Şimdi Ara

CCleaner Chrome'un geçmişini silmiyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
9.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ccleaner'den bakıyorum chrome seçili ama silme işlemi bittikten sonra geçmişe bakıyorum duruyor.Acaba chrome'da mı bi ayar yapıyoruz ?

• ccleaner da geçmişi temizlemek için de ayar var sadece chrome u seçmen yeterli değil geçmişini temizlemek için gerekli ayarlarını da yapmalısın
  • Ccleaner'de gerekli ayarları seç hocam olmuyorsa chromeden sil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

quote:

Orijinalden alıntı: perseustr

ccleaner da geçmişi temizlemek için de ayar var sadece chrome u seçmen yeterli değil geçmişini temizlemek için gerekli ayarlarını da yapmalısın

Aynen, son olarak şunu ekleyim cCleaner programı güncel sürüm olsun.

katılıyorum sürüm farkı bazı işlemlerin uygulanmasını engelleyebilir
  • bağlantıyı kesin belki olur
  • Advanced system care indir bilgisayarın bi kendine gelsin o taramaların içinde geçmiş temizleme de var

• başka programları tavsiye ederim advanced system care
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ccleaneri calistirmadan once browseri kapatiyosunuz diymi?

• quote:

Orijinalden alıntı: azt06

Ccleaneri calistirmadan once browseri kapatiyosunuz diymi?
    kapatıyorum am afayda etmiyor chrome'u silerken malesef manuel siliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

Alıntıları Göster
    benim de ccleaner her calistirdigimda chrome ayarlarim sifirlaniyordu. surumden dolayiymis. surumu mutlaka guncel olsun. ikincisi ayarlarin boyle mi kontrol eder misin. yani cleaner altinda chrome ayarlari ayri, oyuzden yapmiyor olabilir.

arti sifrelerin kayitli kalmasini istedigin sayfalarda cerezleri kontrol edebilirsin. istediklerin kalir digerleri silinir. birinci foto.

CCleaner Chrome'un geçmişini silmiyor ? CCleaner Chrome'un geçmişini silmiyor ? CCleaner Chrome'un geçmişini silmiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNGo -- 30 Aralık 2013; 15:31:36 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: xpress_

kapatiyorum am afayda etmiyor chrome'u silerken malesef manuel siliyorum

Auslogics Boostspeed bu alanda en iyisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Ccleaner'den bakıyorum chrome seçili ama silme işlemi bittikten sonra geçmişe bakıyorum duruyor.Acaba chrome'da mı bi ayar yapıyoruz ?

sorun ccleaner de değil chrome'da ayarlarda oturum açıksa silmiyor açık oturum falan varsa kapatın ben de o şekilde olmuştu şimdi çözüldü bi deneyin isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: renika76

quote:

Ccleaner'den bakıyorum chrome seçili ama silme işlemi bittikten sonra geçmişe bakıyorum duruyor.Acaba chrome'da mı bi ayar yapıyoruz ?

sorun ccleaner de değil chrome'da ayarlarda oturum açıksa silmiyor açık oturum falan varsa kapatın ben de o şekilde olmuştu şimdi çözüldü bi deneyin isterseniz

Herhangi explorer sayfası açık değil ama hala aynı ya :( chrome dan yapılması ve ya izin verilmesi gereken bir ayar mi var acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: renika76

quote:

Herhangi explorer sayfası açık değil ama hala aynı ya :( chrome dan yapılması ve ya izin verilmesi gereken bir ayar mi var acaba

Alıntıları Göster
    Konu açılalı baya olmuş ama sıkıntı yaşayanlar için bu konuyu tekrar açmakta fayda var sevgili dostlar :)

1. İlk önce CCLEANER'ın son sürümünü mutlaka yükleyiniz.

2. Allah Allah bu programda CHROME GEÇMİŞİ nerde acaba diye meraklanan arkadaşlar, CCLEANER programının ana sekmesindeki UYGULAMALAR kutucuğuna bakabilirler. Vay ... ben bunu nasıl görmemişim dedikten sonra istediğiniz kutucuğa tik atmakta serbestsiniz.

3. Geldik en önemli olaya. Mutlaka google chrome u formattan sonra oh miss herşey tekrar yükleniyor diye google ile senkronize etmişsinizidir. İşte bu olay sizin geçmişinizin silinmemesine sebep oluyor.

