Şimdi Ara

Çekim gücü en iyi usb wireless stick...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arama yaptım ama bir sonuç bulamadım.tavsiyeler var airties , zyxel , usr vs.. ama çekim gücü olarak bir yorum yok.başlıktan da anlaşılacağı gibi çekim gücü en iyi olan usb wireless stick hangisidir?kullanan arkadaşlardan yorumlarını rica ediyor , şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.kanal x haber - ersin

airties anten pcb üzerinde oldugu için o kadar iyi degil (kısa mesafeler için iyi)
    d-link de sorunsuz çalışan çekim güçü iyi olan usb arasında

d-link(max 100mt 54 mbps)
    asus (max 200mt 54 mbps)
    inca (max 150-200mt 54 mbps)

üstdeki degerler sabit degildir karış tarafındaki wi-fi etkisi vardır.

airties 49 ytl en ucuz bimekste.hakkında çeşitli yorumlar var.iyi diyende kötü diyende.
    d-link in wireless modemini kullanmış biri olarak malı kalitedir , ama çok problemlidir.d-link forumlarına girin görürsünüz.
    inca 50 ytl en ucuz.araştıracağım.
    asus hakkında pek birşey duymadım.bir göz atacağım.

zoom buldum 140mbit uyumlu cihazlar ile kullanıldığında.patentli.üstelik 49 ytl.ne dersiniz?yorumlarınızı ve başka tavsiyelerinizi bekliyorum...

edit : fiyat hatası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoneWolf37 -- 25 Ekim 2006; 16:47:36 >
  • up
    Daha Fazla Göster
  • d-link ne gibi sorun var ?
    bizde iki adet var şimdiye kadar sorunusuz çalışyor (me ve xp de sorunsuz)hata d-link haric anten takdık verim daha katlandır.

piyasadaki cogu usb wi-fi chip setleri aynıdır.

1.asus (50-60ytl) (yazlım destegi süper tek sorun biraz ısınması ama bu sadece yazın cok sıcak havalarda sorun olur)
    2.ınca (60 ytl)
    3.d-link (45-50ytl)

edimax usb wi-filerin bilmiyorum ama pcı kartları dandik ötesi.
    Intel i7 4770k Corsair H80i LCS /// Asus Maximus VI Gene /// 8gig Gskill Ripjawsx /// Asus GTX760OC DirectCUII /// LG 29" UM67 /// NZXT Tempest Corsair 650HX /// Samsung 250gig SSD Sandisk 120gig Extreme SSD 640gigx2 500gig IOmega Home Media 1Tb NAS /// NEC 7173S /// Logitech G15 MS sidewinder x8 /// Creative SB Digital Music Premium HD Marshall MajorFX /// JBL Creature II /// Sycthe Kama Meter /// Netmaster CBC-382D1 Linksys E2000 /// Samsung Galaxy s6Edge Sennheiser Momentum In-ear // LG 42lm760s // Egreat R6S // HARMAN KARDON AVR 161S HKTS 16 BQ
  • edimax dandik ötesi demişsiniz, ne gibi sorunlar oldu ? bende edimax pci kart aldım ufak tefek sorunlar var diğerlerini denemediğim için bilmiyorum eğer gerçekten kötüyse yol yakınken değiştireyim.

quote:

Orjinalden alıntı: muratyilmaz08

d-link ne gibi sorun var ?
    bizde iki adet var şimdiye kadar sorunusuz çalışyor (me ve xp de sorunsuz)hata d-link haric anten takdık verim daha katlandır.

piyasadaki cogu usb wi-fi chip setleri aynıdır.

1.asus (50-60ytl) (yazlım destegi süper tek sorun biraz ısınması ama bu sadece yazın cok sıcak havalarda sorun olur)
    2.ınca (60 ytl)
    3.d-link (45-50ytl)

edimax usb wi-filerin bilmiyorum ama pcı kartları dandik ötesi.

konuyu açan arkadaşımızla aynı durumdayım , aynı usb leri bende bulamadım..

usr 'ye ne dersiniz gerçekten bi bunu bulabiliyorum ankara'da..

birde USB yerine PCI kart +UZATMALI 9db'lik anten usb den daha mı faydalı olur sizce (2db'lik UZATMASIZ anten ile hiçbişey yapamamama rağmen airties USB ile bağlanabiliyordum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_ersin

beyler bugün bütün bimeksleri gezdim ayrıca yazıcıoğluna da baktım zoom yok.dlink te yok.bulabildiğim en iyisi usr idi.ne dersiniz?

Arkadaşım d link iyidir ben kullanıyorum, aramda 4 tane kalın duvar var çekişi çok iyi, uzatma kablosu da var...
    kadıköyde o yazıcıoğlunun sokağında dms ye gelmeden 2 dükkan önce exa var oradan 35ytlye almıştım.. istersen oraya sor..
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • arkadaşlar bugün airties wus-300 modelli usb wayrlıs aldım , valla anlamadım ben , bundan önce inca almıştım , hiçbişey bulamadı..Sanırım gördüğüm ağların çoğu airties modemlerden geldiği için airties çekiyo..Böyle bişey olabilirmi yani , usb wayrlısların sadece kendi modemlerini görmesi gibi?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.