< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 22 Ocak 2019; 14:20:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 22 Ocak 2019; 14:20:43 > |
Bu adam her demecinde saçmalamaya başladı. İnsanlara sürekli tepeden bakan, herkesin saygı duyması gereken değerleri aşağılayan bir insan oldu çıktı. Çok konuşan boş konuşur. Kanuni salak, Hegel salak, bok yemekte sorun yok, elin dangalağına organ mı verilir. Birisi sana dur demiyor mu Celal efendi? Bir sus artık ya. Dikkat çekmek için bu kadar alçalmak zorunda mısın?
|
bu sözleri savunanın ahlağını geçtim insanlığından şüphe ederim. Türkiyede bir sürü organ bekleyen hasta var sen çıkıp bağış yapanlara veya bekleyenlere dangalak diye hitap edemessin orada duracaksın yarın senin arkadaşın veya akrabanda organ ihtiyacı için sıraya girebilir onlaradamı dangalak diyeceksin ? bunun izahati bile olamaz.
|
Eee dangalağa gitmesin diye bağış yapmıyorsun araştırmada kullanılsın diyorsun da o araştırmaların sonucundan aynı dangalak faydalanmayacak mı ?
Zaten organ bağışında emekleme devrinde olan, binlerce insanın organ beklediği, beklerken öldüğü bir ülkede bu nasıl dan..lakca bir açıklamadır. |
Ateistler, kankiniz neler diyor... Eleştirin biraz kafanızı kuma gömmeyin.
Bu adam giderek daha da boş konuşmaya başlıyor. |
Olmadı asalım bir de? Burada her organ bekleyene dangalak demediği açık, bir ihtimalden bahsediyor sadece. Sonuç olarak bedenini bağışladıktan sonra kimsenin organ bağışçısı olup olmadığını sorgulamaya hakkı yok.
|
Herkese dangalak demiyor diye belirtmiştim zaten. İdrak etmek güç olmasa gerek. Asıl bu sözden organ bağışı bekleyen herkese dangalak dendiğini çıkarmak biraz anlama yoksunluğu belirtisi. Her söze anlaşılsın diye arka plan açıklaması yapılmasını bekleyeceksek işimiz var.
|
Benim insanlığımı yargılamak size düşmez. Ben organlarımın bağışlanmasını talep edeli çok oluyor ama tercih etmek benim elimde olsa ben de önüme gelene vermezdim herhalde organlarımı. İte kopuğa gideceklerine toprak altında çürümeleri evladır.
|
O akıl sizin olsun, biz almayalım
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 21 Ocak 2019; 15:52:35 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 21 Ocak 2019; 16:5:49 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanas22 -- 21 Ocak 2019; 16:47:58 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 21 Ocak 2019; 16:58:51 > |