Şimdi Ara

Çek maçı muhtemel 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çek maçında muhtemel 11'imiz: Onur, Şener, Semih, Ahmet Çalık, İsmail, Mehmet, Oğuzhan, Emre Mor, Volkan Şen, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun

Bu kadro Çekleri yenerse ki bence yener Fatih Terim çıkıp ne söyleyecek bakalım. Şu zamana kadar yaptığı yanlış tercihleri nasıl açıklayacak. Nasıl hesap verecek millete görmek lazım.

• defans fecaat. adam akıllı stoper alsan orta saha hücum hattın böyle olsa diğer iki maçta bir şansın olabilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca bu adamlar kendilerini kurtarıcı olarak görecekler o yüzden ekstra oynarlar bence.
    olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

volkan gg ahmet hakan caner topal ozan emre hakan volkan yunus
    olmalı

gg yi çıkart ordan. Adam transfer görüşmesi yapmaktan kafasını kaldırıp turnuvaya konsantre olmuyor

Mutluluk Fenerbahçeli Olmaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kadronun şimdikinden kötü olma ihtimali yok bence ama Terim yapmaz bu kadar köklü değişiklik. İllaki yapacak 3-4 oyuncu değiştirecek ama bu kadarını beklemiyorum. Çünkü bu kadro iyi performans verirse ağır eleştiriler alır.
  • Hayatta çıkartmaz böyle bir kadro. Bir de yenerler falan bu sefer bütün oklar direk olarak Terim'i ve onun önceki maçlardaki yanlış kadro tercihlerini gösterir. İlk 2 maçtan 2-3 değişiklik yapar salar sahaya en iyi ihtimalle berabere kalırız bakın gördünüz mü yine olmadı demek ki sorun bende değilmiş der çıkar işin içinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topal şu 2 maçtan sonra çıkıp ben stoper oynamıyorum arkadaş dese kimse 2 kelime laf edemez. Herşeyi geçtim bu adamın suçu ne ? Sırf Ozan öküzünü oynatabilmek için adamı stopere çekip işkence ediyorsun. Son maçta İniesta içinden geçti Ozan'ın. Ne tutabildi ne top kapabildi ne de yetişebildi. Topal olsa böyle olmazdı.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.