Şimdi Ara

CD WRITER ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aRKADAŞLAR cd rom alacaktım baktım 10 dolar daha verip writer almak daha işime geldi. Bu yüzden cd-writer almak istiyorum. hangi markayı önerirsiniz. ve neden?

asus iyi bir tercih olabilir...
    AMD RYZEN 5 3600@4.1Ghz CPU | CORSAIR H100İ PRO RGB | ASUS ROG STRIX B350-F GAMING MOTHERBOARD | 2*16 GB GSKILL TRIDENT Z NEO 3200Mhz RAM | SAPPHIRE RX5600XT PULSE GPU | 250 GB SAMSUNG 970 EVO SSD | 500 GB SAMSUNG 870 EVO SSD| 250 GB SAMSUNG 840 EVO SSD | CORSAIR 4000D AIRFLOW CASE | CORSAIR RM650X 80+ GOLD PSU |GIGABYTE G32QC QHD 2K 165Hz HDR400 MONITOR | LOGITECH G613 WIRELESS MECHANICAL KEYBOARD | LOGITECH G403 LIGHTSPEED MOUSE | MICROSOFT XBOX ONE S GAMEPAD | ASUS ROG STRIX 2.4 GO HEADSET | LOGITECH C920 HD PRO WEBCAM | CREATIVE PEBBLE 2.0 SPEAKER | Rode NT-USB MINI MICROPHONE
  • Ben philips kullanıyorum memnunum ama LG'yi öneririm daha iyi okuma performansı var çizik CD'ler için özellikle Philips'in sevdiğim diğer yanı da müşteri hizmeti benim çook önce CD-WR'ım bozulmuştu şimdi diyelim 50 milyon ise bi yazıcı Philip'se gidiyorsun bozulanı da götürüp 25 milyona(yarı fiyatına) sana sıfır yazıcı veriyor ve bunu da garanti ediyor.Philips'e % vermem gerekirse de %80-85 arası ama karar senin.
  • Bence imkanın varsa kendini biraz daha zorla. Dvd yazıcı al. Bende combo almıyı düşünüyordum. Arada çok küçük fark olduğu için 50 dolar+kdv gibi bir fiyata philips dvd yazıcı aldım. Şu an çok memmunum.

Hepsiburada da 53 dolara Sony dvd yazıcı var.Taksitle alırsan seni hiç yormaz. Bir dvd ye 7cd lik bilgi kaydedeceğin için kısa sürede kendini amorti edecektir.

müthiş bişey bu,,,

ama illa cdwr alcam dersen asus alabilirsin,,, çünkü asusun cdyi yakmayan flextralink, otomatik yazma hızı belirleme ve cd kaydederken titreşime dayanıklılık gibi özellikleri var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blizzardTR -- 8 Ağustos 2005, 11:59:09 >
  • ben aslında bir sistem toplayacağım. sistemde oyunlar ve film seyretmek için bir cdrom ve ayrıca kayıt işlemleri için ise bir NEC marka dvd writer almayı düşünüyorum. Baktım cdrom alacağıma bir 10 dolar daha verip writer alayımda en azından bunda hem film ,oyun gibi işlemleri yaparım hem de ikinci bir writer im olsun istedim. o yüzden cdwriter için düşüncelerinizi soruyorum. Teşekkürler..
    Başka bi yerde de samsung marka vardı ve benim kullandığım cdlere yazamamıştı sonra başka marka cd alarak sorunu çözdüm ama samsung un da cd seçtiğini görmüş oldum ama şimdikiler nasıldır bilemem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dvd-rw cd yazmıyor!
    17 yıl önce açıldı
    Cd/Dvd Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilizzardtr kardeş zaten bütün cd yazıcılarda cd yakmamak için koruma var sırf Asus'a özgü bir özellik değil ayrıca otomatik yazma hızı belirleme özelliği Philips'te de var.Bide arkadaşım eğer biraz daha para koyaabilirsen veya biriktirebilirsen git bi DVD-WR al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 8 Ağustos 2005, 12:38:58 >
  • lg kullanıyorum,öneririm...
  • bu saatten sonra dvd writer almak en mantıklısı.zaten dvd writerda o soylediklerinın hepsini yaparsın film de seyredesin oyunda oynarsın,cd ye veya dvd ye kayıtta yaparsın yani extra bir cd rom yada cd writer almana gerek yok.
  • arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler. Ama benim cdrom yada cd writer almamdaki gayem dvd writer i hem oyunlarda hem de filmlerde fazlaca kullandığımızda hassasiyetinde bozulmalar oluyor. ilerleyen zamanlarda cdleri yada dvd leri yakmaya başlıyor. o yüzden ben debilgisayarda bu işler için extra cdrom kullanmayı düşünüyordum. ama baktım cdrom ile cdwriter arasında 10 dolar gibi bir fark var. o yüzden ikinci bir cdwriter almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar için artı ve eksileriyle cdwriter tavsiyesi istiyorum. Teşekkürler..
  • Kapakları değişen Aopen writer alma da ne alırsan al. Hemen hepsi aynı performansta veya hangisinin bozulacağı belli olmaz. Mesela benim Asus cd writer 1 sene 3 ayda bozuldu, garanti de 1 yıllıktı .öt gibi kaldım. Yine de Asusu kötülemem. Biraz da şans meselesi.

Orijinalden alıntı: set

lg kullanıyorum,öneririm...

aynen... bende hem cd-writer hem dvd-writer war ikiside LG... sorunsuz, tawsiye ederim...
  • Asus çok sessiz ve çok güzel çekim yapıyor. Asus u tavsiye ederim...
    Gigabyte EP45DS3 Anakart, Intel 8400 3 GHz Core 2 Duo İşlemci, Kİngston 2x1 Gbyte 1066 MHz Ram Kit, Sapphire Radeon 4850 Toxic Edition, Seagate 500 Gbyte+250 Gbyte 7200 rpm Sata 2 NCQ Harddisk , Aerocool Flamboyant Kasa, Enermax 650 watt Power Supply
    ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM: sktem, iStPaLaDiN
  • lg var bende 4 senedir hala duruyo taş gibi alet.. tavsiye ederim..

Orijinalden alıntı: ahcan
    Ama benim cdrom yada cd writer almamdaki gayem dvd writer i hem oyunlarda hem de filmlerde fazlaca kullandığımızda hassasiyetinde bozulmalar oluyor. ilerleyen zamanlarda cdleri yada dvd leri yakmaya başlıyor.

nasıl yani? onu kim söyledi sana? böyle şehir efsanelerine de uyuz oluyorum. 4 yıldır sony dvd yazıcı sahibiyim(2x) ve bu zamana kadar cd-dvd ne bulduysam okuttum hala da sorunsuz çalışıyor ve okuyor. alacağın dvd yazıcının lensinin ekonomik ömrü tamamlanana kadar kaç yıl geçer...

acılar çürütmüş hayallerini ama gözlerine dokunmamış yar...
  • cd-romda asus , cd-writer da LG !
  • asus tavsiye ederim. hem sessiz hemde hızlı.yazmada sorun yok.firmware desteğide güzel.
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
  • lg cd-rw da 1 numara bence,yannız bana kalırsa çok gürültülü çalışıyor,acayip rahatsız ediyor.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.