Şimdi Ara

CBR 600 RR nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    eniştemin heves için aldığı ara sıra bindiği cbr 600 ü bana bıraktı
    yani bıraktı derken yurtdışına çıktı bizim garajdaydı en son
    telefonda motorun bizim garajda kaldı deyince sen takıl anlarsın sen dedi
    anahtarı güvenlik görevlisinden aldım

beyler hiç anlamıyorum bu motordan bunu nasıl kullanacam

gaz nasıl veriliyor
    anahtarı nereye sokacam karanlık garaj anahtar yerini bulamadım
    boş yolda hız yapmak sınırlarını zorlamak istiyorum

• http://youtu.be/futHtmTTgk0

Şaka bir yana ama hiçbir şey bilmeden 600'lük motorun üstüne oturup hız sınırlarını zorlamaya kalkarsan 19 yaşında ailen'e yukarıdaki sure'yi okutursun kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamilee -- 15 Ocak 2015; 1:44:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hiç bulaşma Anahtarı aldığın yere usulca geri bırak hocam şakası yok bu işin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullan her binen ölecek diye birşey yok . Boş arazide test et sonra trafiğe çıkarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kardeşim. Enişten seni öldürmek istiyor haberin olsun. Nasıl çalıştığını bilmediğin o motoru sana emanet etmesinin başka bir açıklaması yok. Durumu ailene çıtlat eğer onlarda binmene olumlu bakıyorlarsa ailen seni öldürmek istiyor kaç kurtul o aileden eğer sende intihar etmek istiyorsan binebilirsin. Hatta henüz yola çıkmadan o ağırlıkta bir motoru üzerine veya ters tarafa da devirebilirsin. Buda en iyi ihtimal.
  • Eniştenle aran da nasıl bir husumet var?
  • ben anlamıyorum ,hiç motor bilmeyen insanlara "al kullan takıl öğrenirsin" tarzı yaklaşımla motor verenlere?
    sakın bulaşma arkadaşım,o makine sıfır tecrübeyi bırak 1 yıllık tecrübesi olanlar için bile ağır bir motor.

sana aşşğıdaki örneği göstereyim,600lük makinede sıfır tecrübeli arkadaşın durumu

Buda profosyonel kullanıcıların kazaları

Aman diyorum...

Tavsiyem aşşağıdaki videoyu izle,belki kafanda birşeyler canlanabilir.

Burada gözünü korkutmak,motordan uzak dur demek değil kastımız,motor kullanmak basitçe sınıf sınıf giderek öğrenilebilincek bir konu.Durumları farklı olanlar,çevresi,ailesi bu işin içinde olanlar belki yüksek cc motorlardan başlayabiliyor ancak senin durum farklı,gerçekten enişteni kınıyorum bu şekilde bir davranışda bulunduğuna.Lütfen videolara iyi incele ona göre karar ver,şayet ben 600lük kullancağım illa diyor isen önce eğitimini al,ehliyetini al sonra kullan,motor işine gireceksen işi usulüne göre yap,illegal yollar ile canını tehlikeye atma,cidden 600lük o makine yeni başlayanlar için bir ölüm makinesidir,bunu gördüm biliyorum ve söylüyorum herkeze..

Motor işinde cc olarak şöyle gidiliyor genelde;

başlangıç cc motorlar 100-125-150-200-250
    orta sınıf cc motorlar : 250-300-350
    orta üst sınıf cc motorlar: 400-600 arası
    üst sınıf cc motorlar: 600 ve üzeri motorlar.

Şimdi sana soruyorum,elindeki makine ile işin neresinden başlayacak oluyorsun kullanır isen?
    iyi düşün arkadaşım..canın o makineden daha değerli bunu unutma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 15 Ocak 2015; 12:10:41 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nerde bizde öyle enişte
  • bunu söyleyen adam ya motorun m'sinden anlamıyordur, ya da sana bir kastı vardır. çünkü yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 1 yıllık tecrübeye sahip olanlar için bile yüksek kuvvete sahip bir makinedir CBR 600rr. hele ki sen temel motosiklet kullanımı ve kurallarını bile bilmiyorsun. bu durumda o 200 küsür kiloya sahip canavarın dengesini nasıl sağlamayı düşünüyorsun. eğer gerçekten bu işe hevesliysen düşük hacimli, kullanımı nisbeten kolay, hafif bir makineyle başla. ancak her an doğru kişi ve kurumlardan eğitim almayı ihmal etme. ben sürmeyi öğrendim bitti diye bir şey yoktur.
  • Lan motor kullanmayan cocuklar duyduklarıní satmasín burda

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Lan motor kullanmayan cocuklar duyduklarıní satmasín burda

Konuyu aça arkadaşın eniştesi de buradaymış.

Şaka bir yana. Bu arkadaş daha motoru çalıştırmayı bilmiyor gaz, fren nerde onu bilmiyor. Hadi diyelim netten ordan buradan çalıştırmayı hareket ettirmeyi öğrendi. Bu adamın SIFIR (0) tecrübe ile bu güçte bir motorla başına gelebilecekleri tahmin edebiliyor musun? Tecrübesiz binilecek bir motor değil bu genç arkadaş senin gazına gelip te deli cesareti ile çıksa o motor üzerine kaza yapsa ölse, sakat kalsa yada en iyi ihtimal maddi hasara yol açsa mutlumu olacaksınız, vijdanınız rahatmı edecek. Kendiniz binerseniz binin neye biniyorsanız ama başkasının canıyla alakalı durumlara yanlış yönlendirme yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elektrox

quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Lan motor kullanmayan cocuklar duyduklarıní satmasín burda

Konuyu aça arkadaşın eniştesi de buradaymış.

Şaka bir yana. Bu arkadaş daha motoru çalıştırmayı bilmiyor gaz, fren nerde onu bilmiyor. Hadi diyelim netten ordan buradan çalıştırmayı hareket ettirmeyi öğrendi. Bu adamın SIFIR (0) tecrübe ile bu güçte bir motorla başına gelebilecekleri tahmin edebiliyor musun? Tecrübesiz binilecek bir motor değil bu genç arkadaş senin gazına gelip te deli cesareti ile çıksa o motor üzerine kaza yapsa ölse, sakat kalsa yada en iyi ihtimal maddi hasara yol açsa mutlumu olacaksınız, vijdanınız rahatmı edecek. Kendiniz binerseniz binin neye biniyorsanız ama başkasının canıyla alakalı durumlara yanlış yönlendirme yapmayın.

İnsanın çalışıpta yapamayacağı birşey yoktur dediğim gibi çıksın boş arazide tepkimesini kontrol etsin kurcalasın . Yapamıyorsa bıraksın yoksa herkese ölürsün demek yanlış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, dalgasına açılmış bir konu bu. Lütfen ciddiye alıp da cevap vermeyin.

CBR 600 RR nasıl kullanılır?
  • motosiklet araba gibi deyildir hiç arabaya binmemiş bi adam 2000 motor arabayı sürmeye yarım saate alışır ama 600 lük motoru zapt edemezsin gazı bi açtıgın gibi 100 km hıza çıkabilirr
  •  CBR 600 RR nasıl kullanılır?
  • Helvan fistikli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

Eniştenle aran da nasıl bir husumet var?

İyi güldüm ya.

Arkadaşım sende troll konunsa söyle değilse polisi ara enişteni ihbar et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 16 Ocak 2015; 14:32:04 >
  • ulan kullan diyenler varya :)) su kadar söylim 3 sene 100cc motor kullandım 250ccye geçmek için cesaretim yoktu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.