Şimdi Ara

CCTV kablosu yerine ethernet kablo kullansam nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sorun olabiliyor, kesin olur da denilemez, kesin olmaz da denilemez, dneyip görmen lazım.
  • herhangi bir problem olucağını hiçmi hiç zanetmiyorum fakat olur ya bi akslik çıkar yinede bir dene yüzde 99 çalışır
  • Biz denedik, bi sefer çalıştı, diğerinde ise çalışmadı :D 10 metrelik bir yerde deneyerekte bulabilirsin :)
  • cctv kabloları bildiğimiz rg6 altı kablolarındaki gibi blendajlı kablo içerir buda görüntü kalitesini arttırır. catagori5 veya 6 kullanman 10 metrede bir sakınca oluşturmaz sen yinede kabloları 2 çift olarak bağla fakat normal cctv kablosu kullanmanda fayda var..

kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk gencer -- 27 Haziran 2009; 21:21:24 >
  • pasif dönüştürücüler var yani beslemesiz,rj45 - bnc"ye çevriliyor ve 600 ila 1500 mtden görüntü alabiliyorsunuz,ben 400 mt için kullanmıştım sorunsuz görüntü aldım.

• quote:

Orjinalden alıntı: freedom33

pasif dönüştürücüler var yani beslemesiz,rj45 - bnc"ye çevriliyor ve 600 ila 1500 mtden görüntü alabiliyorsunuz,ben 400 mt için kullanmıştım sorunsuz görüntü aldım.

ip kameralarda denediniz mi bunu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ip kameralarda bnc çıkışı yoktur;yani en azından benim kullandıklarımın hiçbirinde yoktu,twisted-pair kablo kullanıyor hepsi;40 mtye ip kamera bağlamıştım,direkt switche girdim zaten ucunu,eğer cat5 veya cat6 kablodan dc voltaj taşınmayacaksa yani adaptör kameranın yanında olacaksa 100 mtye kadar görüntü alınabilir.(diye düşünüyorum)Ama eğer normal ccd veya cmos kamerayı ip kamera yapımaksa amacınız zaten bir videoserver(box) kullanmanız gerek ,bundan sonraki işlmeler aynı.
  • ip de bnc var demedim zaten, bu yukarıda gösterdiğiniz şeyle çevirerek olmaz mı dedim, anladım ki olmaz :) teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.