Şimdi Ara

Celal Şengör 13 Sene Önce Giresun'da Olan Felaketi Uyarmıştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yaşanan olaylardan sonra Celal Şengör ün tam şu sözleri aklıma geldi. 31:40 itibariyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Sadece Celal hoca değil, yer bilimciler söylüyor. Coğrafyaya halen yer adı ezberlenen bir ders olarak bakıp gereken önemi vermediğimiz sürece bi tür afetleri daha çok yaşarız.

Kardeş ben olay yerine çok yakınım burada menfezin çökmesi suyun fazlalığından değil menfezin 50 metre aşagısı Harşıt çayı ve bölgenin kumu çakılı buradan çıkarılıyor .Birileri rant için Harşıt çayını 25 metre aşağı indirdi yani yatağı boşalttılar .Durum böyle olunca menfezin önü şelale olup altını boşaltıyor ve menfez çokuyor Buraya murtat deresi derler burada önemli bir yağış olmadı Yağış ve sel yüksek kesimlerde oldu burası sahile 10 km .menfez ve yol çokunce yüksek kesimde sel olayına gitmekte olan içinde kepce operatorununde bulundugu jandarma arabası dere yatağına düşmüş olay yeri virajdan 15 metre sonra muhtemelen yolun çokmüş olduğunu görse bile o mesafede duramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asıl istanbul, marmara gibi yerlerden uzak durmak lazım kardom. adam diyor istanbul yaklaşık 2-3 milyon vefiyata hazır olun eğer önlemleri almazsa.. fay hatları, ve dengesiz kentselleştirme binlerce can alacak   celal hoca 10-15 yıl içinde diyor ama daha erken de olabilir çünkü ciddi bir şekilde fay hatların çatlaması, toprak kaymaların yıllardır birikimli olarak ilerlemesi gerçekten ciddi bir sorun  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-65F711D5E -- 24 Ağustos 2020; 21:54:50 >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt

AKP iktidarında yaşamanın fıtratında var bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Hırsızlar malzemeden (demir çimento ....) çalacam diye yaptıkları işe bak ...

Adalet olsa bu adamların hepsi yargılanır

ortada çalmak yok kardeşim. proje işleri bu şekilde oluyor eline veriyorlar projeyi yapıyorsun. sırf bu boklu işler yüzünden inşaat mühendisliği yapmıyorum bu ülkede. daha neler var neler.

hee ama işim temelinde tabi hırsızlık var ama o çok farklı bir makamda.

• Celal hoca nerden bilecek Takdiri ilahi diyen tipler çıkar. Abicim eşeği önce sağlam kazığa bağlayacaksın wonra Allah'a emanet edeceksin. Ama kaliteli yapmaktansa ucuza yapma yoluna gidenler yuzunden oluyor bu. O projenin altina imza atanlarin alayını alıp masrafı ödeteceksin. Oraya yapı izni verenden başlayarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Belediye ceğapenin olsaydı bak nasıl da o kaderi ceğapeye bağlıyorlardı 

Bağladılar ya..

Önceki CHP li belediyenin suçuymus

• -Abi sel olmuş heyelan olmuş her yer yıkılıyor
    +Tabi olacak o kadar zina yapılıyor Allah da cezalarını veriyor.
    -Abi Giresun da olmuş yalnız.
    +Ha öyle mi. Din kardeşlerimizi allah sınıyor yeğenim. Allah yardımcıları olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giresundaki 38 tane hesin ürettiği elektrik Giresun'un elektrik ihtiyacının yüzde 6 sını karşılıyor. Şaka gibi değil mi. Toplam nüfus 500bin bile yok. Yani kaba hesap 38 Tane HES 30bin kişinin elektriğini karşılıyor.

Ülkenin heryeri sülük kaynıyor. Nasıl atacağız ben bilmiyorum

• Bende uyarıyorum beyler İstanbulda birkaç seneye deprem olacak. olduktan sonra etiketlersiniz :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.