Merhaba arkadaşlar benim bir tane CD-Writer im var bende bir 700 MB lik CD birde 870 MB CD var ben 700 MB lık CD yi rahat sorunsuz bir şekilde çekebiliyorum ama 870 MB CD yi çekemiyorum bana 870 MB CD yi nasıl çekeceğimi söyler misiniz bana yardımcı olur musunuz hemen cevaplarınızı bekliyorum görüşmek üzere hoşçakalın :) Birde bende İntel Celeron Box 1.7 Ghz-Tornado 64 MB Ge-Force 2 Mx 400-Kingston 256 DDR-Ram ve Azza P4 Moinboard(Anakart) ım var ben bu sistemde Direct X 9 u sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim ? :)
directx9'u sorunsuz kurabilirsin ama ekran kartın hiçbir özelliğini kullanamaz malesef.. diğer soru ise hangi cdyazma programını kullandıgına ve cdwr'ın markasına göre değişir.
Ahead Nero'da preference gel oradan expert features dan overburn secenegini sec aktive et.General dan da yellow marker ile red markerların sınırlarını belirt.(arttır)sonra burn dialogunda no multisession secnegi ile disk-at-once da yaz..
Merhaba arkadaşlar öncelikle soruma cevap verdiğiniz için size teşekkür ederim aslında ben bu sorunu kendim için değil benim çok samimi oduğum bir arkadaş için araştırıyorum onun için CD-Writer ın markasını bilmiyorum sormayıda unuttum :) evlerimizde biraz uzak hafta sonuna kadar bu sorunu kesin bulmam lazım Strumblade senin dediğini yaparsak kesin olur mu cevaplarınızı bekliyorum özellikle senin cevabını bekliyorum Strumblade görüşmek üzere hoşçakalın :)
evet sen benim dedigimi adım adım yap ama butun process overburn oldugu icin cok yavas yazman gerekir. 8X ile ornegin... Bunun icin PC Labs'a da bakabilirsin.Ben ilk oradan okuyup yapmıstım sorun cıkmadı daha. www.pclabs.gen.tr Hoscakal..
merhaba 16*10*40 CD-Writer ım var 700 mb üstü boş cd leri görmüyor acaba cihaz desteklemiyor olabilirmi firmware son sürümü yükledim bilgilendirirseniz sevinirim
teşekkürler..............
kullandığın programdan overburn seçeneğini aktif hale getirmelisin
MnC2003 eğer Nero kullanıyorsan, preferences bölümünden Maximum CD Length seçeneğini 870 MB için uygun değerlere getirmelisin, bu arada bu bölümde overburn seçeneğinin aktif olmasına dikkat et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme