Şimdi Ara

4 gündür evden çıkmıyorum,kafayı yiyeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
3
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz geldi kafayı yiyeceğim,evden çıkamadım bir türlü yapacak bir şey yok kendimi çok halsiz hissetmeye basladım,yorgunum evde çok sıkılıyorum 16 saat öküz gibi uyuyorum kalkıp dusa giriyorum dusta mastur yapıyorum tamamen sıkıntıdan ihtiyaçtan değil.sonra da aşırı derecede yorgun hissediyorum kendimi.dizi vs. izlemeyi severim ama çok uzun süre evde durduğum için onlarda zevk vermiyor.ilk defa böyle oluyor,ilk defa yaza kız arkadasım olmadan giriyorum..evde pc,ps3 felan yok sadece telden (s3) forumdayım..yaza girmeden önce her sey iyiydi eve girmezdim simdi mala döndüm,futbolda yetenekli sayılırım var mı klube girmemin bir yolu acaba beyler yardım vakit geçirecrk seyler lazım bana..kardesim geziye gitmiş bugün ekmeğe ben gittim,kör olacağım zannettim eriyordum güneşte,4 gündür ciddi ciddi adımımı atmamıştım dısarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• depresyon başlangıcı bende de var aynı durum.
  • Oooo sen daha şimdiden böyle yaparsan .... Alıştır kendini yoksa cidden kafayı yersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

depresyon başlangıcı bende de var aynı durum.

Sonumuz hayrola kardesim kafayı yemeyelimde

Ben şimdi gece şınav mekikle biraz ciğerleri acıcam sonra sabah hava acılırken kulaklığı alıp dısarıda kosucam,biraz kondisyon kasmayı düşünüyorum klüp felan bulursam dalıcam direk

• ohoo 4 gün nedir ben 2 yıl çıkmadım
  • Kitap oku,bin parçalık puzzle falan yap,telefona oyun yükle, belgesel izle,spora git olmadı ev işlerinde annene yardım et.

• Kendini çayla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Popcorn Playa -- 11 Haziran 2013; 2:12:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı durumdayım 1 haftaadır dışarı çıkmadım
  • 5. günüme giriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

aynı durumdayım 1 haftaadır dışarı çıkmadım

Sonumuz hayrola dostlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Zen Man

Oooo sen daha şimdiden böyle yaparsan .... Alıştır kendini yoksa cidden kafayı yersin.

hocam ne alısması,böyle birşeye alısınmaz..insanın bir an önce kendisini kurtarması lazım bu tür birşeyden...
  • Allah'tan yazın köye gideceğim deniz var en azindan.

• pc yok telden giriyorum demissin.
    gercekten icinde bulundugun uzuntu verici vaz'iyet gozumden yaş akmasina sebebiyet verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: If I Were Einstein

pc yok telden giriyorum demissin.
    gercekten icinde bulundugun uzuntu verici vaz'iyet gozumden yaş akmasina sebebiyet verdi.

yok hocam varda oyun vs. için kullanamıyorum 5 yıllık laptop dizi felan izlerim o kadar piyasada ki çogu oyunu blmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

Yaz geldi kafayı yiyeceğim,evden çıkamadım bir türlü yapacak bir şey yok kendimi çok halsiz hissetmeye basladım,yorgunum evde çok sıkılıyorum 16 saat öküz gibi uyuyorum kalkıp dusa giriyorum dusta mastur yapıyorum tamamen sıkıntıdan ihtiyaçtan değil.sonra da aşırı derecede yorgun hissediyorum kendimi.dizi vs. izlemeyi severim ama çok uzun süre evde durduğum için onlarda zevk vermiyor.ilk defa böyle oluyor,ilk defa yaza kız arkadasım olmadan giriyorum..evde pc,ps3 felan yok sadece telden (s3) forumdayım..yaza girmeden önce her sey iyiydi eve girmezdim simdi mala döndüm,futbolda yetenekli sayılırım var mı klube girmemin bir yolu acaba beyler yardım vakit geçirecrk seyler lazım bana..kardesim geziye gitmiş bugün ekmeğe ben gittim,kör olacağım zannettim eriyordum güneşte,4 gündür ciddi ciddi adımımı atmamıştım dısarı

bendede oldu o kardeşim
    aynı problem
    kendine yapıcak bişeyler bul calış mesela.evde oturma git çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: Üsküdarı Geçen Atlı

Allah'tan yazın köye gideceğim deniz var en azindan.

yapma be usta,sizin durum da mı kötüköyde dağı taşı delmezsin umarım

şaka bir yana köy,benim sabah 8 de çıkıp gece yarısı döndüğüm yerdir,hem sizde deniz de varmış

• yaşın 14 20 arası bişey olmalı aynı durumları bende yaşadım geçer zor günlerin suuriyedeki kafası kesilen insanları ölen çocukları binaların altında kalan adamları düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 11 Haziran 2013; 2:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

yaşın 14 20 arası bişey olmalı aynı durumları bende yaşadım geçer zor günlerin suuriyedeki kafası kesilen insanları ölen çocukları binaların altında kalan adamları düşün

17 yaşım
  • sen gene iyisin 2 haftadır evden tek markete gitmek için cıktım ve sanırım yazın sonuna kadarda cıkmıcam

• Parasızlıktan son 1 senede haftada 4,5 saat anca dışarı çıkabildim. Siz yine psikolojik nedenlerden dolayı ya ben napayım e dostlar?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.