Bildirim
CCleaner Chrome'un geçmişini silmiyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ccleaner da geçmişi temizlemek için de ayar var sadece chrome u seçmen yeterli değil geçmişini temizlemek için gerekli ayarlarını da yapmalısın -
Ccleaner'de gerekli ayarları seç hocam olmuyorsa chromeden sil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ßeyaßan
quote:
Orijinalden alıntı: perseustr
ccleaner da geçmişi temizlemek için de ayar var sadece chrome u seçmen yeterli değil geçmişini temizlemek için gerekli ayarlarını da yapmalısın
Aynen, son olarak şunu ekleyim cCleaner programı güncel sürüm olsun.
katılıyorum sürüm farkı bazı işlemlerin uygulanmasını engelleyebilir -
-
Advanced system care indir bilgisayarın bi kendine gelsin o taramaların içinde geçmiş temizleme de var
başka programları tavsiye ederim advanced system care -
Ccleaneri calistirmadan once browseri kapatiyosunuz diymi?
kapatıyorum am afayda etmiyor chrome'u silerken malesef manuel siliyorumquote:
Orijinalden alıntı: azt06
Ccleaneri calistirmadan once browseri kapatiyosunuz diymi? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.
kapatıyorum am afayda etmiyor chrome'u silerken malesef manuel siliyorum
Alıntıları Gösterquote:
Orijinalden alinti: xpress_
kapatiyorum am afayda etmiyor chrome'u silerken malesef manuel siliyorum
Auslogics Boostspeed bu alanda en iyisidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: xpress_
Ccleaner'den bakıyorum chrome seçili ama silme işlemi bittikten sonra geçmişe bakıyorum duruyor.Acaba chrome'da mı bi ayar yapıyoruz ?
sorun ccleaner de değil chrome'da ayarlarda oturum açıksa silmiyor açık oturum falan varsa kapatın ben de o şekilde olmuştu şimdi çözüldü bi deneyin isterseniz -
quote:
Orijinalden alıntı: renika76
quote:
Ccleaner'den bakıyorum chrome seçili ama silme işlemi bittikten sonra geçmişe bakıyorum duruyor.Acaba chrome'da mı bi ayar yapıyoruz ?
sorun ccleaner de değil chrome'da ayarlarda oturum açıksa silmiyor açık oturum falan varsa kapatın ben de o şekilde olmuştu şimdi çözüldü bi deneyin isterseniz
Herhangi explorer sayfası açık değil ama hala aynı ya :( chrome dan yapılması ve ya izin verilmesi gereken bir ayar mi var acaba
Konu açılalı baya olmuş ama sıkıntı yaşayanlar için bu konuyu tekrar açmakta fayda var sevgili dostlar :)quote:
Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.quote:
Orijinalden alıntı: renika76
quote:
sorun ccleaner de değil chrome'da ayarlarda oturum açıksa silmiyor açık oturum falan varsa kapatın ben de o şekilde olmuştu şimdi çözüldü bi deneyin isterseniz
Herhangi explorer sayfası açık değil ama hala aynı ya :( chrome dan yapılması ve ya izin verilmesi gereken bir ayar mi var acaba
Alıntıları Göster
1. İlk önce CCLEANER'ın son sürümünü mutlaka yükleyiniz.
2. Allah Allah bu programda CHROME GEÇMİŞİ nerde acaba diye meraklanan arkadaşlar, CCLEANER programının ana sekmesindeki UYGULAMALAR kutucuğuna bakabilirler. Vay ... ben bunu nasıl görmemişim dedikten sonra istediğiniz kutucuğa tik atmakta serbestsiniz.
3. Geldik en önemli olaya. Mutlaka google chrome u formattan sonra oh miss herşey tekrar yükleniyor diye google ile senkronize etmişsinizidir. İşte bu olay sizin geçmişinizin silinmemesine sebep oluyor.
ÇÖZÜM;
1. Google chrome da sağ yukarda alt alta üç çizgi olan kutucuğa tıklanır.
2. Ayarlar sekmesine girilir.
3. Oturum aç sekmesinde ki '' Google hesabınızın bağlantısını kesin'' e tıklanır.
4. Zaten olaylar bundan sonra hızlı bir şekilde gelişecektir. :)
Saygılar...
