Arkadaşlar arama motorundan arattım formatla ilgili o kadar çok şey var ki ama şu cd'BOOt etme işini bir türlü kavrayamadım..Çünkü insanlar hep ingilizce açılış sayfası olarak kabul edip yapmışlar..Ben de şu an xp pro yüklü ve ben format atıp xp home edition yükleyecem mecburen çünkü bu xp pro'yu başkasından almıştım ben de ise orjinal home edition var ve de dediğim gibi bu cd de herşey türkçe şu BOOT meselesini ve formatı acemiler acemisine anlatır biçimde anlatabilecek arkadaşları bekliyorum...Boğazım düğümlendi sinir oldum yaa lütfen çabuk ....teşekkürler...
biosta boot ayarlarına gir. birincil boot donanımını cd rom yap. cd yi tak. boot etmek için bir tuşa basın den diğinde bi tuşa bas. işte cd den boot etmiş oldun. sonra önyükleme yapacak. bittikten sonra bi ileti alacaksın. tamir(kurtarma konsolu ile)-devam. devam de. yine tamir-devam seçeneği gelecek devam et de. kuracağın sürücüyü seç ve sonraki iletide formatlamak istiyosan ntfs veya fat32 den birini seçip formatla.(ntfs i seç)format bittikten sonra kurulum başlayacak.