Şimdi Ara

CD Player secimi Marantz/Pioneer/?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir CD Player almak istiyorum, henuz arastirmaya yeni basladim. Marantz CD5003, CD6003 icin iyi yorumlar okudum. Fiyatlari birbirinden oldukca farkli. Dikmen Muzik'in sitesinden bakinca 5003 kampanyali 750 TL, 6003 yaklasik 1500 TL. Bu kadar fark vermeye deger mi bu cihazlarin arasindaki kalite farki?

Bir de yine ayni yerde Pioneer PD-D9MK2 var, 1800 TL civarinda. GSA'da da bununla ilgili kampanya oldugunu duydum sonucta Marantz CD6003'ten cok farkli olmayacak fiyati. Yurtdisi fiyatlara bakinca cok daha fazla fark var, sizce Pioneer mi almaliyim? Acikcasi kafam oldukca karisti : )

Web'de arastirdigimda Marantz'lar ile ilgili oldukca fazla yorum bulabildim, ama Pioneer icin aynisini soyleyemeyecegim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim. Farkli marka ve model onerilerine de acigim : )

Tesekkurler,

• merhaba,

marantz 5003 kullananlar genelde memnun, ben de olumlu yorumlar okudum. pioneer'i dinlemedim, bisey diyemicem. sahsen, 6003 ile kalite acisindan 750 tl'lik bir fark olucagini dusunmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caferacer

merhaba,

marantz 5003 kullananlar genelde memnun, ben de olumlu yorumlar okudum. pioneer'i dinlemedim, bisey diyemicem. sahsen, 6003 ile kalite acisindan 750 tl'lik bir fark olucagini dusunmuyorum.

Merhaba,
    Yorum icin cok tesekkurler, sanirim 6003'u elemis oldum...

Pioneer ile ilgili yorumu olan var midir? Cok zaman kaybetmeden birini almak niyetindeyim, bu yuzden yonlendirebilecekler varsa sevinirim...
  • Bunlara bu parayı vereceğine,eski ama adam gibi bir cdp alabilirsin.

Sony Esprit 7 serisi,Onkyo İntegra 7911 vb... eğer bunlardan bulabilirsen tam olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Bunlara bu parayı vereceğine,eski ama adam gibi bir cdp alabilirsin.

Sony Esprit 7 serisi,Onkyo İntegra 7911 vb... eğer bunlardan bulabilirsen tam olur.

Cok tesekkurler, yorumlar guzel bu cihazlar icin de ama CDP'i 2. el almak istemiyorum acikcasi... Su anda Pioneer'a biraz daha yakinim, sadece pek kimsenin yorum yapmamis olmasi korkutuyor : )
  • pio çok iyi bir cd player. hele A9 amfisini de alırsanız süper olur
    forumdaşlardan b@yli nikli kişi bu playerın epeydir kullanıcısı. Kendisine pm ile sorun isterseniz.
  • Düşündüğün cd oynatıcılar arasında Pioneer Pd-d9mk2 kesinlikle öne çıkacaktır.Bende yaklaşık iki ay kadar önce almayı düşünmüştüm fakat duygusal sebeplerden dolayı :) pd-d6mk2 modelini aldım.Fiyat olarak yüksek rakamlara çıkmak istemezsen Pioneer pd-d6mk2 modelinide Marantz cd 5003 modeline bir alternatif olarak düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black shine -- 24 Ağustos 2011; 23:05:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Rn-500 Stereo Network Amfi
    10 yıl önce açıldı
    Pioneer Vs. Technics
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlar icin cok tesekkurler, Stereo Amp icin beklemem gerekecek ekonomik nedenlerden dolayi, simdilik bir AV receiver ile kullaniyorum CD player'i.
    Bu arada sonucta buradaki yorumlar ve GSA Orhan Bey'in de yonlendirmesiyle Pioneer Pd-d9mk2 almaya karar verdim. Kurduktan sonraki ilk dinlemede izlenimlerim gayet olumlu, bayram tatilinde daha uzun sure dinleyebilecegim gibi gorunuyor : )
  • "giriş seviyesi" bir avr ile kullanacaksanız kendi tecrübelerime dayanarak çok ciddi bir fark elde edemeyeceğinizi söyleyebilirim, orta kalite bir dvd player bile iş görecektir, ancak ileriye dönük bir stereo sistem planınız varsa cd player iyi olur tabi ki ve pioneer biraz daha özenilerek yapılmış bir cihaz ayrıca sacd çalabiliyor. esasen marantz'ın birkaç sene önce çıkardığı cd-17 (belki mk2) diye bir modeli var idi son yıllarda denk geldiğim en iyi cdp diyebilirim. ancak bunun bir philips (tda1547) dac'a sahip olanı, bir de burr-brown dac'a sahip olanı vardı yanlış hatırlamıyorsam, ben philips (dac7) olanı dinlemiştim, diğeriyle nekadar farkeder bilemiyorum ama yorumlar philips dac'a sahip olanın çok daha iyi olduğu yönünde... ikinci el temiz bulabilirseniz kaçırmayın derim...

edit: tabi sayfayı sonuna kadar okumayınca böyle oluyor pioneer almışsınız sanırım, güle güle kullanın, muhtemelen memnun kalacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fixxxxxer -- 29 Ağustos 2011; 22:36:48 >

• Tesekkurler yorumlar icin, evet su anda cok ust duzey bir AVR ile dinlemiyorum malesef (Pioneer VSX-2020 var), buna ragmen memnunum simdiki performanstan. Yeterli maddi gucu toparlayabilirsem bir stereo amp ile dinlemek de istiyorum tabii ki, ama simdilik beklemek zorundayim : )
  • pio d6 kullanıyorum. Tavsiye edirim
  • Garantisinin bitmesine 13 kalan faturalı kutulu sıfırdan farksız nokta hatasız pioneer pd 10 cdp mi oppo aldigımdan dolayı uygun fiyata 600 tl satmaktayim ilgilen arkadaşlar 0532 593 93 83 nolu telden ulasabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu canlandıralım. Ne alabiliriz bu günlerde? çok yüksek bütçeli birşey olmasına gerek yok.
  • off off ne kadar eskide kalmış bir konu.

aslında çok da değişen bir şey yok iyi bir çalar için iyi marka ve modeller aynen devam ediyor.
    tabii son zamanlarda stream konusu güncel ve dac ile soft ortamlardan indirilen müzikleri dinlemek pek bir moda.
    ihtiyacınıza mevcut sisteminize arşivinize göre bir marka model seçebilirsiniz.
    PİO/Marantz/Denon/Yamaha nun her seviyede CD çalarları var.
    Ben bir dönem Yamaha CDX 397 kullanmıştım. Çok iyi bir çalardı.
    Çok ucuza bulmuştum tesadüfen. Bir üst serisi 497 de vardı sanırım model olarak.
  • Mohawknife M kullanıcısına yanıt
    Ben pioneer pd-s505 kullanıyorum eski bir model. Yamaha da kullanmıştım iyidir... İhtiyaçlarınıza göre güncel modelleri inceleyebilirsiniz.

• Anfim Yamaha RX-V765. Yamaha'nın CD-S300 gibi bir modeli işimi görür herhalde? USB portu var, mp3'te çalıyor ihtiyaç olduğunda.

• pioneer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.