Şimdi Ara

Çekici Terörü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sirket aracimi iki kere cektirdim. Biri maktepe gulyolu sokakta gece herjesin parkettigi yere benim parketmem ama sabah cikmamam neticesinde oldu. Gittik aldik. Ikincisi Karakoy Kemankes caddesinde zabitanin polis araclarinin da parkettigi katli otoparkin orasi idi 20 dakikalik isimi bitirdigimde symbol sirket araci tiguan a donusmustu.

    Zaten sirket araciyla her ciktigimda ayni yollardan kendi aracimla gecip ayni yerlere parketmeme ragmen hep sirket aracina radar, park vb. cezalar geldi. Nasil olsa sirket her turlu parasini verir mantigiyla bakiyorlar sanirim.

    Arabayi koydugum yerlerde trafigi tehlikeye dusuren bir durum yok. Hatta cekilen sokagin sadece bir kismi park yasakli 100 mt ileriye parkedebilsem cekilmeyecek filan.. Karakoydekini saymiyorum bile onca belediye araci park etmisken benimkini cekmekbart niyetten baska bir sey degil.

    Simdiye kadar yaptiklarini allah havale ediyorum.

    Dun "Asabiyim ben" ismindeki filmi izledim. Oradaki kucuk hikaye gibi arabaya bomba koyup cektirmek ve patlatmak gerekiyor heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çekici lobisi iş başında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekici dediğiniz adamlarz aten bi işe yaramayan, arkasına polis desteğini almış, milleti tokatlayarak yaşayan leş yiyici küçük mafya bi tipler. Fırsat kolluyolar nerden ne kaldırsak diye!..
  • Zaten arabayı götürene kadar trafiğin içine ediyorlar yani bana gore cok aptal bir sistem bu. Ingiltere gibi lastiği kilitlesinler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatuKır

    araç sahibi kaskodanda para alamaz
    yazık olmuş

    yazık olmuş vallahi. işin kötü yanıda bu kasko girmez olaya
  • Bu da bisey mi; gecen gun, cekicinin ustunde arkalari bagimsiz suspansiyonlu, makyajli jetta Tdi gördüm, olacak iş degil adamlar bagimsiz suspansiyonlu sasenin ustune jetta govdesi koymuşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boraycan

    Yine bilmeden fikir sahibi olanlar dolmuş konuya! trafik vakfının dokunduğu araç o andan itibaren trafik vakfı tarafından sigortalıdır. Araç düşürme,hasar verme vb. şeyler her zaman olur. Ayrıca sigorta olmasa bile Trafik vakfının her tür aracın parasını verecek gücü vardır. Aracın tüm maliyeti a'dan z'ye karşılanır.

    Kaynak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Emniyet mensubuyum ve trafikte de çalıştım. Yeterli mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 8 Mart 2015; 14:20:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boraycan kullanıcısına yanıt
    hocam mesele aracın yaptırılması değil, mesele daha genel aslında. sigortalı olması, koca bir vakıf için 50-60 bin tl'lik bir aracın tamamını karşılaması falan değil mesele.


    sigorta eğer masrafı çoksa perte ayırıyor, bu araç perte ayrılmaz, tamir edilmek suretiyle sahibine verilirse sahibinin büyük bir hak ve maddiyat kaybı olur. şahsen ben olsam değer kayıp davası açarım.
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    O araç pert. Ama diğer konuda haklısınız. Diğer arkadaşlar öyle bir yazmışlar ki kasko ödemezse adam cebinden öder diye. Bilgi sahibi olmadan sadece fikir yürütülmesi sözünden kastım buydu. Kimseyi kırmak istemem...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok kotu.Hemde cok cok kotu.Empati bile kuramadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha bir trafik polisinin ve çekicisinin trafiğe bir faydasının olduğunu görmedim, aksine özellikle trafiği daha da sıkıştırmak için çalışıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boraycan

    Emniyet mensubuyum ve trafikte de çalıştım. Yeterli mi?



    sallama vakıf dediğin kuruluşun bir halt yediği yok ayrıca nedense bu vakıf dediğin saçmalık siyah mercedes lere pek dokunamıyor 50 defa örneğini gördüm ayrıca emniyet mensubusun diye burda külhanbeyliliğin sökmez herkesin fikrine saygılı ol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharkemre -- 8 Mart 2015; 16:27:07 >
  • ... sabahami birakirsin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Kuyruk acısı var sanırım. Ayrıca sizi engelliyorum. Muhatabım değilsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır alacakları 100TL para neyse eklesinler her cezaya haraç gibi millet onuda ödesin de.