ÇÖZÜM;

1. Google chrome da sağ yukarda alt alta üç çizgi olan kutucuğa tıklanır.

2. Ayarlar sekmesine girilir.

3. Oturum aç sekmesinde ki '' Google hesabınızın bağlantısını kesin'' e tıklanır.

4. Zaten olaylar bundan sonra hızlı bir şekilde gelişecektir. :)

Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan2707

Konu açılalı baya olmuş ama sıkıntı yaşayanlar için bu konuyu tekrar açmakta fayda var sevgili dostlar :)

1. İlk önce CCLEANER'ın son sürümünü mutlaka yükleyiniz.

2. Allah Allah bu programda CHROME GEÇMİŞİ nerde acaba diye meraklanan arkadaşlar, CCLEANER programının ana sekmesindeki UYGULAMALAR kutucuğuna bakabilirler. Vay ... ben bunu nasıl görmemişim dedikten sonra istediğiniz kutucuğa tik atmakta serbestsiniz.

3. Geldik en önemli olaya. Mutlaka google chrome u formattan sonra oh miss herşey tekrar yükleniyor diye google ile senkronize etmişsinizidir. İşte bu olay sizin geçmişinizin silinmemesine sebep oluyor.

ÇÖZÜM;

1. Google chrome da sağ yukarda alt alta üç çizgi olan kutucuğa tıklanır.

2. Ayarlar sekmesine girilir.

3. Oturum aç sekmesinde ki '' Google hesabınızın bağlantısını kesin'' e tıklanır.

4. Zaten olaylar bundan sonra hızlı bir şekilde gelişecektir. :)

Saygılar...

Alıntıları Göster
    güzel tarif etmişsin ama bir işe yaramadı

• yılmaz.34 Y kullanıcısına yanıt
    Bir şeye daha dikkat etmek gerekiyor:
    CCleaner ile tarama yaparken alt ekrandaki gibi uyarı çıktığında eveti seçtiğinizde geçmişi silecektir. Ama buradaki "Bu mesajı bir daha gösterme" seçeneğini aktif ederek hayırı seçmişseniz bu uyarı bir daha çıkmayacak vede chrome açık olduğunda veya siz kapatsanızda sisteminizde açık olarak göründüğü zamanlarda geçmişi silmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaddir_ank

Bir şeye daha dikkat etmek gerekiyor:
    CCleaner ile tarama yaparken alt ekrandaki gibi uyarı çıktığında eveti seçtiğinizde geçmişi silecektir. Ama buradaki "Bu mesajı bir daha gösterme" seçeneğini aktif ederek hayırı seçmişseniz bu uyarı bir daha çıkmayacak vede chrome açık olduğunda veya siz kapatsanızda sisteminizde açık olarak göründüğü zamanlarda geçmişi silmeyecektir.
    bir daha gösterme demiştim aktif hale tekrardan nasıl getirebilirim teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz.34

bir daha gösterme demiştim aktif hale tekrardan nasıl getirebilirim teşekürler

Alıntıları Göster
    evet sectıkten sonramı bır daha gosterme dedınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheQ7

evet sectıkten sonramı bır daha gosterme dedınız

Alıntıları Göster
    Kesin Çözüm burda... :)

Arkadaşlar ccleaner porgramına girin ayarlar kısmının gelişmiş bölümünde (24 saatten eski olan windows dosyalarını sil) seçeneğinin yanıdaki işareti kaldırın ve geçmişin silindiğini siz de görün...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ben02

Kesin Çözüm burda... :)

Arkadaşlar ccleaner porgramına girin ayarlar kısmının gelişmiş bölümünde (24 saatten eski olan windows dosyalarını sil) seçeneğinin yanıdaki işareti kaldırın ve geçmişin silindiğini siz de görün...

Alıntıları Göster
    Böyle bir konu açtığımı bile unutmuşum hahah =)

Çözüm şöyle arkadaşlar, yukarıda söylenmiş ama yine yazayım. Google chrome'un ayarlarında Oturum açın sekmesinde oturum açılmış ise, hesap ile chrome bağlantınızı kesin. O zaman siliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 5 Ekim 2015; 14:05:58 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.