Bu yaşanan olaylardan sonra Celal Şengör ün tam şu sözleri aklıma geldi. 31:40 itibariyle |
Celal Şengör 13 Sene Önce Giresun'da Olan Felaketi Uyarmıştı (2. sayfa)

-
-
-
asıl istanbul, marmara gibi yerlerden uzak durmak lazım kardom. adam diyor istanbul yaklaşık 2-3 milyon vefiyata hazır olun eğer önlemleri almazsa.. fay hatları, ve dengesiz kentselleştirme binlerce can alacak
celal hoca 10-15 yıl içinde diyor ama daha erken de olabilir çünkü ciddi bir şekilde fay hatların çatlaması, toprak kaymaların yıllardır birikimli olarak ilerlemesi gerçekten ciddi bir sorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-65F711D5E -- 24 Ağustos 2020; 21:54:50 > -
AKP iktidarında yaşamanın fıtratında var bunlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bjkyenerHırsızlar malzemeden (demir çimento ....) çalacam diye yaptıkları işe bak ...
Adalet olsa bu adamların hepsi yargılanır
ortada çalmak yok kardeşim. proje işleri bu şekilde oluyor eline veriyorlar projeyi yapıyorsun. sırf bu boklu işler yüzünden inşaat mühendisliği yapmıyorum bu ülkede. daha neler var neler.
hee ama işim temelinde tabi hırsızlık var ama o çok farklı bir makamda.
-
Celal hoca nerden bilecek Takdiri ilahi diyen tipler çıkar. Abicim eşeği önce sağlam kazığa bağlayacaksın wonra Allah'a emanet edeceksin. Ama kaliteli yapmaktansa ucuza yapma yoluna gidenler yuzunden oluyor bu. O projenin altina imza atanlarin alayını alıp masrafı ödeteceksin. Oraya yapı izni verenden başlayarak.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MugetsugaBelediye ceğapenin olsaydı bak nasıl da o kaderi ceğapeye bağlıyorlardı
Bağladılar ya..
Önceki CHP li belediyenin suçuymus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-Abi sel olmuş heyelan olmuş her yer yıkılıyor
+Tabi olacak o kadar zina yapılıyor Allah da cezalarını veriyor.
-Abi Giresun da olmuş yalnız.
+Ha öyle mi. Din kardeşlerimizi allah sınıyor yeğenim. Allah yardımcıları olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Giresundaki 38 tane hesin ürettiği elektrik Giresun'un elektrik ihtiyacının yüzde 6 sını karşılıyor. Şaka gibi değil mi. Toplam nüfus 500bin bile yok. Yani kaba hesap 38 Tane HES 30bin kişinin elektriğini karşılıyor.
Ülkenin heryeri sülük kaynıyor. Nasıl atacağız ben bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende uyarıyorum beyler İstanbulda birkaç seneye deprem olacak. olduktan sonra etiketlersiniz :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X