Şimdi Ara

Çelik Kapı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
12
Favori
99.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: streetsoul

Bizde oliwinkappi marka yaptırıcaz büyük bir olasılıkla.Kale çelik kapı servis ağı ve bayileri çok az.Eve 20 km en yakın kale çelik kapı bayi.Kapı özellikleri:

Kanat Kalınlığı/ 105mm
    Kasa Saç Kalınlığı / 2mm DKP
    Kanat Saç Kalınlığı / 1,5mm DKP saç
    Menteþe / 3 adet x-y eksenli menteşe
    Kanat içi Koruma Sacı / Galvaniz Trapez Sac ( 1,5mm)+Düz Sac (1,2 Mm)=2,7(Mm)
    Emniyet Pimi / 6 Adet
    Kanat içi Ses Ve Isı Yalıtımı / 80mm Cam Yünü
    Barel Koruma Zırhı
    Gizli Emniyet Kelepçesi
    içerden Anahtarsız Kilitleme
    14’lü Multi Kilit Sistemi
    iç-Dış Rustik Oyma Kaplama MDF Yüzey
    Saten Sarı Çekme Kol
    Geniş Açılı Dürbün
    Krom Renkli Kanat Kalınlığı
    Ses ve Isı Yalıtımı 80mm
    Güvenlik Pimleri
    Kanat içi Ahşap Çıta
    Kasa Ve Kanatta Yalıtım Contaları
    Elektrostatik Toz Boya
    Kilit sistemi: kale kilit marka

Fiyat 3000 tl civarında. Ucuzlarına baktım ama fazla güvenemedim acıkcası.Sizce bu kapı ve özellikleri nasıl.(güvenlimidir) Hiç anlamadığımdan tavsiye verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Hocam cam yünü 80 mm diye belirtmişsin..kabul edersin ki cam yünü esnek bir malzemedir.
    Cam yününün montajı esnasında o 80 mm olur 30 mm..bence yoğunluğu fazla olan strafor kullanılması daha mantıklı.
    Çünkü strafor konulduğunda çökmez ve kapıda boşluk oluşturmaz.

Ayrıca kanat yüzeyinde kullanılan ahşabın resmini koyabilir misin.Tam açıklayıcı olmamış.
    Ahşaplar kaplamalı ve kaplamasız olarak ayrılır.Eğer kaplamasız ise çok fazla para vermenin anlamı yok.

Saygılarımla

•  Çelik Kapı
    Ben şu modeli beğendim. Detaylı bir resim bulamadım.Ahşap kaplamalı.Fiyat olarak sizce ne kadar vermeliyim.Pazarlıkla taksitli 2500 civarına indirmeyi düşünüyorum.Hani edermi bu paraya bilmiyorum ama egepenin üretici bayilerinden(pidosan) ürettiği bir kapı olduğu için almayı düşündüm.Markasız fason üretim 600-700 tlyede kapı bulunuyor ama kimse tavsiye etmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynell

quote:

Orijinalden alıntı: streetsoul

Bizde oliwinkappi marka yaptırıcaz büyük bir olasılıkla.Kale çelik kapı servis ağı ve bayileri çok az.Eve 20 km en yakın kale çelik kapı bayi.Kapı özellikleri:

Kanat Kalınlığı/ 105mm
    Kasa Saç Kalınlığı / 2mm DKP
    Kanat Saç Kalınlığı / 1,5mm DKP saç
    Menteþe / 3 adet x-y eksenli menteşe
    Kanat içi Koruma Sacı / Galvaniz Trapez Sac ( 1,5mm)+Düz Sac (1,2 Mm)=2,7(Mm)
    Emniyet Pimi / 6 Adet
    Kanat içi Ses Ve Isı Yalıtımı / 80mm Cam Yünü
    Barel Koruma Zırhı
    Gizli Emniyet Kelepçesi
    içerden Anahtarsız Kilitleme
    14’lü Multi Kilit Sistemi
    iç-Dış Rustik Oyma Kaplama MDF Yüzey
    Saten Sarı Çekme Kol
    Geniş Açılı Dürbün
    Krom Renkli Kanat Kalınlığı
    Ses ve Isı Yalıtımı 80mm
    Güvenlik Pimleri
    Kanat içi Ahşap Çıta
    Kasa Ve Kanatta Yalıtım Contaları
    Elektrostatik Toz Boya
    Kilit sistemi: kale kilit marka

