Şimdi Ara

cd hata veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aziz kardeşler.ben bazen bir cd yi takıp çıkardıktan sonra resimde görülen hata veriyor.illah da ayni cd yi bulup tekrar takmazsam hata veriyor.resimde göreceyiniz hata veriyor.[img=http://img244.imageshack.us/img244/5941/adszaa8.th.jpg]

• arkadaşlar başka bir cd takıyorum.yine aynı hatayı veriyor.
  • cd ile işin bitmeden cıkartma cd yi.cd calısırken cıkardıgın icin veriyor hatayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: simonee

cd ile işin bitmeden cıkartma cd yi.cd calısırken cıkardıgın icin veriyor hatayı

hocam çok doğru söylediniz.ben tam bitmeden çıkardım.şimdi o cd yi bulamazsam ne yapacağız.
  • cd çalısırken cdromdan cıakrtısan o hatayı veırı cd ıle ısn bıttıkten sonra cıakrtman lazım ozaman o hatayı vermez
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademco

cd çalısırken cdromdan cıakrtısan o hatayı veırı cd ıle ısn bıttıkten sonra cıakrtman lazım ozaman o hatayı vermez

kardeş şimdi ne yapacağım.illah da aynı cd yi mi bulmalıyım
  • baska bi cd tak devam de.sonra bi sure bekle.daha sonra bilgisayarımdan cd roma a sag tıklayıp cıkart de.bi daha hata vermemesi lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaa anlamadım sımdı sen cdyı taktın sonra kayıp mı ettın alla alla cd ıle ısın bıtınce cıkart nolmus ılla ısın bıtmeden mı cıakrtcan :) o hadataya bende uyuz oluyorum gıtmezse wındowsu kapat ac wındows kapanırken o hata yıne cıkar ozman devam de olsun bıtsın bosuna ugrasma yaws
  • quote:

Orjinalden alıntı: simonee

baska bi cd tak devam de.sonra bi sure bekle.daha sonra bilgisayarımdan cd roma a sag tıklayıp cıkart de.bi daha hata vermemesi lazım

teşekkür ederim.dediyiniz gibi yaptım.şimdi oldu.bu satte sizlerin zamanını aldım.elleriniz ağrımasın
  • ne demek onemli degil.bizde bu saatte yardım etmek icin giriyoruz zaten.tas attık da kolumuz mu yoruldu.sorunun cozulmesi yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.