Şimdi Ara

CD-Rom Volt?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bilgisayardaki cd-romu söktüm ve motorunu başka amaçla kullanmak istiyorum ama bunu için önce cd-roma giden elektriğin kaç volt olduğunu bilmem gerekiyor, biliyor musunuz?

The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • 5 ila 12 volat arası net bir sarfiyat söz konsu değil, dinlenme modunda 5 tam yük altında 12 diyebiliriz
  • Optik okuyucunun kasetini cıkatan motoru kullanabilirsiniz. 12 VDC ile beslenen basit motordur. CD plağını çeviren motor ise step motor yapısındadır, bu motoru bir driver (sürücü) olmadan basit voltaj vererek çalıştıramazsınız.
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

Optik okuyucunun kasetini cıkatan motoru kullanabilirsiniz. 12 VDC ile beslenen basit motordur. CD plağını çeviren motor ise step motor yapısındadır, bu motoru bir driver (sürücü) olmadan basit voltaj vererek çalıştıramazsınız.

Bilgilendirme için teşekkür ederim ben kapak motoru ile devam edeyim.
    Ben basit bir iş kullanacaktım, elektrik devreleriyle aram pek iyi değil o yüzden pek anlamam, o motoru kullanmak istememin nedeni motor CD boyutu veya daha büyük bir disk çevirmek içindi. CD de tam onun üzerine güzelce oturuyordu.
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • 2. el küçük cd çalar bulabilirseniz. Onun cd oturan yerini sökün. Cd romun kapak açma motoruna takın.

Kapak açma motoru 5 volt veya 12 volt ile çalışıyordur. 5 volt yerine 6 volt da verebilirsiniz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD-ROM yerine HDD Takmak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.