. 750 lira verdim. Starın en ucuzu 900 liraydı. Bence bir araştırın bu tip hazır yapanları. Kendi isteğinize göre ayarda yapılabiliyor.

Alıntıları Göster
    Çelik kapıyı imalatçısından bulup almak daha avantajlı oluyor. kira eve 550 tl. çelik kapı taktırdım, takan çocuk abi bu kapıyı mağazadan almaya kalksaydın en az 900 tl. verirdin dedi.
    Kapı çok güzel ve sağlam, imalat aşamasında olduğu için kapının her tarafını görebiliyorsunuz.

• Evdeki eski kapi Kayseri kapisi diye tabir edilen gecme hazir kapilardandi. Kapiyi yenilemeye karar verdim ve bu konuda yazilanlari okumakla ise basladim. Koctas'ta Kale celik kapi 3.250 TL'den satiliyordu. Butcemi astigi icin degerlendiremedim ama malzeme kalitesi olsun, isciligi olsun saglam kapilardi. Bayisinde Feza kapiyi gordum daha sonra. 3 taksit 2.250 TL'den anlastik. Kapinin 25.12.2013 tarihinde montajini yaptilar. Malzeme kalitesi ve iscilik anlaminda Kale'den asagi kalir yani yok. Butcemi sonuna kadar zorladim ama en azindan icim rahat, gozum arkada kalmiyor. Yaptigi yorumlarla bilgi paylasiminda bulunan Sn. Taskafa'ya tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Evdeki eski kapi Kayseri kapisi diye tabir edilen gecme hazir kapilardandi. Kapiyi yenilemeye karar verdim ve bu konuda yazilanlari okumakla ise basladim. Koctas'ta Kale celik kapi 3.250 TL'den satiliyordu. Butcemi astigi icin degerlendiremedim ama malzeme kalitesi olsun, isciligi olsun saglam kapilardi. Bayisinde Feza kapiyi gordum daha sonra. 3 taksit 2.250 TL'den anlastik. Kapinin 25.12.2013 tarihinde montajini yaptilar. Malzeme kalitesi ve iscilik anlaminda Kale'den asagi kalir yani yok. Butcemi sonuna kadar zorladim ama en azindan icim rahat, gozum arkada kalmiyor. Yaptigi yorumlarla bilgi paylasiminda bulunan Sn. Taskafa'ya tesekkur ederim.

Güle güle kullan. Bende aynı yerde ve bahuasda bakmıştım. Kaleler baya pahalı. Tabi markanın verdiği fiyat farkıda var.Ben tanıdık diye ucuza yaptırdım ama eski kapıdan sonra hakikaten hem kaliteli duruşu hemde verdiği güven yeni kapı takmaya deyiyormuş. Bunca sene taktırtmadığıma üzüldüm. Birde ben kasanın içine komple beton döktürttüm. Biraz zor oldu ama baya sağlam oldu Tek dezavantajı her sabah ve akşam kapıyı kilitleme derdi. 3 tane ayrı kilit açıp kapıyorum. Eskisi ne güzeldi. Tek kilit vardı yetiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: SULZER

quote:

Evdeki eski kapi Kayseri kapisi diye tabir edilen gecme hazir kapilardandi. Kapiyi yenilemeye karar verdim ve bu konuda yazilanlari okumakla ise basladim. Koctas'ta Kale celik kapi 3.250 TL'den satiliyordu. Butcemi astigi icin degerlendiremedim ama malzeme kalitesi olsun, isciligi olsun saglam kapilardi. Bayisinde Feza kapiyi gordum daha sonra. 3 taksit 2.250 TL'den anlastik. Kapinin 25.12.2013 tarihinde montajini yaptilar. Malzeme kalitesi ve iscilik anlaminda Kale'den asagi kalir yani yok. Butcemi sonuna kadar zorladim ama en azindan icim rahat, gozum arkada kalmiyor. Yaptigi yorumlarla bilgi paylasiminda bulunan Sn. Taskafa'ya tesekkur ederim.

