Şimdi Ara

cbr125 mi almalıyım yoksa cbr 250 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üniversite1. sınıf öğrencisiyim motor için bu yaz ehliyete başvuracam bi kaç sorum var

1. cbr 125 ile umuttepe yokuşunu çıkabilir miyim yani ortalama 7 8 km ve bu yolun min 5 km yokuşu var
    2. 185 boyum var şuan 112 kiloyum tabi zayıflıyorum 100 ün altına inerim motor alana kadar motor altımda küçük kalırmı
    3. ilk motorum olacak 125ten sıkılır mıyım yavaş gider diye direk 250 cc fazla mı gelir
    4. artçımla berabere 200 kilo olsak sıkıntı yaratırmı ? özellikle umuttepe yokuşunda
    5. 2012 kasa cbr 250 yani tek far olan satarken sıkıntı olurmu çünkü kasa değişti ve bana göre tek far olan kasa daha güzel ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashauto -- 14 Nisan 2016; 19:18:32 >

• Aynı durumdayız şu an sadece benim boy 190 civarlarında geziyor geçen oturdum 250 liliğe ha küçük gelir tabi ama kullanmada falan sıkıntı yok ben çok rahattım.Crf 250 falan arıyordum bulamadım tesadüfen cbr 250 denk geldi çok hoşuma gitti.İlk başta bende 125 istiyordum düşündüm 2 ay sonra 250 lik istemeyeyim diye 125 i eledim.Hem cbr 250 sanırım diğer 250 likler için en yavaşı diğer bi deyişle en güvenlisi.Tek far benimde hoşuma gidiyor.Uygun fiyatlı bulabilirsem alacağım bu hafta içerisinde.
  • cbr250 nin size yaşatacağı tek sıkıntı virajlarda olacaktır diye tahmin ediyorum. virajda dümdüz gitmem diyorsanız ki bence gidersiniz alın
  • peki kilo olarak 200 kiloda sıkıntı olur mu cbr 250 için
  • Servis kitapçığında taşıyabileceği max ağırlık yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de ilk motosiklet olarak cbr250 aldım.
    Bazıları ilk motor için fazla vs derler inanma. Bu tamamen senin kendini bilip kurallara uyarak ve kendini kaybetmeden kullanmanla ilgili.
    125lik alırsan umuttepe yokuşunda artçı ile sıkıntı olabilir, çıkmaz demiyorum ama zorlanırsın.
  • Dediğin yokuşun eğiminin ne kadar olduğu önemli. Sert bir rüzgarda, artçıyla birlikte (ki 112 kilosun) 100 kiloya düşsen bile o yokuşu çıkamayabilirsin.
    Cbr 250 biraz daha gövdeli bir motor. Altında küçük durmasını istemiyorsan Cbr 125 alma derim. (ki 250 bile altında küçük kalabilir)
    125 cc'den de, 250 cc'den de sıkılacaksın zamanla. Yetersiz gelecek. Gözün 600'lüklere, 1000'liklere kayacak. (bu hakikat)
    Artçıyla birlikte 200 kg. yokuş dediğim gibi rüzgarlı bir havada ciddi sorun çıkarır.
    Honda, kendini ispatlamış bir marka olduğu için, her türlü satarsın.

Tüm bu bilgiler ışığında : 250 lik al dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam peki 2011 2013 kasası tek far olan 4-5 yıl sonra bu eski kasa diyip fiyatı dipe vururlar mı öyleyse boşuna o kadar para vermeyelim 2 3 bin daha verip yeni kasa alıyım(ama eski kasa daha güzel )
    Bu mesaja eklenen görseller:

cbr125 mi almalıyım yoksa cbr 250 mi

• Eski kasa olması pek sorun olmaz motorun temizse sıkıntısı yoksa satarken cbr modellerinde 2.el kolay kolay ölmez.

Düzenleme : Hrc rengine bi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ride Or Die -- 15 Nisan 2016; 23:26:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ride Or Die kullanıcısına yanıt
    aslında siyah daha çok hoşuma gidiyo hrc de kafası mavi değilde beyaz olan varsa olabilir cbr 125 gibi :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.