Şimdi Ara

Cebe inen kredi kartı'na özel Trendyol'da 100 TL chip-para!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
12
Favori
10.199
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kampanya kapsamında 17-31 Aralık 2020 tarihleri arasında, cebe inen, anında dijital kullanım özelliği olan Axess ve Wings kartlar ile Trendyol’dan tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri ilk alışverişe 100 TL chip-para sunulacaktır.

• Kampanyadan faydalanmak için harcamadan önce Axess Mobil üzerinden “Hemen katıl” butonuna tıklanması gerekmektedir. Kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Axess Mobil ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

• Anında dijital kullanım özelliği olan Axess/Wings karta Axess Mobil, Akbank Mobil, Akbank İnternet, axess.com.tr, akbank.com, wingscard.com.tr kanallarından başvurulabilir; başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneği seçilmelidir.

• Başvurusu onaylanan Akbank müşterileri, kartları adreslerine ulaşmadan, kartlarını internet alışverişine açarak anında internet harcaması yapabilir.

• Kampanyadan 17 Aralık 2020 tarihi öncesi anında dijital kullanım özelliği olan Axess ve Wings kart sahipleri de faydalanabilir.

• Kampanyaya, anında dijital kullanım özelliği olmayan bireysel kartlar, Free, ticari kartlar, ek kart ve sanal kart dâhil değildir.

• Kampanyadan her kullanıcı bir defa yararlanabilecektir. Kampanya kapsamında bir müşteri en fazla 100 TL chip-para kazanabilir. Nakit çekim, eft/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para iade alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
    • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir.

• Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel kredi kartları için 12 ayı, kurumsal/ticari kredi kartları için ise 18 ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları ile yapılan; yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 3 ay, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 3.500 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde, basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünlerine ilişkin kuyum harcamalarında 6 ay, sağlık ürünü alımlarında 9 ay, vergi ödemelerinde, eğitimle ilgili harcamalarda, fiyatı 3500 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında, mobilya ve elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) alımlarında, bilgisayar alımı, taşımacılık, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda 12 ay, yurt içine ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 18 ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.

• Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 29 Aralık 2020; 21:59:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3-4 gün önce akbank ve free kart başvurusu yaptım onlarda geçerli mi yoksa ayrı bir kart mı bu?

Edit: Free kart dijitali desteklemiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Front-Back -- 17 Aralık 2020; 1:15:11 >
  • Front-Back kullanıcısına yanıt

Axess'in yeni dijital kartında geçerli hocam sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 17 Aralık 2020; 1:20:28 >
  • Axess kartım var zaten. Dijital karta başvurursak buna da ayrı kart ücreti alınır mı?

• senseman62 kullanıcısına yanıt

Ben bu ay kk limitimin 3k sini doldurdum karta para attım 750 yetersiz limit diyor alışverişte daha mı fazla atmak gerekir.

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt
    Kartın internet alışveriş limiti dolmuş olabilir. Uygulamadan yükselt hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inspectorc19 -- 17 Aralık 2020; 0:32:57 >
  • inspectorc19 İ kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam evet orda 3k artiramiyorum bide. Cebe inen kredi kartı'na özel Trendyol'da 100 TL chip-para! 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    3kdan biraz az belirleyin ben de geçen aynı sorunu yaşadım
  • Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım kartın limitinden fazla yazılmıyor biraz az yazdım yine yetersiz limit dedi. Sorun kart harcaması ise daha fazla atabilirim 750 den. Siz nasıl cozdunuz. Ben kartın limiti 3k harcadım şimdi 750 attım bakiye 750 oldu ve 750 harcayamiyorum. O alışveriş limitide kart limitini asamiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 17 Aralık 2020; 1:43:24 >

İnternet alışveriş limiti belirlerken sabit limiti değil azalan limiti seçip limit belirleyince oluyor geçen ay bende öyle olmuştu

• 01virüs01 kullanıcısına yanıt

Bu şekilde oldu teşekkür ederim.

• mevcut akbank müşterileride başvurabiliyor mu

• Keşke son 200 ümü bekletseydim bunla kombolardım
  • eveeet cokgüzell kaldık böyle

Cebe inen kredi kartı'na özel Trendyol'da 100 TL chip-para!
  • martingayx kullanıcısına yanıt
    Limitin 690 kalmış internet için artırım istediğimde şubeye çağırıyo müşteri hizmetlerini Aradım orasıda subeye gitmen gerekiyo dedi sabah gidicem sizce artırırkar mı 750 suan 1000 yaparlar mı
  • martingayx kullanıcısına yanıt

60 tl at.. ya da ibternet alisveris limitini 750 yap azalan limit yap

• Ben de Axess var buna da başvurayım dedim, son aşamada kart sözleşmesi çıkıyor, sanırım ücret alacaklar. Ücret tarifesinde bu kartın adı geçmiyor.

• melih06 M kullanıcısına yanıt

Kampanya şartlarında 17 aralıktan önceki kartlar yararlanabilir yazıyor.

• kyılbaşı kampanyanı kendin oluştur için axess kartımla cuzdan yapıyordum bu kartı cıkartıp bundan atsam kampanyaya sayar mı acaba? deneyen var mı?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.