Şimdi Ara

cd'siz formatla cd'li arasinda fark var mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben normal format atmayi bilmiyorum, bios'tan vs atilan hani.. windows 8'den onarma/yenilemeden format atsam ayni islevi gorur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir fark olmaz, CD-DVD'li sistemde yazılım CD veya DVD'nin içindedir. Recovery'li sistemde ise Diskin ayrılmış bir bölümündedir. Sadece sistemi tamamen yeniden yüklemek için fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneğini seçmen yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 29 Mayıs 2014; 17:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Bir fark olmaz, CD-DVD'li sistemde yazılım CD veya DVD'nin içindedir. Recovery'li sistemde ise Diskin ayrılmış bir bölümündedir. Sadece sistemi tamamen yeniden yüklemek için fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneğini seçmen yeterli.

fabrika ayari yapinca D: de gider mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde gitmemesi gerekir, bahsettiğim sistemi bir veya iki kez kullandım bir seferinde nasıl oldu ise benim D diski de silinmişti, çok zaman geçti sanırım yanlış bir şey yaptım. Genelde sistemi yükleyip güncelliyorum ve gerekli programları da yükledikten sonra windowsun kendi yedeklemesi ile harici bir diske yedekleme yapıyorum ve yeniden yüklemek gerektiğinde o yedeklemeden geri yüklüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 29 Mayıs 2014; 17:53:11 >
  • w8 için sol cıkan menüden > bilgisayar ayarlarını değiştir > genel > sıfırlama var

formatla aynı işi görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd mi hdd mi benim icin ?
    8 yıl önce açıldı
    Beyler gta 5 cd sorun var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.