Güle güle kullan. Bende aynı yerde ve bahuasda bakmıştım. Kaleler baya pahalı. Tabi markanın verdiği fiyat farkıda var.Ben tanıdık diye ucuza yaptırdım ama eski kapıdan sonra hakikaten hem kaliteli duruşu hemde verdiği güven yeni kapı takmaya deyiyormuş. Bunca sene taktırtmadığıma üzüldüm. Birde ben kasanın içine komple beton döktürttüm. Biraz zor oldu ama baya sağlam oldu Tek dezavantajı her sabah ve akşam kapıyı kilitleme derdi. 3 tane ayrı kilit açıp kapıyorum. Eskisi ne güzeldi. Tek kilit vardı yetiyordu

Alıntıları Göster
    mrb arkadaşlar İstanbul çelik kapı piyasada kale çelik kapı ile yarışabilecek tek kapı firması diyebilirim. hem kapıları, hep fiyatları çok uygun ve gerçekten bu işte de profosyenneller kapı alıcak arkadaşlar bu firmaya bakmadan karar vermeyin derim..,

• quote:

Orijinalden alıntı: kartal1903**

mrb arkadaşlar İstanbul çelik kapı piyasada kale çelik kapı ile yarışabilecek tek kapı firması diyebilirim. hem kapıları, hep fiyatları çok uygun ve gerçekten bu işte de profosyenneller kapı alıcak arkadaşlar bu firmaya bakmadan karar vermeyin derim..,

hocam hangi firma bu övmüş olduğunuz yer.
  • Güvenli olmasına güvenlide bu kadar sağlam olması iyi değil bana göre. Çekiçle vurdumu diğer taraftan çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

Güvenli olmasına güvenlide bu kadar sağlam olması iyi değil bana göre. Çekiçle vurdumu diğer taraftan çıkar.
    Kale Kapı gerçekten iyi kapılar yapıyor, fakat fiyatı benzer kalitedeki kapıların 3-4 katı, bence gerek yok. İyi bir kapıyı maximum 900 tl ye alabilirsiniz. 400-500 tl lik kapıları zaten hiç almayın, ahşap kapınız daha güvenlidir.

Kilitleri önemli ama onda da satıcının gazına gelmeyin, kancalı kilit ve diğerleri ile normal kilitler arasındaki fiyat farkı öyle çok değil (fiyatları şuradan kontrol edebilirsiniz :http://www.hirdavatfirs...lik-Kapi-Kilitleri.html ) . Çok kasarlarsa düş fiyatı deyin kendiniz alın kilidi, daha bile avantajlı olursunuz.

Çelik rozet, emniyet kelepçesi vs. gibi çelik kapı aksesuarları da çok pahalı değil. fiyatlarına bakarsanız anlayacaksınız (http://www.hirdavatfirs...-Kapi-Aksesuarlari.html ) .

Son olarak bence kilidin bareli kilit kadar önemli çünkü çelik rozet dedikleri şeyi hırsızlar rahatlıkla bertaraf ediyorlar ve bareli kırıp içeri giriyorlar. Bu yüzden tuzaklı barel (http://www.hirdavatfirs...m-Barel-164-KTB-S-.html ) veya Kale YGS yüksek güvenlikli barel (http://www.hirdavatfirs...-Silindir-164-YGS-.html ) alın, kıramasınlar barelinizi. Bu önemli fakat herkesin bilmediği bir konu.

Bunların yanında Kale alarmlı barel (http://www.hirdavatfirsati.com/p-4411-Kale-164-ASM-mandalli-tuzakli-alarmli-barel-silindir-kilit-gobegi.html ) ve Kale tüpten şifreli bareller (http://www.hirdavatfirsati.com/p-4458-Kale-164-CEC-tupten-sifreli-anahtari-kopyalanamaz-yuksek-guvenlikli-silindir-barel-kapi-gobegi.html ) de çıktı en son olarak. Biraz pahalı ama çok iyi bareller. Daha önce bunlarla ilgili bilgi yazmıştım, burada tekrarlamayayım tekrar. Siz linklere basarsanız barellerin açıklamaları var detaylı olarak.

