Şimdi Ara

Celal Bayar Tıp vs Katip Çelebi Tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7.1k sıralamam var iki unideki arkadaşlarımla da konuştum ama çok kararsız kaldım. Celal bayar daha köklü bir okul, hocaları genel olarak iyiymiş ama temel bilimlerin bazı derslerinde çok iyi değillermiş yani slayt okuyup geçiyorlarmış. Bir de sınıf geçmek önceki yıllarda biraz daha kolaymış sanırım ama 2 sene önce soru havuzunu değiştirmiş hocalar o yüzden biraz daha zorlaşmış oradaki arkadaşımdan duyduğuma göre. Universite hastanesi 4-5 sene önce yapılmıştı ve fakülteye yakın, hasta çeşitliliği de iyi diyorlardı ayrıca akredite. Katip Çelebi ise bu sene akredite oldu, konum olarak tıp fakültesi çok saçma bir yerinde Izmir'in ama 3. Sınıftan itibaren Yeşilyurt'ta İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde eğitim alıyorlar ve orası konum olarak biraz daha iyi bir yerde ayrıca oldukça büyük bir hastane ve hasta çeşitliliği de fazlaymış. Ancak Katip Çelebi'nin sisteminin tam oturmamış olması beni tereddütte bıraktı. Çünkü üniversite hastanesi olmadığı için ilerleyen yıllarda Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne de taşınma ihtimali var öğrencilerin diye bir duyum almıştım. Katip Çelebi'deki arkadaşım da sınıf geçmenin çok zor olmadığını ve hocalardan memnun olduğunu söyledi şimdilik. Bir de Izmir Demokrasi Uni Tıp fakültesindekiler de kendi universiteleri tamamlanmadığı için Katip Çelebi'de eğitim alıyorlarmış, bu durum ekstra bir olumsuzluk yaratır mı bilemedim. Bir de Katip Çelebi'nin internlüğü bir tık daha kolaymış diye duydum Celal bayara göre tabii bu durum değişir mi ileride ondan da emin değilim. Uzaklık açısından düşünecek olursak zaten Izmir'de oturuyorum. Iki fakulte de ayni uzaklikta evime yaklasik olarak. Sizce ne yapmalıyım? Bu unilerde okuyan arkadaşlar da görüşlerini bildirebilirse bölümleri hakkında çok memnun olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ikisi de iyi degil cbü daha iyidir ama
  • Katipin okuluyla hastanesi alakasız yerlerde. Konumu da kötü. Ben olsam celal Bayar yazardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sizce hacettepe dişten buralara geçmek mantıklı olur mu geleceğim açısından?

• Hacettepe dişte mi okuyorsun?

• Evet şu an orada 1. Sınıfı bitirdim yatay geçiş düşünüyordum da

• Deymez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tıp okumak hayalinde varsa değeceğini düşünüyorum sevdiğin mesleği yap

• Hocam ben aslında 10. Sınıfta dis hekimliğinden mezunlarımız geldiğinde okula cok etkilenmiştim ve açıkçası o zamanlar tıp kazanabilecegimi dusunmuyordum ve o yuzden dogrudan hacettepe dişi seçtim bu sıralamayla.Hacettepe diş de guzel olmasina guzel ama dersleri gordukce tıp dersleri ve lablarında daha basarili oldugumu ve daha ilgili oldugumu gordum. Hacettepeden bir hocamla da konuştum ona da anlattım bu durumları o da eğer düşünüyorsam gecmemi ve pisman olmayacagimi dusundugunu soyledi. İşte şu an arada kaldım biraz o yüzden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.