Motor Tipi: Tek Silindirli, 4 Zamanlı SOHC Silindir Hacmi: 249.6 cm3 Soğutma Sistemi: Su Soğutmalı Motor Gücü: 27 Hp Şanzıman Sistemi: Manuel/6 Vites Marş Sistemi: Elektrik Ateşleme Sistemi: CDI Ön Fren: Çift Disk Arka Fren: Disk Yakıt Depo Kapasitesi: 19 litre Ağırlık: 150 kg Ön Tekerlek Ebatları: 110/70-17 Arka Tekerlek Ebatları: 150/70-17 Boyutlar (UXG): 2050 x 720 mm Yükseklik: 1130 mm Akü: 12 V-10 Ah
selam arkadaşlar binici olarak meraklarınızı giderecek birisi geldi artk bu moto calibre 250 cc aldım kullandım size + ve - lerini sunayım öne - ler ilk olarak motorda kronik hararet problemi var ama önemli diil fanı çivt yapıyorlar yada büyük fan takıyorlar serviste ücretsiz bunu mutlaka ama mutlaka yaptırmadan binmeyin motora çünkü ben bindim ve hararetin yükselmesine ragmen 150 km boyunca bastım ve motoru yedim piston sardı yağ kapakları eridi ikinci olarak grenajlar çok ince üçüncü olarak heryerde servis yok dördüncü olarak motor 29 hp değil ve 160 ı geçmiyor beşinci olarak dijital ekran bazen vites 5 de iken 6diyor 5 diyor falan - leri yok başka bukadar alırken buna göre alın önemli bi eksisi yok dediklerimi dikkate alırsanız ........................................... şimdi de + ları ilk olarak motor cok heybetli 250 cc klasmanında en yğksek ve büyük seleli ikinci olarak cok rahat ve komforlu üçüncü olarak vibrasyon yok denecek kadar az (önemli bi faktör bu ) dördüncü olarak viraj kabiliyeti ve lastikler çok iyi ve geniş taban beşinci olarak motor çokk..serii son sürat olarak iyi değil ama süper bir tork üretiyor hyo ya falan kalkışta ruhsat atarım okadar serii altıncı olarak motorun yakıtı çok az ve üsten eksantrikli ve 4 sboplu olması bi + ve modifkasyonlar harika frenler mükemmel papatya ayarlanabilir dreksyon elcik korumaları gündüz farı led sinyaller bildiğin r6 zanledip geliyorlar şimdilik aklıma gelenler bunlar ha bide burda servisi yok diye üzülmeyin istanbula kargoyla yolluyorsun tamir edip gönderiyorlar sıkıntı neresinde olursa garanti kapsamında ve kargoyuda karşılıyorlar tabi mekanik aksam problemi olursa..saygılar sorusu olan olursa cevaplarım bana pek yardımcı olunmadı ben bari yardımcı olayım birilerine ( başka sitelerden de arkadaşlara bu yazımı kopyalıyorum yanlış anlaşılmasın herkeze ulaşmaya çalışıyorum ondan dolayı ) saygılar.....
bu moto calibre 250 cc ile bu motorun hiçbir alakası yok bu moto calibre 250 cc modelini aldığın için üzüldüm cünki o motorun üstünde cg köylü motoru takılı hiçmi bakmadın motorun karbüratör ve silindirine almadan :D bildiğin köylü motorlarının üstündeki motoru oturtmuşlar üzüldüm senin adına paranı cöpe atmışın..
aynı fabrika olması aynı kalitede olması anlamına gelmez !
3-4 bin civarı olursa neden olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: ganja77
3-4 bin civarı olursa neden olmasın
3-4 bin olsa yok satar en dandik çinliler 5 bin (kanuni phantom mesela 180 cc rezalet maks hız 110 km/h)
en az 7-8 bin olur.
iddaalı markaların fiyatlarındaki yüksek olduğu bu günlerde bu tarz ürünler rekabeti arttıracak ve fiyatları kırdıracaktır bence: bajaj 200 ün ktm 200ün fiyatı düşürdüğü (en azında arttırmadığı gibi)
iddaalı markaların fiyatlarındaki yüksek olduğu bu günlerde bu tarz ürünler rekabeti arttıracak ve fiyatları kırdıracaktır bence: bajaj 200 ün ktm 200ün fiyatı düşürdüğü (en azında arttırmadığı gibi)
aynen hocam tam üstüne bastın ülkemizde yamaha ybr , honda cbf başta olmak üzere binilebilir 125 150 200 250 cc motorların fiyatları aldı başını gitti artık bunun önüne bu tür taklit ürünleri getirerek durdurulabilir diye düşünüyorum , suzuki inazuma 250 düşünüyorum ama param bu motoru almaya asla yetmez 250cc motora bu kadar para verdiğimi duysa peder söver söver... gerçekten çok pahalı bir ülkede yaşıyoruz...
bu cbr ın kopyası olmuş. hiç özgün bir tarafı yok. hiç olmazsa egzoz ve stoplar değişik olabilirdi.
ama fiyatı düşük olursa tercih edilebilir.
10000 liralık bir motorun 4,250 si motor fiyatı kalan 5,750 vergi olduğu sürece alamazsın inuzuma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme