Şimdi Ara

CD-ROM VEYA CD-RW GEREKLİMİ??????? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YA olurmu beyler yaaa nasıl cd rom muhakak olmalı ya değilse hadi bi refresh cd hazırlasa aynı anda bütün PC lerin sistemini kurar sonra oyun olsun...vs. ben muhakak olmalı hemde cd rom neki kaçı kaç kuruş bir iş yaparken tam yapmalı servere cd rw clientlere cd rom sürücü muhakak olmalı olmalı olmalı olmalı.....
  • 86 bılgısayarı olan bır cafede hıc bır makınada cdrom olmadıgı halde herhangi bir sorunla karşılaşılmadığını söylersem hala da savunabilecek misin cdromları?? floppy de yok bu makinalarda..en kötü ihtimalle usb alırsın 1 tane bozulan makınayı onunla acar ghostunu yenıler geçer gidersin...bu arada makinaların cd-romu cartı cutu onemlı degıl de hepsının tek tıp olmasına özen göstermelisin bence.tek bır ımage hazırlayarak butun kafeyı işletebilirsin..
  • Hayir gerekli degil 36 bilgisayarli net cafe de gerekmiyor Artik ag kartlari 10mbps degil 100mbps local bu yuzden veri alisverisi cok kolay hemde artik tek tek sistemine isletim sistemi kuran insanlar varmidir bilmiyorum. Gunden gune tureyen clon programlari ile arti hersey cok kolay o yuzden sana bi tane 30$ civari LG cd writer yeterli olur!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.