Şimdi Ara

Çekici parası+Otopark parası+Trafik cezası???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün iş yerimin yakınında aracı yol üstünde park ettim. Yakında bir IETT durağı vardı, mesafem vardı ancak akşam arabamı park ettiğim yere geldiğimde araba yerinde yoktu. Çekmişler. Neyse buldum çekilen otoparkı, güya durağa 15m yakına çekmişim aracı. neyse, 70 lira para istediler. verdim aldım aracımı. Bunun üzerinden 2 hafta geçti, dün eve trafik cezası geldi bununla ilgili. Ceza da 72 lira..

Bu durumda bir gariplik var mı yokmu? yani ilk verdiğim 70 lira ile cezamı ödememişmiydim zaten? toplamda 140 lira ödemem normal mi anlayamadım...

Tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son olarakta bu cezayı nereye ödemem gerekiyor?

Şimdiden teşekkürler...

• Cezayı ilgili bankalardan ödeyebilirsiniz.

Başlıktada dediğiniz gibi aracı alırken 7o tl çekici parası ve otopark parası verdiniz.

Üstünede hatalı parktan dolayı evinize trafik cezası geldi , bu da 70 lira, Aynen 140 lira, 3 kere başıma geldi , geçmiş olsun
  • Teşekkürler..
  • benimde 3 kere basima geldi gecmis olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler..
  • Daha geçen hafta ödedim 70+ 70 acı ama gerçek bide arabayi bulmak için o kadar uğraştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60tl çekici parası, 10 tl otopark parası, 64tl de park cezası, çekilen parkı bulmak için harcanan zaman (telefon konuşma tutarı) çekilen otoparka ulaşım ücreti, Ortalama 15TL

verilen ücretler durduk yere cepten çıkıyor, o ayrı bir olay ama kaybedilen zaman, o esnada yetişmesi gereken işlerin aksaması yüzünden kaybedilen geliri de hesaba katmak lazım...

ben araç çekilmesine karşı değilim, çeksinler, ama öyle olmayacak yere park edenleri çeksinler, kimseye zarar vermeyen, trafiği engellemeyen yerden araç çekilmesi kadar saçma bir olay yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler... Valla normalde trafik kurallarına elimden geldiğince uymaya çalışırım. polisinde görevini düzgün bir şekilde yapması ve gerekiyorsa araçlara ceza kesmesini de desteklerim!!! ancak otobüs durağın 15m yakınına park ettiğim de tartışılır. adamın mesafeyi metre ile ölçtüğünü düşünmüyorum açıkcası. yeteri kadar mesafe bıraktığıma eminim.
    ayrıca otobüs durağının 15 ilersi ve gerisi boş olsa bile, hangimiz otobüslerin duraklara yanaştığını gördü?? hep yol üstünde duruyorlar ve yol üstünden yolcu alıyorlar. hadi onu geçtim, eve giderken bi trafik şubesinin önünden de geçiyorum sabah akşam. şubenin önünde de bi otobüs durağı var ve komiktir ki, bu durakta araçlar durağın içine dahi park etmiş oluyorlar. herzaman hemde. ne zaman görsem durağın içinde araç var.. e şimdi bu haksızlık değilmi? bide şubenin önü orası yahu?? ben hadi durağı 13m uzağına park etmiş olim, e o durağın içine park etmiş olanlar???
    işte bu haksızlıklar gücüme gidiyor yoksa cezaya hiçbir zaman karşı değilim.. hata yapanı affetmeyeceksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.