Şimdi Ara

Çekici Terörü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hani toplu taşıma araçlarına vurunca yok o hattaki tüm durak sayısı tam biletten tüm yolcular varmış gibi sayıyorlarya bu adamında aracının yeni ve sıfır parası + durduk yere adamın başına bela çıkartıp araç parası ödendi yenisi alındı işine taksiyle gitti geldi tüm herşeyi birbir ödenmeli öyle tamir ettirelim hasarı neyse ödeyelimle sıyıramamaılar haksa hak adaletse adalet ama her iki tarafa

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barbaros91

    Olan 3 kuruşla araba alan garibana oluyo dikkat edin bi sokakta caddede çekecekleri zaman gelirler premium Araçlara dokunmazlar ucuz dandik Araçları çekerler sebebi Pahalı aracı olan adam sağlam olur başına iş çıkarır diye bide kara düzen kafalarına göre çekiyorlar Güngören'de şahit oldum millet ne beddualar ediyor kavgalar küfürler neler neler

    Aynen öyle peş peşe birkaç araç park etmişti Ankara'da Keçiören Belediyesi'nin yeni binasının yan tarafına. Çekici ve polis gelince hepsi patır patır kaçıştı son iki aracın sahipleri gelmedi. Biri Palio diğeri güncel kasa Mercedes E-250 Hemen Palio çekildi Mercedes'e kimse dokunamadı




  • Resimdeki polislerin işi zor, yeni Auris'in boyutları da artırılmıştı. Öyle bakacaklarına kaputtan kremlemeye başlasalar bari... Çünkü sahibi gelince diyeceği belli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    hani toplu taşıma araçlarına vurunca yok o hattaki tüm durak sayısı tam biletten tüm yolcular varmış gibi sayıyorlarya bu adamında aracının yeni ve sıfır parası + durduk yere adamın başına bela çıkartıp araç parası ödendi yenisi alındı işine taksiyle gitti geldi tüm herşeyi birbir ödenmeli öyle tamir ettirelim hasarı neyse ödeyelimle sıyıramamaılar haksa hak adaletse adalet ama her iki tarafa

    Hocam bu dediğiniz paraları verip üstüne arabayı tamir ettirmek bile araç sahibinin şahsına küfür sayılır.Sizin aracınız hiç bir suçunuz yokken böyle büyük bir hasar alsa arabadan soğumaz mısınız?Aracın değer kaybı ve hasarlı şekilde ki ücreti ödenip kişiye yeni araç alması sağlanmalı bence adalet budur.

    Ben arabamı trafiği aksatmayacak şekilde park edicem çekici gelip tavandan içeri girecek.Sonra abi tamir ettiririz sıkıntı yok diyecek.Kimse kusuruma bakmasın ama orada ki görevli herkesin 7 sülalesine dualarımı iletirim.




  • Benim aracımı da aldığımın ertesi günü, saçmasapan bir yerden çektiler, trafiğe etkisi kesinlikle olmayan, yaya geçidi ve ya okul geçidi olmayan biyerden.

    Her zaman araç parklıdır orada ve kesinlikle hiç çekildiğini görmedim senelerdir. Yol boyu park serbest ama benim park ettiğim yer özel anaokulu yanı ve anaokulu kendi şahsi olarak park yapmayınız yazısı asmış ve kesinlikle görmedim yola da dikkatle baktım park yasak mı diye, değildi. Ekte resmi de ekliyorum. Kırmızı yuvarlaklı aracın oradan çekildi.

    Araştırdım okul yanı park yasak diye bir kanun yok. Ki çocuklar okuldan dışarı da salınmıyor. Aileler bırakıyor, aile veya servis geri çıkarıyor.

    Maalesef itiraz edemedim, ceza memlekete gitti ve 15 gün içerisinde ulaşamadım.

     Çekici Terörü
     Çekici Terörü




  • Aracı çekmeye çalışırken daha beter trafik yaratıyorlar. Yanlış yere parkeden varsa cezayı yaz makbuzu bırak. Çok bariz trafiği engelliyorsa abartı bir durum varsa o zaman çekersin. Para kazanmak için mafyalık yapıyorlar.
    Bir defasında aracımı tam çekerken yakaladım. Kancaları takmış götürmek üzereydi. Çekicideki aynasız aracın kimin oldugunu, ne iş yaptığımı sordu laubali şekilde. Otopark parası almayalım 50 TL yeter dedi. Ben de uğraşmamak için verdim zaten park yasağı olan yere koymuştum. Makbuz falan da vermedi. Parayı büyük ihtimal cebe attı ! Şimdi çok pişmanım keşke cezamı fazlasıyla devlete ödeseydim de onun cebine girmeseydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dudeykewl -- 6 Mart 2015; 11:51:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sesimizi çıkartmaz isek daha fazla eziyorlar. Esenler, Şirinevler, Esenyurt gibi yerlerde arabalar yolun ortasında. Çeksinler ya? Yemez. Çekmeye kalktılar linç ediyorlardı.
  • Bu model cekiciler hep sorun cikariyor

