Şimdi Ara

Çekmiyor kafayı yiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya hani %99 çekiyordu bu. Babamın hattı Turkcell affedersiniz ama tuvaletten konuştum dün. Ben balkona çıkmadan konuşamıyorum.İnternette pek sorun olmuyor wireless kullandığım için ama bir konuşma yapacağım kafayı yiyorum.Özellikle sms gönderirken bin şekle giriyorum aha çekti böyle bozmıyım hiç diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zemzem Suyu -- 11 Ağustos 2012; 3:54:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreiel

Ya hani %99 çekiyordu bu. Babamın hattı Turkcell affedersiniz ama tuvaletten konuştum dün. Ben balkona çıkmadan konuşamıyorum.İnternette pek sorun olmuyor wireless kullandığım için ama bir konuşma yapacağım kafayı yiyorum.Özellikle sms gönderirken bin şekle giriyorum aha çekti böyle bozmıyım hiç diye.

542 arayarak durumu bildirim bir çalışma var mı öğrenin yoksa taşıyın hattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayOnline -- 11 Ağustos 2012; 15:47:47 >
  • Vf kendi kendine bırakıyorum
    Son 7 ay kaldı ben Avea'ya gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 11 Ağustos 2012; 13:56:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi il ? hangi ilçe ? hangi mahalle/köy ? kullandıgınız cihaz ? 2g mi 3g mi sorunlu ?
    hiçbir bilgi vermemissiniz

ayrıca ;http://forum.donanimhaber.com/m_59631014/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 11 Ağustos 2012; 14:29:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

hangi il ? hangi ilçe ? hangi mahalle/köy ? kullandıgınız cihaz ? 2g mi 3g mi sorunlu ?
    hiçbir bilgi vermemissiniz

ayrıca ;http://forum.donanimhaber.com/m_59631014/tm.htm

Hocam bütün mahallede böyle. Bende hattımı Turkcell'e taşıyacağım artık.
  • bu vodafone harbiden cozuttu artık her ay bir güncelleme mi olur arkadaş.

sırf bu yüzden vodafone dan vazgeçiyorum ama uygun bir kampanya vs de yok ki. hepsi bir birinden b..k affedersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

bu vodafone harbiden cozuttu artık her ay bir güncelleme mi olur arkadaş.

sırf bu yüzden vodafone dan vazgeçiyorum ama uygun bir kampanya vs de yok ki. hepsi bir birinden b..k affedersiniz

Doğru söze ne denir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım edin kafayı yicem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.