Fiyat 3000 tl civarında. Ucuzlarına baktım ama fazla güvenemedim acıkcası.Sizce bu kapı ve özellikleri nasıl.(güvenlimidir) Hiç anlamadığımdan tavsiye verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

Hocam cam yünü 80 mm diye belirtmişsin..kabul edersin ki cam yünü esnek bir malzemedir.
    Cam yününün montajı esnasında o 80 mm olur 30 mm..bence yoğunluğu fazla olan strafor kullanılması daha mantıklı.
    Çünkü strafor konulduğunda çökmez ve kapıda boşluk oluşturmaz.

Ayrıca kanat yüzeyinde kullanılan ahşabın resmini koyabilir misin.Tam açıklayıcı olmamış.
    Ahşaplar kaplamalı ve kaplamasız olarak ayrılır.Eğer kaplamasız ise çok fazla para vermenin anlamı yok.

Saygılarımla

Kapının Genel özelliklerinde
    Dış etkenlere karşı ses, soğuk ve toz geçirmemesi için, iki mobilya arası sac,strafor, izocam, taşyönü vb. yalıtım malzemeleri koyulmaktadır. Kasa ve kanat arasında fitil vardır. Anlamadım cam yünümü var yoksa strafon mu var çok önemli birşeyse onuda sorup ona göre karar veriyim.

• Kapiyi kendi evinize taktiriyor iseniz 2.500 tl verin nede olsa guvenliginizi saglayacak.

Hocam izalasyonu tam belirtmemis..istedigini koyabilir.Ben sizin yerinizde olsam o kadar para veriyorsaniz ozel uretim yaptirabilirsiniz.Kasa ve kanat ahsabinin kaplamasini,rengini,kilit sistemi,izolasyonu vs kendiniz secebilirsiniz..

Benim daha once yazdigim mesajda belirttigim efor celik kapi ile gorusmenizi tavsiye ederim.Fiyat / performans ve servis olarak kazancli olabilirsiniz.

Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin söylediğin yerin merkezi kayseride olduğu için malesef eforo bakamadım.Bulundıuğum ilde merkezi olan firmalara bakıyorum daha çok.Bugün biraz daha bakınıp ilk beğendiğim çelik kapıyı aldım.
     Çelik Kapı
    Biraz zor bir işmiş dışarıdan kalitesi anlaşılmadığı için kapı seçmek. Ben daha çok saç kalınlığı ve kilit sistemine göre bakarak seçmeye çalıştım.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  • Günaydın. Karsı komşuya balkon kapısından hırsız girdiğini öğrendik. Bu haber üzerine insan ister istemez daha fazla hazırlık yapmak istiyor. Evde Çelik kapı var. Buna elektromanyetik kilit düşünüyorum. 1,5 tona kadar baskıyı kaldırdığını yazıyorlar. Ama nasıl, nereye ne sartlarla monte ettiklerini tam anlamıyla öğrenemedim.
    Pimapen olan pencere ve balkon kapılara ne yapabilirim hala düşünüyorum.
    Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Arkadaslar daha once celik kapi fabrikasinda calistim.

Size marka yerine ozellik tavsiye edebilirim.