Son önerim de güvenlikle değil estetikle ilgili, en iyi çelik kapıcılar dahi alüminyum kol, tak tak ve çekme kullanıyorlar. Bence bunların hem zamanla bozulmaması, hem kırılmaması, hem de şık durması için kendiniz alın daha iyi. Bir kere kesin prinç kapı kolu alın diğerleri hiç dayanmıyor. Tak tak çok önemli değil kırılmaz fazla kullanılmadığı için ama yine de şık duran bir tane alabilirsiniz, görüntüyü güzelleştiriyor. Ay çekme biraz daha önemli çünkü sürekli kullanılıyor. Bunlarda kesinlikle Doğanlar marka olanları tavsiye ederim, deniz kenarında dahi paslanmıyor ürünleri ve kırılmıyorlar. 1990 larda alan müşterilerim halen kullanıyor Doğanlar ürünlerini.

Çelik kapı deyip geçmeyin bakın ne kadar çok unsuru var. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: izturk57

iyi akşamlar,yaklaşık 11 yıllık kale çelik kapım var açılması iyice zorlaştı.bir söküp de bakayım dedim,barelleri kapının kolunu üstteki ve alttaki 3'lü kilidi sıkıntısız söktüm özel sprey yağla yağlayıp taktım.üst bareldeki sorun aşılmış oldu ama altdaki sorun devam ediyor.barellerin takıldığı ortadaki kilidi sökemedim.kapıyı kilitlediğimizde altdan ve üstten kasaya dil giriyor ona bir şekilde bağlı sökemedim. konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim...

Alıntıları Göster
    Beyler benim de Çelik kapı dükkanım var D.bakır\silvan da ve kapılarım da Sur ÇK ve TNC ÇK Kayseri Üretimi Toptan Alıp Dükkanıma Örnekleri Koyup Stıyorum Bu da Benim Elimde ki Çelik Kapılar
     Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı

• quote:

Orijinalden alıntı: Botan.21

Beyler benim de Çelik kapı dükkanım var D.bakır\silvan da ve kapılarım da Sur ÇK ve TNC ÇK Kayseri Üretimi Toptan Alıp Dükkanıma Örnekleri Koyup Stıyorum Bu da Benim Elimde ki Çelik Kapılar
     Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı Çelik Kapı

Alıntıları Göster
    Selamlar arkadaşlar uzun bir süreden beri evimde hırsızlık olayları hergün gerçekleşiyordu, milyarlarca para verip çelik kapılar milyarlarca para verip kilitler almak zorunda kaldım taki bu Internetten araştırıncaya kadar Engelset diye bir sistem buldum adamlar gerçekten profesyonel şekilde hizmet sağlıyorlar ben istanbul şişli bölgesinde ikamet etmekteyim Internetten araştırınca denk geldim firma gerçekten çok kaliteli ve işlerini tamamen profesyonel yapıyorlar bu geliştirdikleri ürünlerini birçok kanal programında tanıtmışlar onlarıda izledim sizlerede tavsiye ederim. Tüm türkiye genelinde 20bin kapıya takmışlar türkiyenin her yerinde paravan çilingir firmalarıda bulunmakta.

http://www.cilingirsisli.net/celik-kapilarinizi-guclendirelim-izleyin.html

• quote:

Orijinalden alıntı: muratbilmec

Selamlar arkadaşlar uzun bir süreden beri evimde hırsızlık olayları hergün gerçekleşiyordu, milyarlarca para verip çelik kapılar milyarlarca para verip kilitler almak zorunda kaldım taki bu Internetten araştırıncaya kadar Engelset diye bir sistem buldum adamlar gerçekten profesyonel şekilde hizmet sağlıyorlar ben istanbul şişli bölgesinde ikamet etmekteyim Internetten araştırınca denk geldim firma gerçekten çok kaliteli ve işlerini tamamen profesyonel yapıyorlar bu geliştirdikleri ürünlerini birçok kanal programında tanıtmışlar onlarıda izledim sizlerede tavsiye ederim. Tüm türkiye genelinde 20bin kapıya takmışlar türkiyenin her yerinde paravan çilingir firmalarıda bulunmakta.

http://www.cilingirsisli.net/celik-kapilarinizi-guclendirelim-izleyin.html

Alıntıları Göster
    çelik kapı araştırıyorum ev için (Ankara da ikamet ediyorum), 1500 - 2000 tl limitim var, bir arkadaş pidosan isimli bir kapı önerdi darbe sensörlü alarmı falan var. bu marka iyimidir? bilen ya da bu fiyat civarı kaliteli bir kapı önerecek arkadaşlar varsa memnun olurum. (kale al demeyin 1500 2000 tl ye kale kapı yok :) )

• quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

çelik kapı araştırıyorum ev için (Ankara da ikamet ediyorum), 1500 - 2000 tl limitim var, bir arkadaş pidosan isimli bir kapı önerdi darbe sensörlü alarmı falan var. bu marka iyimidir? bilen ya da bu fiyat civarı kaliteli bir kapı önerecek arkadaşlar varsa memnun olurum. (kale al demeyin 1500 2000 tl ye kale kapı yok :) )

Hala aynı fiyat mı bilmiyorum, geçenlerde Forum İstanbul Koçtaş'da Kale K-93 çelik kapı 1.999 TL'den satıştaydı. Kapının özelliği ölçülerinin standart olması. Aldıkları ölçüye göre üretim yapmıyorlar bu modelde. Standart üretilen bu modeli evin kapı ölçüleri uyarsa takıyorlar. Kapının malzeme kalitesi ve işçiliği Kale'ye yakışır şekildeydi. Ankara'da Koçtaş varsa bir sorun derim.

• quote:

quote:

Hala aynı fiyat mı bilmiyorum, geçenlerde Forum İstanbul Koçtaş'da Kale K-93 çelik kapı 1.999 TL'den satıştaydı. Kapının özelliği ölçülerinin standart olması. Aldıkları ölçüye göre üretim yapmıyorlar bu modelde. Standart üretilen bu modeli evin kapı ölçüleri uyarsa takıyorlar. Kapının malzeme kalitesi ve işçiliği Kale'ye yakışır şekildeydi. Ankara'da Koçtaş varsa bir sorun derim.

Alıntıları Göster
    teşekkürler dostum yarın mutlaka uğrayıp bakacağım ölçü ve fiyat bilgisine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 26 Ekim 2014; 18:00:19 >

• quote:

teşekkürler dostum yarın mutlaka uğrayıp bakacağım ölçü ve fiyat bilgisine
    Şuanki en iyi kilit sistemi nedir. Kapının kilidini değiştirmek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opinion

Şuanki en iyi kilit sistemi nedir. Kapının kilidini değiştirmek istiyorum.

Alıntıları Göster
    Ankara Çelik Kapı hırsızlığa karşı avrupa birliği class 4 ve class 5 sertifikalı çelik kapılar üretmeye başladı.

Aşağıda test videoları da mevcut. Artık çelik kapıların hırsızlığa karşı güvenilirliği bu testlerle ölçülüyor.

ankaracelikkapi.com.tr
    Çelik Kapı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
    http://ankaracelikkapi.com.tr/194/-celik-kapi-alirken-dikkat-edilmesi-gerekenler

Ankara Çelik Kapıyoutube
    EN 1627 Class WK5 Hırsızlığa Karşı Direnç Sertifikalı Çelik Kapı
    https://www.youtube.com/watch?v=oidMXqObYGo

• Arkadaşlar paranızın karşılığını tam olarak alacağınız, kaliteli kapı için şiddetle tavsiye edebileceğim firma Plusdoor dur.

Tamamen CNC teknolojisi ile üretim yapılıyor.

Kalite ve güvenlik birinci sırada. TSE, ISO 9001, Chiltern sertifikası var.

Ürün çeşitleri zengin.

Malzemesi Kale ya da Sur ile yarışacak nitelikte, belki daha iyi.

Bahçen Eryaman, Kaşmir Göl Evleri, Terasevler, Endora, Ata Yıldız gibi birçok proje yapmışlar.

En azından fabrikalarını gezip bilgi edinirsiniz. Kapının ne olması, ne olmaması gerektiğini gözünüzle görürsünüz.

Teknik bilgi alırsınız. İlgi alaka gösterirler. Böylece kapı alırken kriterleri daha iyi sorgulayabilirsiniz.

Ankara içi montaj ücretsiz. Satış sonrası hizmetleri de tatmin edici.

Şimdilik Türkiye çapında bayilik ağları yok. Ama teknik verileri doğru verirseniz (kapı yönü, ölçüleri gibi) ve montaj ustası bulabilirseniz. Ankara dışına da kapı gönderirler.

Bakmadan almayın derim.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.