Bildirim
CBR 125 sıfır mı ikinci el mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Kaskınız ceketiniz ehliyetiniz var mı? Bunlar olmadan motora masraf edilmez konuları takip ettiyseniz görmüşsünüzdür. Ehliyet dışında da bi eğitim almak lazım. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama şart. Tüm bunları geçtiğimizde elinizde ne kadar kalıyor ise (ki fazla bişey kalacağını sanmıyorum) o para ile yarı otomatik bir cub alabilirsiniz. Daha sonra ss modellere geçiş yaparsınız. Tabi tercih sizin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nunix
Hocam evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Kaskınız ceketiniz ehliyetiniz var mı? Bunlar olmadan motora masraf edilmez konuları takip ettiyseniz görmüşsünüzdür. Ehliyet dışında da bi eğitim almak lazım. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama şart. Tüm bunları geçtiğimizde elinizde ne kadar kalıyor ise (ki fazla bişey kalacağını sanmıyorum) o para ile yarı otomatik bir cub alabilirsiniz. Daha sonra ss modellere geçiş yaparsınız. Tabi tercih sizin.
ehliyet ve ekipmanlar var . ekipmanlara baya para harcadım bu işin şakası olmaz biliyorum o yuzden sadece motor konusunda sıkıntı var . cublar güzel ama onu da apaçileştirdi malesef bazı arkadaşlar ama onlarda yarı otomatik ben debriyajlı ya geçmek istediğim için böyle bi tercih yaptım . sorum sadece motor konusunda yani
-
Ben olsam tercihimi sıfırdan yana kullanırım yada çok az kullanılmış 2014 model. CC yükseltme düşünceniz varsa 2. el daha uygun olur. -
Sağolun oneriniz icin . 3-4 yil kullanmayi dusunuyorum hemen cc yukseltmem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X