-Kapinin sac kalinligi en onemlisi.En az 1.2 mm olmali.Bence en iyisi 2 mm
    -Kapinin icinde kullanilan izalasyon nedir?mutlaka saticiya sorun.Genelde strafor kullanilir ama en iyisi tasyunu sonra camyunu.
    -Kilit sistemi Kale14'lu iyidir.
    -Kaplamali kapi aliyorsaniz laminoks almayi.Onun ustu laminant alin.
    Ayrica en iyisi dogal kaplama olanidir.Gorsel olarak tabii ki.

Sormak istediginiz olursa pm atabilirsiniz.

Hocam,
    Belirttiginiz ozellikte kapi satan Ankarada bir bayi tavsiye edebilir misiniz?

@rynell
  • hangi celik kapi imalatcisi alttaki kilit mekanizmasini kullaniyorki ?

Çelik Kapı

akraba torpilli cakal ramazan fabrikada showroom'a kiyasla balon fiyattan siparis alirken feza kullanirdi.
    soona herkes gibi herkesin kullandigina donuldu.

asagidaki armut bareli yanindaki mekanizmaya monte etmek ne saglar ?

Çelik Kapı
     Çelik Kapı

musterinin guvenligi yerine yuksek kar marji tabiiki.
    erbabi armudun ne kadar kolay yendigini bilir,soonasi maalum !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel.gr -- 16 Mayıs 2013; 17:30:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thehakan

Ankara Çelik Kapı'nın getirdiği İtalyan mottura kilitler kesinlike kilit olayında son nokta. Tabii kapının da aynı sağlamlıkta olması lazım ki zaten kapıları da bu konuda fazlasıyla güven veriyor. Web Sayfalarından aşağıdaki bilgilerden fazlasına ulaşabilirsiniz. Ankara Çelik Kapı

MOTTURA 17’Lİ (İTALYAN)

Kilit Sistemi

Merkezi kilit mekanizması ile çalışır.
    Kilit tarafından 15 mil, üst taraftan 1 mil ve alt taraftan 1 mil ile toplam 17 noktadan aktif kilitleme yapar.

Kilit Sisteminin Güvenlik Özellikleri

Üst barel kilitlendiğinde (merkezi kilitleme yapıldığında) millerin arkasına çelik destek mekanizması yerleşir ve levye ile kilidin açılmasına engel olur.

Kilit, alt barelin önce kilitlenmesine olanak tanımaz ve ev sahibinin en az 12 mil ile kilitleme yapmasını sağlar.

Alt barel kilitlendiğinde üst barel (merkezi sistem) bloke olur ve ekstra güvenlik sağlar. Yani kilit, kendi içinde kilitlenmiş olur.

Barel ve Anahtarın Güvenlik Özellikleri

Barel sistemi olarak Mottura Champions C38 serisi kullanılır. Barelin alt tarafında bulunan asimetrik çelik takviye yayı sayesinde barel kırılsa dahi yuvasından çıkmaz.

Anahtarların uç kısmında bulunan döner rulman anahtarın kontrolsüz olarak kopyalanmasını engeller. Bu yüzden anahtarlar patentlidir. Yine anahtarın ucunda bulunan mıknatıs pimleri manyetik yolla çalıştırdığı için maymuncuk yöntemine karşı koruma sağlar.

Ev sahibi anahtarı (5 adet) hem alt hem de üst barele kumanda eder. Böylece tek anahtar taşımanız yeterlidir. Servis anahtarı (2 adet) ise sadece üst barele kumanda eder. Alt barelin kilitli olması durumunda servis anahtarının kullanımı (isteğe bağlı olarak) engellenmiş olur.

Anahtarı çoğaltımı yalnızca Mottura Club yetkili servislerde, güvenlik kartı ile aynı kodu taşıyan anahtarın ibrazı ile yapılır. Dolayısıyla kontrolsüz kopyalama imkansızdır.

Barel Koruyucu Zırhın Güvenlik Özellikleri

Elegance Çelik Kapı’larda 4 cm kalınlığında, Guard Çelik Kapı’larda 5 cm zırh kullanılır. Vida yerleri çelik bilyalarla desteklenerek, matkapla delinmeye karşı korunmuştur.

