Şimdi Ara

Çelik Kapı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
12
Favori
99.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omeravalar

quote:

Orijinalden alıntı: ersinh

Bugun tırnaklı çelik kapı siparişi verdim...Beton dolgulu monte edecekler. 750 TL ye anlaştık. Umarım güvenliğimizi sağlar.

Ersin Bey,
    sipariş nereye verildi? İstanbul mu? (Anadolu, Avrupa yakası)
    Teslimat ne zaman?Özellikleri nasıl olacak? Velhasıl detay bilgi olursa memnun oluruz. Acele etmiyorum ama benim de sipariş vermem lazım.

İstanbul Anadolu yakasında 700-800 Lira civarına kadar gerçekten işe yarayacak kapı aramaya devam ediyorum. Paylaşımlara devam lütfen.

http://www.csmcelikkapi.com/?product=704472&pt=Roza
    sur kapı bayisi ile yaptığım görüşmede yukarıda resmi bulunan kapıya istenilen fiyat 1500 Lira oldu. Bana oldukça pahalı geldi ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 29 Ekim 2012; 10:43:00 >

• Güvenli ve estetik bir çelik kapı almak isteyen arkadaşların Ankara Çelik Kapı'ya bir göz atmasını tavsiye derim. Üst seviye kapılarda fiyatlar 1500TL-2000TL civarında ancak işçilik ve kalitesi tartışılmaz..http://www.ankaracelikkapi.com.tr/icerik.php?cid=211
  • donanım haberde paylaşımlar azalmış
  • İzmir'de 700-800 TL gibi bir fiyata alınabilecek en kaliteli çelik kapıyı nereden alabilirim, yardımlarınız için teşekkürler...
  • Çelik kapı konusunda forumda tık yok. Firma adı veya ben sağlam kapı yaparım diyen de yok. yumurtacılar, halıcılar, balcılar şimdi de çelik kapıcılar mı?
  • Benhttp://www.engelset.net/ ürününü daha mantıklı ve sağlıklı buluyorum.
    Mevcut kapıma yaptıracağım.

• Ankara Çelik Kapı'nın getirdiği İtalyan mottura kilitler kesinlike kilit olayında son nokta. Tabii kapının da aynı sağlamlıkta olması lazım ki zaten kapıları da bu konuda fazlasıyla güven veriyor. Web Sayfalarından aşağıdaki bilgilerden fazlasına ulaşabilirsiniz. Ankara Çelik Kapı

MOTTURA 17’Lİ (İTALYAN)

Kilit Sistemi

Merkezi kilit mekanizması ile çalışır.
    Kilit tarafından 15 mil, üst taraftan 1 mil ve alt taraftan 1 mil ile toplam 17 noktadan aktif kilitleme yapar.

Kilit Sisteminin Güvenlik Özellikleri

Üst barel kilitlendiğinde (merkezi kilitleme yapıldığında) millerin arkasına çelik destek mekanizması yerleşir ve levye ile kilidin açılmasına engel olur.

Kilit, alt barelin önce kilitlenmesine olanak tanımaz ve ev sahibinin en az 12 mil ile kilitleme yapmasını sağlar.

Alt barel kilitlendiğinde üst barel (merkezi sistem) bloke olur ve ekstra güvenlik sağlar. Yani kilit, kendi içinde kilitlenmiş olur.

Barel ve Anahtarın Güvenlik Özellikleri

Barel sistemi olarak Mottura Champions C38 serisi kullanılır. Barelin alt tarafında bulunan asimetrik çelik takviye yayı sayesinde barel kırılsa dahi yuvasından çıkmaz.

Anahtarların uç kısmında bulunan döner rulman anahtarın kontrolsüz olarak kopyalanmasını engeller. Bu yüzden anahtarlar patentlidir. Yine anahtarın ucunda bulunan mıknatıs pimleri manyetik yolla çalıştırdığı için maymuncuk yöntemine karşı koruma sağlar.

Ev sahibi anahtarı (5 adet) hem alt hem de üst barele kumanda eder. Böylece tek anahtar taşımanız yeterlidir. Servis anahtarı (2 adet) ise sadece üst barele kumanda eder. Alt barelin kilitli olması durumunda servis anahtarının kullanımı (isteğe bağlı olarak) engellenmiş olur.

Anahtarı çoğaltımı yalnızca Mottura Club yetkili servislerde, güvenlik kartı ile aynı kodu taşıyan anahtarın ibrazı ile yapılır. Dolayısıyla kontrolsüz kopyalama imkansızdır.

Barel Koruyucu Zırhın Güvenlik Özellikleri

Elegance Çelik Kapı’larda 4 cm kalınlığında, Guard Çelik Kapı’larda 5 cm zırh kullanılır. Vida yerleri çelik bilyalarla desteklenerek, matkapla delinmeye karşı korunmuştur.

• arkadaslar celik kapı alıcam yalnız ev trıplex bu yuzden kapı gunes gorucek. en saglam kapı hangısıdır?
    laminant kapı ıyı dıyolar dogrumudur acaba nı fıkrınızı belırtırsenız sevınırım. ACİLLL... 1-2 gun ıcınde halletmem lazım...
  • 2 defa evime hırsız girdi.Düğünde takılan tüm altınlarım çalındı :( Babamın ve komşularımın tavsiyesi üzerine tutkunlara gittik.Beylikdüzü bauhaus yanında showroomu var.Eşimle deprem kilidi olan kapıda karar kıldık.İlgi alaka ve üründen çok memnun kaldım.Üstüne üstlük 500 TL lik görüşme süresi hediye ettiler.Sizede tavsiye ederim pişman olmazsınız.
  • Bizde bu ara evi değiştireceğiz.. kapı bizim için çok önemli.. tercihimiz en kalın ve sağlamlarından kale kapı + mottura 21'li kilit.. fiyat aralığımız yok, kapı çok çok önemli çünkü.. imkan varken en iyisini yaptırmak gerekli diye düşünüyorum..

yarın Ankara Çelik Kapı'ya gidip bir konuşacağım bakalım.. montajda çok önemli diyorlar ancak bu adamlarla ilgili şimdi ya da daha önce hiç sorun duymadım.. oldukça iyi yapıyorlar işlerini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 13 Şubat 2013; 19:37:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar daha once celik kapi fabrikasinda calistim.

