Kampanya detayları:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 29 Aralık 2020; 21:59:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cebe inen kredi kartı'na özel Trendyol'da 100 TL chip-para!

-
-
3-4 gün önce akbank ve free kart başvurusu yaptım onlarda geçerli mi yoksa ayrı bir kart mı bu?
Edit: Free kart dijitali desteklemiyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Front-Back -- 17 Aralık 2020; 1:15:11 > -
Axess'in yeni dijital kartında geçerli hocam sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 17 Aralık 2020; 1:20:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Axess kartım var zaten. Dijital karta başvurursak buna da ayrı kart ücreti alınır mı?
Ben bu ay kk limitimin 3k sini doldurdum karta para attım 750 yetersiz limit diyor alışverişte daha mı fazla atmak gerekir.
Kartın internet alışveriş limiti dolmuş olabilir. Uygulamadan yükselt hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspectorc19 -- 17 Aralık 2020; 0:32:57 > -
Selamlar hocam evet orda 3k artiramiyorum bide.
3kdan biraz az belirleyin ben de geçen aynı sorunu yaşadım -
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım kartın limitinden fazla yazılmıyor biraz az yazdım yine yetersiz limit dedi. Sorun kart harcaması ise daha fazla atabilirim 750 den. Siz nasıl cozdunuz. Ben kartın limiti 3k harcadım şimdi 750 attım bakiye 750 oldu ve 750 harcayamiyorum. O alışveriş limitide kart limitini asamiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 17 Aralık 2020; 1:43:24 >
İnternet alışveriş limiti belirlerken sabit limiti değil azalan limiti seçip limit belirleyince oluyor geçen ay bende öyle olmuştu
Bu şekilde oldu teşekkür ederim.
mevcut akbank müşterileride başvurabiliyor mu
-
Keşke son 200 ümü bekletseydim bunla kombolardım -
-
Limitin 690 kalmış internet için artırım istediğimde şubeye çağırıyo müşteri hizmetlerini Aradım orasıda subeye gitmen gerekiyo dedi sabah gidicem sizce artırırkar mı 750 suan 1000 yaparlar mı -
60 tl at.. ya da ibternet alisveris limitini 750 yap azalan limit yap
Ben de Axess var buna da başvurayım dedim, son aşamada kart sözleşmesi çıkıyor, sanırım ücret alacaklar. Ücret tarifesinde bu kartın adı geçmiyor.
Kampanya şartlarında 17 aralıktan önceki kartlar yararlanabilir yazıyor.
kyılbaşı kampanyanı kendin oluştur için axess kartımla cuzdan yapıyordum bu kartı cıkartıp bundan atsam kampanyaya sayar mı acaba? deneyen var mı?
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod
- denizbank davet et kazan
- opet pay
- parolapara elektronik para ve ödeme hizmetleri a.ş nedir
- nays kredi kartı
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- togg bayram kampanyası
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday 2025
- a101 bot
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X