Şimdi Ara

Cebel Fındık Parçacıklı Kakaolu Fındık Kreması 900 gr Kova - 59.90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
5.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/cebel-findik-parcacikli-kakaolu-findik-kremasi-900-gr-kova-23-p-HBCV000023PLMJ?magaza=Cebel%20Süt%20Ürünleri

Günlerdir indirimde kimse paylaşmamış, DH gibi bir ortamda bu ürünün keşfedilmemiş olması şaşırtıcı Cebel Fındık Parçacıklı Kakaolu Fındık Kreması 900 gr Kova - 59.90 TL 

Fındık oranı %23, tadı gaye güzel. 3 gün önce 2 kutu almıştım biraz önce geldi tadına baktıktan sonra 2 kutu daha sipariş geçtim.

%5 fındık oranlı şokoley in 1KG lığı bile 60 TL düşünün artık...

• fındık yüzde 23, şekerde yüzde 30-40 desek geri kalan yağ ve süt tozu oluyor galiba, fiyat iyi, palm yağı yok denmiş içeriğini bulamadım.

• Fındıgın bundan haberi varmı

• Daha önce alan var mı, lezzeti nasıl?

• lithran kullanıcısına yanıt
    Cebel Fındık Parçacıklı Kakaolu Fındık Kreması 900 gr Kova - 59.90 TLakakce.com
    Şokoley 1000 gr Kakaolu Fındık Kreması Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/ezme-krem-cikolata/en-ucuz-sokoley-1000-gr-kakaolu-findik-kremasi-fiyati,1109049248.html

Bunu da alabilirsiniz tercih meselesi.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sipariş geçtim,artık Nutella bile yiyemez oldum ve daha önce beğendiğim nuga bile kotulesmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aklı olan 5-6 kilo alıp stok yapar…

• İçinde bitkisel yağ olduktan sonra hangi yağ olduğu mühim değil bence. Palm, kanola, pamuk, vs... Neticede hepsi sağlıksız yağlar.

İçindekiler: Şeker, bitkisel yağlar (değişen miktarlarda pamuk, ayçiçek), FINDIK (%23), kakao tozu (%7), PEYNİR ALTI SUYU TOZU, YAĞSIZ SÜT TOZU (SÜT ÜRÜNÜ), emülgatör (SOYA Lesitini), aroma verici (vanilin). 

Cebel Fındık Parçacıklı Kakaolu Fındık Kreması 900 gr Kova - 59.90 TLwww.cebel.com.tr
    Kakaolu Fındık Kreması | CEBEL
    https://www.cebel.com.tr/tr/lezzet-dunyasi/kakaolu-findik-kremasi-44
  • Ürünün cam kavanozunu bi kaç kere aldım . Parçacığı baya bol , oldukça lezzetli . Midem hassastır genelde abur cuburların çoğunda yanar . Bunu kaşıkla yediğimde bile pek rahatsız olmadım . Ama şeker oranı yüksek .

• 1 tane nutella alırım 5 ay gider.Hergün cikolota yemek garip geliyor.Şeker bağımlısı olan herkes kahvaltıda illa agzına sokacak bu mereti.Afiyet olsun abartmadan tüketin.

• Haber verene teşekkürler 2 tane aldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 99.75 çıkıyor. fiyat değişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tefotevfik -- 19 Ocak 2023; 0:4:7 >
  • Çok da sıcak değil. Yerel marketlerde de hemen hemen aynı fiyata geliyor.

Bu da Gürsoy 700 gr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abrooke139 -- 19 Ocak 2023; 1:20:53 >

• fiyat 100tl olmuş bile. işte bu yüzden paylaşmıyoruz sevgili çok zeki arkadaş. herkes nasiplensin o ayrı bir mevzu. az az, tek tek gören alıyordu. Burada paylaşınca bir anda belki 3 belki 5 sipariş geçiliyor ve satıcı hemen fiyatı artıyor. şekil a'da olduğu gibi.

• Çok da sıcak değil. Yerel marketlerde de hemen hemen aynı fiyata geliyor.

Bu da Gürsoy 700 gr

Başka bir fiyat daha

Edit: Ekleme

• abrooke139 kullanıcısına yanıt
    1. resim hangi site acaba?
  • Site değil hocam Sivas yerel marketler. Yerel marketler varsa etrafınızda bakın eminim aynı fiyat civarındadır.

• Bunun 700 gr olanın Ankara’da Birkan süpermarketlerde de görmüştüm.

2 ay önce A101’den 1 kiloluk %15 fındıklı Nut Master’ları 25,90’a almıştım. İşlek olmayan bir şube olunca, bir kaç ay öncesinden kalmış.(belki de depoda unutuldu) Kakaolu olanlar fındık tadını bastırdığı için bana pek hitap etmiyor. Köye dayımlara falan gönderim. %25 Fındıklı sütlü olanından stok yaptım, ara sıra ondan yiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 19 Ocak 2023; 2:5:16 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.