Şimdi Ara

CBR 125 sıfır mı ikinci el mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar para biriktiriyorum uzun zamandır aklımda başlangıç motoru olarak cbr 125 var. 2.el e pek güvenemiyorum sonuçta nasıl kullandığını bilemem motoru. sıfırı da 8.450 tl iyi sayılabilir 2012-2013 ikinci el 6binden başlıyor sizce ne yapsam 2bin ₺verip sıfırını mı alsam ?

• Hocam evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Kaskınız ceketiniz ehliyetiniz var mı? Bunlar olmadan motora masraf edilmez konuları takip ettiyseniz görmüşsünüzdür. Ehliyet dışında da bi eğitim almak lazım. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama şart. Tüm bunları geçtiğimizde elinizde ne kadar kalıyor ise (ki fazla bişey kalacağını sanmıyorum) o para ile yarı otomatik bir cub alabilirsiniz. Daha sonra ss modellere geçiş yaparsınız. Tabi tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunix

Hocam evdeki hesap çarşıya uymayabilir. Kaskınız ceketiniz ehliyetiniz var mı? Bunlar olmadan motora masraf edilmez konuları takip ettiyseniz görmüşsünüzdür. Ehliyet dışında da bi eğitim almak lazım. Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama şart. Tüm bunları geçtiğimizde elinizde ne kadar kalıyor ise (ki fazla bişey kalacağını sanmıyorum) o para ile yarı otomatik bir cub alabilirsiniz. Daha sonra ss modellere geçiş yaparsınız. Tabi tercih sizin.

ehliyet ve ekipmanlar var . ekipmanlara baya para harcadım bu işin şakası olmaz biliyorum o yuzden sadece motor konusunda sıkıntı var . cublar güzel ama onu da apaçileştirdi malesef bazı arkadaşlar ama onlarda yarı otomatik ben debriyajlı ya geçmek istediğim için böyle bi tercih yaptım . sorum sadece motor konusunda yani

• Ben olsam tercihimi sıfırdan yana kullanırım yada çok az kullanılmış 2014 model. CC yükseltme düşünceniz varsa 2. el daha uygun olur.
  • Sağolun oneriniz icin . 3-4 yil kullanmayi dusunuyorum hemen cc yukseltmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.