Şimdi Ara

^^CEBIT 2008^^ Cebit Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki yıllarda olduğu gibi karışıklık olmaması açısından bu konuyu açmayı gerekli gördüm.
    Cebit'e giden/gidecek tüm arkadaşların fotoğraflarını ve değerli yorumlarını bu konuya bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 7 Ekim 2008; 9:54:08 >

• bu sene gidemeyeceğim büyük ihtimalle zaman yok ama eminim burdaki arkadaşların yorum ve resimleri sayesinde gitmiş kadar olucağım
  • Yok mu bugün giden?
  • Valla hiç1 nane yok ki fuarda. Ben belki perşembe gidecem.

Nokia falan yok. Telpa var dolayısıyla samsung ve se vardır sanırım.
    Ama ana stand olmadığı için modeller azdır diye tahmin ediorum.

Avea, TRcell falan 3G tanıtacaklarmış.
    vs vs...

Nerde 2006'daki CEBİT yaw
  • Satılık Cebit fuar bileti 10 ytl isteyenler mesaj atabilir. Kapıda 20 ytl olacaktır.
    cumartesi gunu isteyene kapıda verebilirım saat 1 gibi. yada maltepeden gelip alabilirsınız.

Fuar Avea Turkcell Telekom çekişmesi şeklinde geçiyor daha çok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitex -- 8 Ekim 2008; 10:01:27 >
  • gidenler salon 3, salon 6 sıtand 330 a ugrasınlar ...en yeni SENNHEİSER ler orada (bi deneyin bakalım ses nasıl çıkıyo)

mm200
    pc350
    flx70
    cx200
    cx550
    cx380
    omx95......vs
  • Arkadaşlar fuarda Türk Telekom un alanını gördüm bugün ve acıkcası "pes" dedim:) Alanın büyüklüğü Turkcell'in yaklasık 3 katı :D ve kesinlikle görmelisiniz...:S Bayagı şaşırdım... Ayrıca fuar oldukca eğlenceli ve "1nane yok" denilecek kadar basit değil...

Ayrıca uzun uzun bütün bölümleri gezin..Çok guzel teknolojiler var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation VR2 [ANA KONU] PS5
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Radeon***

Arkadaşlar fuarda Türk Telekom un alanını gördüm bugün ve acıkcası "pes" dedim:) Alanın büyüklüğü Turkcell'in yaklasık 3 katı :D ve kesinlikle görmelisiniz...:S Bayagı şaşırdım... Ayrıca fuar oldukca eğlenceli ve "1nane yok" denilecek kadar basit değil...

Ayrıca uzun uzun bütün bölümleri gezin..Çok guzel teknolojiler var...

büyük stand yapıyorlar da noluyor hala sürünüyoruz
  • Böyle organizazyonları göremiyorum. İstanbulda olsaydım kaçırmaz gezinirdim. İstanbulda yaşayanlar bu konuda çok şanslılar. Bizde buradan gidip görenlerden olanları duyacağız mecburen.
  • arkadaşım aslında haklısın ama, insan kullandığı teknolojinin 3 yıl önceki versiyonunu fuarda yeniymiş gibi sunulduğunu görünce biraz bozuluyo. istanbullunun bu fuara artık bu kadar sıcak bakmamasının sebebi o.

apple bilmem neresini yırttı vodafone ile turkcell'e iphone getirtti, içinde Türkçe menü yok, vodafone fuarda mı bilmiyrum, apple servisleri kullanılmıyor. 3g telefon satıulıyor 2 3 senedir ortalıkta 3g yok...

anlatabildim mi, karın doyurmuyor bu fuar. sadece görmeye gitmek içinde neredeyse 40 50 ytl gbi bi günlük masraf yapacaksın. genç-öğrenci kesin çoğunlukla gittiğinden yine patak verir yani..

benim görüşüm bu, ama yinede gidicem.
  • Orada indirimli ürün alma imkanı oluyormu ?
  • arkadaşlar gecen sene bende gitmiştim. ilgi cekici pek fazla bişey yoktu sadece turkcelin görüntlü konuşması vardı samsungun bi kac yeni modelleri vardı(tabi şu anda eski oldu) nokianın standı bile yoktu. vestelin sahne gösterileri güzeldi ve standıda baya iyiydi. panasonicgin dünyanın en büyük ekranlı televizyonunu tanıttılar.... gecen sene icin hatırladıklarım bunlar. cuma günü inşallah müsait olursam gidicem tam gün bayaaa bi incelem yapıcam. inşallah iceriye fotograf makinası alıyorlardır. almazlarsa gizlice sokucaz artıkın. en kısa zaman fotoragrafları eklicem gidemeyenler icin.
  • şansımız yokki gidelim cebite... ögrenciye niye ters gelir böyle seyler anlamıyom ki... koyun yaz tatiline gitmeyen ne olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikoras

Orada indirimli ürün alma imkanı oluyormu ?

teknosa magazası var bazı urunlerde indirim yapmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexii_87

arkadaşlar gecen sene bende gitmiştim. ilgi cekici pek fazla bişey yoktu sadece turkcelin görüntlü konuşması vardı samsungun bi kac yeni modelleri vardı(tabi şu anda eski oldu) nokianın standı bile yoktu. vestelin sahne gösterileri güzeldi ve standıda baya iyiydi. panasonicgin dünyanın en büyük ekranlı televizyonunu tanıttılar.... gecen sene icin hatırladıklarım bunlar. cuma günü inşallah müsait olursam gidicem tam gün bayaaa bi incelem yapıcam. inşallah iceriye fotograf makinası alıyorlardır. almazlarsa gizlice sokucaz artıkın. en kısa zaman fotoragrafları eklicem gidemeyenler icin.

fotoğraf makinesi alıyorlar pek birşey dedıklerı yok o konuda
  • gidenlerden fotoğraf bekliyoruz
  • ttnet standını merak ediorm
  • gidenler foto eklese tam süper olacak
  • Haftasonunu bekleyen varsa daha çok beklenir. Aslında imkânı olan hafta içi gidebilse de biz de görsek artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hitex

Satılık Cebit fuar bileti 10 ytl isteyenler mesaj atabilir. Kapıda 20 ytl olacaktır.
    cumartesi gunu isteyene kapıda verebilirım saat 1 gibi. yada maltepeden gelip alabilirsınız.

Fuar Avea Turkcell Telekom çekişmesi şeklinde geçiyor daha çok :)

kesin değil ama, gelirsem pm atarım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.