Bildirim
CEKO REİSİN MUTLU OLDUĞU ZAMANLAR :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ok -
Üzüldüm yav başımız sağolsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bu çok üzücü bir haberdi hatırladım Ceko'ya sımsıkı sarılmalısın , güzelim Ceko evin içinde eşini aramıştı değil mi
-
harbi çok kötü bizim kuşun eşide ölmüştü ötesi kuş 2 hafta sonra kendi öldü -
quote:
Orijinalden alıntı: Kurokochin
Dostum bu çok üzücü bir haberdi hatırladımCeko'ya sımsıkı sarılmalısın , güzelim Ceko evin içinde eşini aramıştı değil mi
Aynen hocam,garibim bi hafta bütün evde dolandıhocam bi ara hatırlatda yabıci reis le cekonun manitasının mezarlarının resmini çekeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-530502C9F -- 18 Aralık 2015; 21:44:02 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Cekonun acısını paylaşın arkadaşlar bi nebze
Ceko' nun Askerleriyiz -
Onlarında duyguları var ALLAH Rahmet Eylesin ALLAH sabır versin kardeşim
Kuşlar çok narin canlılar. O yüzden ilaçla tedavileri pek işe yaramıyor özellikle de böyle küçük türlerde. Yani kuş bakımında yapılması gereken hastalıklardan uzak tutmak esas olarak. Onun başına da bir kaza gelmiş malesef. Veterinerlerin çoğu bir şey yapamazdı vitamin takviyesinden başka ama küçük olduklarından metabolizmaları da hızlı olacağından pek etkisi olmazdı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ceko reiz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X