    Alttan arabayi kendine paralel alanlar en iyisi daha sikintilarini duymadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya işin en saçma yanı trafiği tıkamadığı halde park halindeki aracı çekmek için yolu hepten tıkayan ya da 2 şeridini birden işgal ediyor bu çekiciler. yaz cezayı geç işte neyin peşindesin?
  • bu mesajda çekicilere söyleceğim en kötü sözleri okudunuz var sayın.
    Araç sahibi yerinde olsam, trafik cezamı öderim. yok park parasıydı yok çekici parasıydı herşeye tamam. sonra giderim mahkemeye elimde makbuzla ve bu foto ile. peşinide bırakmazdım. istersem tem'in ortasına park edeyim kimsenin gelip o araca zarar vermeye hakkı yok. usulüne uygun çekilir, dümbelek herifin teki gelir hasar verirse öder. ödemezse ödettirirler. yazık araç sahibine. çok uğraşıcak
  • Fotoğrafları görünce içim sızladı. Bi araba kolay mı alınıyor. Araba resmen pert. Sahibi satmak istese kimse inanmaz çekicinin yaptığına
  • Yine bilmeden fikir sahibi olanlar dolmuş konuya! trafik vakfının dokunduğu araç o andan itibaren trafik vakfı tarafından sigortalıdır. Araç düşürme,hasar verme vb. şeyler her zaman olur. Ayrıca sigorta olmasa bile Trafik vakfının her tür aracın parasını verecek gücü vardır. Aracın tüm maliyeti a'dan z'ye karşılanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatuKır

    araç sahibi kaskodanda para alamaz
    yazık olmuş


    Araç sahibi kaskodan çok güzel para alır ve kasko şirketi de gerekli yerlerden avukat yoluyla zararı tahsil eder. Bu aracın başına gelmiş bir zarardır poliçeler içerisinde bulunan GLKHHT gibi teminatlar vardır yani Grev Lokavt karışıklık Halk Hareketleri terör gibi teminatlardır. Gece aynanızı kırıp gitseler parasını alabilirsiniz kötü niyetli hareketlere girmektedir. Kasko sigorta poliçesi malımızı korumak için yaptırılmış primi ödenmiş bir poliçedir. Bundan 4 sene önce müşterimizin Sıfır Linea aracını çeken çekicinin aracın arkasından kurtulması sonucu önce altını yere vurmak daha sonra ise aracın park halindeki başka araca çarpması sonucu ön tarafında ciddi hasar oluşmuştu ve kasko aracı tamir ettirdikten sonra çekici firmasına rücu etmişti. Lütfen bu ülke de kaskosuz araç kullanmayın.




  • Vakıf dediğiniz içine girdiğinizde anlayacağınız tamamen mafya vari çalışan, insan suretlerinin bozuk olduğu bir yerden ibaret. Suratlarına bakınca anlaşılıyor zaten. Devlet nasıl buna göz yumuyor anlamıyorum. Geçen şirketimizin önünde park yasağı olmamasına rağmen götürmeye çalıştılar birtanesini ve sahibi çıkıp bağırıp çağırınca indirip yollarına devam ettiler.
  • Trafik vakfı emniyete aittir. Aracın sahibi bağırdı diye bırakılmadı... Sahibi aracın yanına geldiyse aracı bırakın diye talimat verildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 6 Mart 2015; 15:21:12 >
  • Nerdeyse cinayet sebebi ulan bu,bu kadar kepazelik olurmu arkadaş.
  • Arkadaşlar sabah evden çıkıp,akşam evinize dönüyorsanız bu ülkedeki şanslı insanlardansınız....
    Şaşırmamak lazım bu duruma,daha geçenlerde gece vakti iki genç yolun ortasında zıplıyor el kol işareti çekiyor durmam için sarhoş zannettim ama değillermiş.Yolun ortasında çalışma sonrası kapatılmayan bir çukur varmış....
  • Boyle bisey basima gelirse ne polis ne hakim ne savci.cinayet sebebidir.k3ndim veririm cezasini.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O arabanın parasını onlardan söke söke almalı ve hatta sıfırını istemeli ki ibret olsun
  • Sanal dünya sen nelere kadirsin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.