Bildirim
CD oyunlar öldü mü?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Orası öyle ,ama şu starforce korumasını kıramazlarsa bugünleri de arar olacaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: xaeroxx
Orası öyle ,ama şu starforce korumasını kıramazlarsa bugünleri de arar olacaz.
+999 -
Yeni çıkan çoğu oyun artık 2 Cd ye sığacak kadar küçük yapılmıyor.Gerek grafikler gerek mekan tasarımları sistemleri zorladığı için Gigabyte olarakta sürekli ilerliyor.Bu sebeple artık DVD devrine geçildi.Bencede gelecekte artık Cdler tamamen kalkıcak ve DVD Romlar zorunlu alınacak.Ve korsan cdlerde de azalmaya gidilecek(Biraz fazla mı ileri görüşlü oldum nedir? ).
-
quote:
Orjinalden alıntı: xaeroxx
Orası öyle ,ama şu starforce korumasını kıramazlarsa bugünleri de arar olacaz.
mutlaka kırarlar merak etme.. -
yok dayı yeni sistemle artık oyunları çiplerin icine koyacaklar. buda kopyalama turunde bişey olmayacak. -
CD devri daha bitmedi ama bitecek gelecek DVD'nin -
-
her zaman kopya yapmanın bir yolu bulunacaktır.
...............................................................................
bir zamanlar diskette oyunlar vardı. disketler ortadan kalktı CD ler çıktı.
şimdi CD ler bitiyor DVD ler başlıyor..
göreceksiniz bir kaç yıl içinde DVD devride kapanacak başka bir teknoloji devri açılacaktır... -
herhalde bitiyo ben wallaha dvd rom aldım..ama cd lerin kopyaları her zmn çıkar munu unutma -
ya biz ps2 ciler ne yapsın -
Git internetten indir oyunu tabii bağlantın iyi ve kotalı kullanmıyorsan.
Şahsen ben 256K 3GB limitli kullanıyorum.İnternetten indirip cd'ye yazmakta ayrı bir keyif. -
BEN NETTEN BİR KAÇ OYUN İNDİRDİM LAKİN ŞU .BİN UZANTILI DOSYALARI YAZMAYI BECEREMEDİM.BİRÇOK PROGRAM ÖNERDİLER AMA AÇAMADIM EĞER BİLİYORSANIZ BİR EL ATINDA CDLERE YAZAYIM ŞU İNDİRDİKLERİMİ -
Ya bence dvdlere geçmek kötü olmicak.Arkadaşım underground 2 aldı dvd olarak içinden tüm need for speed serisi ve knight rider 3 çıktı.Bunların hepsi tek cd'de düşünebiliyormusunuz. -
Ewet haklısın bencede iyi oluyooo... -
Çok cd li oyunlarla başedilmiyor Dvd iyi olur... -
abi ornek wereyim hemen ben unreal tournement2004 yaklasik 1 yildir arayip bulamiyorum herkes 6cd satamiyoruz bullamassin dediler iki gun once tanidik bi yerden dvd sini buldurdum aldim simdi dusnunce 6 cdlik bi oyun 1 cd cizilse at 5cd yi cope dvd aliyosun tek cd bide dvd diye saygi gosterip kutuda weriyolar kayboldu cizildi derdide yok bende dvd daha gusel daha saglikli -
quote:
Orjinalden alıntı: barsgan
her zaman kopya yapmanın bir yolu bulunacaktır.
...............................................................................
bir zamanlar diskette oyunlar vardı. disketler ortadan kalktı CD ler çıktı.
şimdi CD ler bitiyor DVD ler başlıyor..
göreceksiniz bir kaç yıl içinde DVD devride kapanacak başka bir teknoloji devri açılacaktır...
eğer bilgisayar dergileri alıyorsanız bundan bir kaç ay önce HDVD nin incelemesinin yapıldığını görürsünüz toplam 50gb kapasitede yanılmıyorsam bir tanesi 17 ytl idi ama yazıcısı pahalı olduğu için şu anda piyasada pek yok hala geliştirme içindeler. -
blurayler geliyo iki layer 50gb
hd-dvd mi neydi iki layer 30gb
daha sonra da 1 tb projeler var -
2-3 SENE SONRA DVD DEVRİ KAPANIR BLU-RAY BASLAR
Benzer içerikler
- infamous second son pc
- oyun indir vip güvenilir mi
- devil may cry 4 special edition türkçe yama
- nplay begone
- kadın soyma oyunu
- denuvo nedir
- steam açılmıyor
- korku oyunları pc
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- it takes two benzeri oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X