Şimdi Ara

CD-ROM VEYA CD-RW GEREKLİMİ???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BİR İNTERNET CAFEDE HER BİLGİSYARDA TABİKİ İNTERNETE GİRİLEN BİLGİSAYARLAR İÇİN SÖLÜYORUM CD ROM YADA CD RW GEREKLİMİ... ???

• arkadaşlar bu konudakaki fikirlerinizi bekliyorum!!!
  • her bilgisayar için cdrom gerekli cdrw gereksizdir..
  • bence deil sistemler aynı ise bi makineye işletim sistemi oyunlar programlar alayını kur ondan sora Ghostla İmage'ini al butun makinelere o sabit diskten kur
  • müşterileri de düşünelim..
  • ben gittiğim cafelerde disket sürücü ve cdrom olsun isterim...
  • dimi herkez onune geleni yuklesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman deepfreeze kullanır...

cd ile işi olan müşteri olacaktır,ayrıca image üstüne yeni bir oyun yüklemeye kalktığında cdrom yine lazım, tek cdromdan ağı mahfetmek iyi olmasa gerek..
  • benim arkadasımın internet kafesi var her makinede cd rom vardı makineler manyamıstı neyse simdi deep freeze kurdu rahatladı cocuk ama ben yinede koymazdım
  • CD-Rom veya DVD-Rom şart ama cd yazıcı gereksiz.
    arada network olacak zaten cd yazdırmak isteyen olursa networkle ana bilgisayara aktarılıp çekilir.
  • Aslında ne için gerekli olabilir ki. Her şey internette var nasılsa.
  • CD ROOm suz bilgisayar olmaz....
  • Cd-RW mutlaka olmalı. Zaten fiyatları oldukça düştü. Çünkü müşteri internetten aldığı bir veri diskete sığmıyorsa onu cd ye kaydetmek isteyecektir.
  • bence her pc için cdrom gerekli ama cdrw gereksizde denemez

en azından yarısında olsun yani
  • Lüksüne göre ikisi olabilir ..

Ama normalde her pc de bir cd-rom yeterli ..
  • CDRW tek bilgisayarda olur , isteyenler ağdan çekip orada kaydeder... Ama cdrom olmalı , atıyorum adam dergi cd'si alır takıp bakmak ister .... ya da film izlemek ister mesela... + disket sürücü ile de internetten indirdiği bir yazıyı , resmi kaydetmek isteyebilir...

* İstediğini yükler mantığı ile düşünürsen zaten adamın elinin altında internet var , ard niyet varsa internetten de istediğini yükleyip ortalığı karıştırabilir. Bunların önüne deep freeze vb programlarla geçilir herhalde..
  • Kesinlikle ana makinada olmalı.Müşterinin talep ettiği mp3 bilimum program,film falan iyi kar getiriyor.
  • selam ana makineden 1 tane CD-RW olsun. bir tane usb CD-Rom al. İhtiyaç duyduğunda takar kullanırsın. ben okuldaki labaratuar için öyle yaptım. gayet kolay oluyor bence hepsine CD-ROM gerekmez.
  • cd-rw fazla gelir. ayrıca arkadaşımızın dediği gibi usb girişli bir iki tane cd-rom alırırız işi hallederiz çektirmek isteyende olursa ana bilgisayardan çekeriz... ben hatta disket sürücü koymamayıda düşünüyorum... ama doğrumu düşünüyorum?
  • koyma hiçbişey..hepsi gereksiz onların..sadece serverına takarsın boylece bilgisayarlarına gereksiz yukleme yapamaz kimse..bır de deppfreeze kullanırsan zaten tıkır tıkır calısır senın cafen..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.