117 milli olsa noolur,neticede yine barel.
    mottura barelli kilidiylemi on planda,yoksa......... ???

• iste kalenin bu modellerinin italyanlari tam yari fiyat ve barelsiz kilit.
    tr'de nasilsa bir sekilde yok haliylede sektorde cakal cok !
  • Çelik kapı alırken kale den şaşmıycan... Tabi hakkını veren bir kaç tane çelik kapı firması var.. onlarında hakkını yemeyelim ama kapı için biraz paraya kıyacaksın... ucuz çelik kapı almak istersen piyasada çok var ama ne kadar güvenebileceksin ki
  • Çelik Kapı Alacak Arkadaşlar.. http://www.celikkapilar.gen.tr/en_yeniler/ bu linkteki çelik kapılara bir bakın derim.
  • Evimizdeki mevcut çelik kapının kilit sistemini değiştirmeye kalksak, hangi kilit sistemini önerirsiniz.
  • svevo S kullanıcısına yanıt
    furkan çelik kapıyı ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ediyorum bu siteden daha ucuz çelik kapı satışı yapan yok marka olarak star çelik kapı satışı yapmaktadır, İSTERSENİZ LİNKE BİR TIKLAYIN web:http://celik-kapi-fiyatlari.ticiz.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanpen -- 11 Kasım 2013; 3:00:12 >
  • Arkadaşlar bu çelik kapılarla birlikte kaç adet anahtar veriliyor, ben kapı taktırdım kilitler kale marka, 5 alt 2 üst toplamda 7 anahtar verdiler, belkide 6 taneydi 1 tanesini takan kişiler aldı, yada bu anahtarlardan 1 tane daha yaptırabilirler, bu bir güvenlik açığı değilmi? Sonuçta firma elemanı yarın işten çıkarsa bu şekilde yanında 10 15 dairenin anahtarınıda rahatlıkla götürür

• forro F kullanıcısına yanıt
    İçiniz rahat etmiyorsa kilit göbeklerini değiştirmek daha uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaçatı

İçiniz rahat etmiyorsa kilit göbeklerini değiştirmek daha uygun.

Hocam kapıda kale kilit sistemi var, ve merkezi sistem yandan alttan üstten heryerden kilitliyor, bunun gödeğini değişmek pahalı olmazmı, normal bir kale göbek alsak yeterlimi?
  • ben de çelik kapımın göbeklerini değiştirmek istiyorum. alt kilit MUL-T-LOCK, üst ise KALE.
    Mul-t-lock almışız zamanında ama şimdi fiyatlara baktım hem oldukça yüksek hem de teknoloji olarak KALE den pek farkı yok gibi. Bu işten anlayan arkadaşlar fikrini paylaşırsa memnun olurum
  • COTR1923 C kullanıcısına yanıt
    Mehaba arkadaşlar. Konuyla ben de yakından ilgileniyorum: KALE'nin 164 YGS SE model silindirini kapımın alltaki kilidine taktırdım. Çok başarılı bir ürün. Anahtarları ve bunlara giydirilen turkuaz plastik başlıklar çok güzel. Ben KALE grubuna bu ürünün bir de mandallı olanını sordum. Sitelerinde göremedim. Tekrar yazacağım kendilerine. Lütfen bu modelin arkadan mandallı olanını da üretin diye yazacağım. Umarım en kısa zamanda piyasaya sürerler. Üst kilidi de onunla değiştireceğim inşAllah... Tüm arkadaşlara sevgi @COTR1923 ve saygılarımla...
  • Ben de Kalenin 164 CEC göbeği beğendiim ama fiyatı biraz pahallı. Diğer model kilitlerin içerisinde en güveniliri bu galiba. Fiyatı 118 tl.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.