Size marka yerine ozellik tavsiye edebilirim.

-Kapinin sac kalinligi en onemlisi.En az 1.2 mm olmali.Bence en iyisi 2 mm
    -Kapinin icinde kullanilan izalasyon nedir?mutlaka saticiya sorun.Genelde strafor kullanilir ama en iyisi tasyunu sonra camyunu.
    -Kilit sistemi Kale14'lu iyidir.
    -Kaplamali kapi aliyorsaniz laminoks almayi.Onun ustu laminant alin.
    Ayrica en iyisi dogal kaplama olanidir.Gorsel olarak tabii ki.

Sormak istediginiz olursa pm atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rynell

Arkadaslar daha once celik kapi fabrikasinda calistim.

-Kapinin icinde kullanilan izalasyon nedir?mutlaka saticiya sorun.Genelde strafor kullanilir ama en iyisi tasyunu sonra camyunu.

Kale kapı bütçemi aşıyor gerçi karsı komsumla beraber aynı yerden iskonto ile yazın taktıralım diyoruz.
    Sur Çelik Kapı düşünüyoruz.Bilen veya farklı önerisi olan varmı?
  • hocam sur kapi iyidir..ayrica iyide reklam yaptigi icin fiyatida yuksektir.

bence yukarida yazdigim ozelliklere gore kapi arastirirsaniz daha uygun fiyatli kapi bulacaginiza inaniyorum.

• quote:

hocam sur kapi iyidir..ayrica iyide reklam yaptigi icin fiyatida yuksektir.

bence yukarida yazdigim ozelliklere gore kapi arastirirsaniz daha uygun fiyatli kapi bulacaginiza inaniyorum.

Siz ne önerirsiniz? Ankara Çelik kapı ya baktım fiyatlar 1400-3700 arası artık kilit 14-17 olunca fiyat tepelerde geziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BMW 528

quote:

hocam sur kapi iyidir..ayrica iyide reklam yaptigi icin fiyatida yuksektir.

Siz ne önerirsiniz? Ankara Çelik kapı ya baktım fiyatlar 1400-3700 arası artık kilit 14-17 olunca fiyat tepelerde geziyor.

hocam hangi sehirdesiniz?
    celik kapinin merkezi kayseri sayilir..eger yakinsaniz ve montaj yapacak kisiyi bulursaniz kayseriye gelip fabrikadan almaniza yardimci olabilirim.en azindan size daha ucuza mal edebileceginizin garantisini verebilirim.
    yok gelemem diyorsaniz bana begendiginiz kapi modelinin web adresini ve fiyatini bildirin size fikrimi soyleyebilirim.

• İstanbuldayım .Size pm ile dönerim kapı için tsk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 26 Şubat 2013; 10:32:05 >
  • quote:

Arkadaslar daha once celik kapi fabrikasinda calistim.

Üstad,
    yukarıda belirttiğiniz özelliklerde (2 mm.), montajı da çok iyi yapılacak bir kapı için Anadolu yakası İstanbul'da ne kadar ödemek lazım. (nakit fiyat).
    teşekkürler
  • Hocam isterseniz daha önce çalıştığım firmanın istanbulda fabrika satış mağazası var.
    Orada emin bey ile görüşebilirsiniz.Levent Aydın vasıta ile geldim derseniz size elinden geldiğince yardımcı olacağına inanıyorum.
    Tel:0212 675 16 91

Saygılar
  • Bizde oliwinkappi marka yaptırıcaz büyük bir olasılıkla.Kale çelik kapı servis ağı ve bayileri çok az.Eve 20 km en yakın kale çelik kapı bayi.Kapı özellikleri:

Kanat Kalınlığı/ 105mm
    Kasa Saç Kalınlığı / 2mm DKP
    Kanat Saç Kalınlığı / 1,5mm DKP saç
    Menteþe / 3 adet x-y eksenli menteşe
    Kanat içi Koruma Sacı / Galvaniz Trapez Sac ( 1,5mm)+Düz Sac (1,2 Mm)=2,7(Mm)
    Emniyet Pimi / 6 Adet
    Kanat içi Ses Ve Isı Yalıtımı / 80mm Cam Yünü
    Barel Koruma Zırhı
    Gizli Emniyet Kelepçesi
    içerden Anahtarsız Kilitleme
    14’lü Multi Kilit Sistemi
    iç-Dış Rustik Oyma Kaplama MDF Yüzey
    Saten Sarı Çekme Kol
    Geniş Açılı Dürbün
    Krom Renkli Kanat Kalınlığı
    Ses ve Isı Yalıtımı 80mm
    Güvenlik Pimleri
    Kanat içi Ahşap Çıta
    Kasa Ve Kanatta Yalıtım Contaları
    Elektrostatik Toz Boya
    Kilit sistemi: kale kilit marka

Fiyat 3000 tl civarında. Ucuzlarına baktım ama fazla güvenemedim acıkcası.Sizce bu kapı ve özellikleri nasıl.(güvenlimidir) Hiç anlamadığımdan tavsiye verirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.