-
güzel tarif etmişsin ama bir işe yaramadıquote:
Orijinalden alıntı: aslan2707
Konu açılalı baya olmuş ama sıkıntı yaşayanlar için bu konuyu tekrar açmakta fayda var sevgili dostlar :)
1. İlk önce CCLEANER'ın son sürümünü mutlaka yükleyiniz.
2. Allah Allah bu programda CHROME GEÇMİŞİ nerde acaba diye meraklanan arkadaşlar, CCLEANER programının ana sekmesindeki UYGULAMALAR kutucuğuna bakabilirler. Vay ... ben bunu nasıl görmemişim dedikten sonra istediğiniz kutucuğa tik atmakta serbestsiniz.
3. Geldik en önemli olaya. Mutlaka google chrome u formattan sonra oh miss herşey tekrar yükleniyor diye google ile senkronize etmişsinizidir. İşte bu olay sizin geçmişinizin silinmemesine sebep oluyor.
ÇÖZÜM;
1. Google chrome da sağ yukarda alt alta üç çizgi olan kutucuğa tıklanır.
2. Ayarlar sekmesine girilir.
3. Oturum aç sekmesinde ki '' Google hesabınızın bağlantısını kesin'' e tıklanır.
4. Zaten olaylar bundan sonra hızlı bir şekilde gelişecektir. :)
Saygılar...
Alıntıları Göster
-
Bir şeye daha dikkat etmek gerekiyor:
CCleaner ile tarama yaparken alt ekrandaki gibi uyarı çıktığında eveti seçtiğinizde geçmişi silecektir. Ama buradaki "Bu mesajı bir daha gösterme" seçeneğini aktif ederek hayırı seçmişseniz bu uyarı bir daha çıkmayacak vede chrome açık olduğunda veya siz kapatsanızda sisteminizde açık olarak göründüğü zamanlarda geçmişi silmeyecektir.
-
bir daha gösterme demiştim aktif hale tekrardan nasıl getirebilirim teşekürlerquote:
Orijinalden alıntı: kaddir_ank
Bir şeye daha dikkat etmek gerekiyor:
CCleaner ile tarama yaparken alt ekrandaki gibi uyarı çıktığında eveti seçtiğinizde geçmişi silecektir. Ama buradaki "Bu mesajı bir daha gösterme" seçeneğini aktif ederek hayırı seçmişseniz bu uyarı bir daha çıkmayacak vede chrome açık olduğunda veya siz kapatsanızda sisteminizde açık olarak göründüğü zamanlarda geçmişi silmeyecektir.
-
evet sectıkten sonramı bır daha gosterme dedınızquote:
Orijinalden alıntı: yılmaz.34
bir daha gösterme demiştim aktif hale tekrardan nasıl getirebilirim teşekürler
Alıntıları Göster -
Kesin Çözüm burda... :)quote:
Orijinalden alıntı: TheQ7
evet sectıkten sonramı bır daha gosterme dedınız
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ccleaner porgramına girin ayarlar kısmının gelişmiş bölümünde (24 saatten eski olan windows dosyalarını sil) seçeneğinin yanıdaki işareti kaldırın ve geçmişin silindiğini siz de görün... -
Böyle bir konu açtığımı bile unutmuşum hahah =)quote:
Orijinalden alıntı: ben02
Kesin Çözüm burda... :)
Arkadaşlar ccleaner porgramına girin ayarlar kısmının gelişmiş bölümünde (24 saatten eski olan windows dosyalarını sil) seçeneğinin yanıdaki işareti kaldırın ve geçmişin silindiğini siz de görün...
Alıntıları Göster
Çözüm şöyle arkadaşlar, yukarıda söylenmiş ama yine yazayım. Google chrome'un ayarlarında Oturum açın sekmesinde oturum açılmış ise, hesap ile chrome bağlantınızı kesin. O zaman siliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 5 Ekim 2015; 14:05:58 >
Benzer içerikler
- logitech garanti sorgulama
- cmd açılıp kapanıyor
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- reboot and select proper boot device
- bilgisayardaki gereksiz dosyaları silme
- komut istemi
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayar hızlandırma
- ekran videosu alma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X