    Milletin bin bir zorlukla aldığı araca bunu yapmak?

    Beceremiyorsan yapma.Bir cezayı düzgün uygulayamamak bile suçtur.

    Nasıl bir mahkum,hapishanede kötü şeyler yaşayınca hapishane yönetimi suçlanıyorsa.

    Bu tarz ceza uygularken araca verilen ceza ile ilgilide cezayı uygulayan kurum sorumlu tutulmalı.
  • Yemin ediyorum bu adamlar tam bir geri.ekalıymış .Böyle adamları linç edeceksin ki bir dahakine temkinli davransınlar.Görünce moralin bozuldu resmen yazık günah ha.İşini adam gibi yapan bir tanesine denk gelemedik hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Yıl çekicide çalışmış Trafik polisi olarak gerçekleri vicdanım sızlayarak yazayım
    Öncelikle İstanbul Trafik Vakfıyla sözleşme karşılığı çalışan MİLES ve MOĞOL isminde 2 firma var. Bu firmalar çekilen her aracın %60ını, Vakıfta %40ını alır, tabi ki bu sözleşmede yazan sonuçta sözleşme yapma yetkisi VAKIF Yönetiminde ve kimse kimseye hayrına gel %60 kazan der mi?
    Şimdi gelelim vatandaş için acı gerçeklerin başladığı kısma:
    Operatör ve Trafik polisinden günlük en az 20 araç çekme yapılması isteniyor, peki Trafik polisi devletin memuru olarak Vakıf yönetiminden talimat almak zorunda mıdır: TABİKİ HAYIR
    PEKİ NEDEN ÇEKİYOR: İlk olarak çekmezsek amir ve müdürlerimiz tarafından sürgün gazabına uğruyoruz evimize en uzak ilçelerde görevlendiriliyoruz ve yasal olarak hiçbir şey yapamıyoruz. Şimdi size işin daha aşağılık kısmından bahsedeyim aylık prim sistemi var 400 araç: 1000TL, 450den sonra:1500TL, 500 araçtan sonra 2000TL şeklinde her ayın sonunda şirketin bölge görevlileri tarafından MEMURA verilir ayrıca yedi emin otoparkları da çekilen araç başına 3 lira verir yani günlük 20 araç çeklirse 30 lirası memurun 30 lirası da operatöründür aylığını siz hesap edin.
    Ayrıca otoparklarda kredi kartı, hesap kartı geçmez sadece nakittir ve 90 liralık çekici fişleri elle yazılır niye ? fişlerde yapılan yolsuzlukların haddi hesabı yok sadece gördüklerimden bahsedeyim :
    1. yöntem: Otopark görevlisi aracını almaya gelen vatandaştan 90 TL çekici + 12 TL otopark ücretini aldıktan sonra vatandaşa 95 lirada adresine ceza gelecek istersen makbuzunda plakan yazıyor bırak memurdan rica ederim yazmaz diyor vatandaş 102 TL verdim bari cezam gelmesin diyor makbuzunu bırakıyor bunda ne var diyebilirsiniz fakat bu makbuzlar pilot frixion marka silinen kalemlerle yazıldığı için vatandaştan alınan makbuz silinip çekilen başka bir araç için kullanılıyor günlük 5-10 tane makbuz toplanıyor üstüne başka araç çekiliyor.
    2.yöntem: El altından matbaa ile anlaşılıp aynı seri numaralı sahte makbuz bastırılıyor makbuzlar gerçeğiyle birebir aynı oluyor ve ardından bu makbuzlara araç çekilip yazılıyor yeddi eminlere aracını almaya gelen vatandaşa bu sahte makbuzlar veriliyor.
    3.yöntem: Bir fiş 3 nüshadır ve koçanda 50 adettir ilk nüsha vatandaşa verilir ve fişin altında küçük bir not yazar fatura istenildiği takdirde 14 gün içinde vakıf merkezimize başvuruda bulunun diye ama kimsede Mecidiyeköye gidip ben fatura istiyorum demez asıl yolsuzlukta burda başlar geri kalan kocan 50 adet araç çekme parasıyla beraber (4500tl) Vakıf merkezine gider , bazı araçlar iptal edilir hiç para alınmamış gibi bazen kocan kaybolur sisteme girilmez Vatandaşın parası nerde siz düşünün.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.