Şimdi Ara

CbR 1000 R mı YZF R1 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
6.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     CbR 1000 R mı YZF R1 mi?

CbR 1000 R mı YZF R1 mi?

CbR 1000 R mı YZF R1 mi?

Yamaha YZF R1
     CbR 1000 R mı YZF R1 mi?

CbR 1000 R mı YZF R1 mi?

CbR 1000 R mı YZF R1 mi?

evt arkadaşlar sizede bi danışayım dedim ben bu iki motor arasında çok karasızım SİZCE HANGİSİ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ugurlar Ola -- 5 Temmuz 2008; 17:32:35 >

• güzel
  • CbR1000000000000000000000000000000
  • ben r1 daha beğeniyorum görünüm olarak
  • neden hep kuyruk foyoları koymuş bu adam?????
    neye göre cbr neye göre r1 hangi kriterleri arıyorsun önce onu belirt görünüm sağlamlık kalite güç biraz açıkla bizde ona göre birşey söyleyelim direk cbr r1 diye başlık açılmaz
  • R1
  •  CbR 1000 R mı YZF R1 mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tücrüben va mı arkadaşım,hangisi demekle olmuyo bu işler eğer ilk motorunsa 2 gün sona kendini ya hastanede yada mezarlıkta bulursun.

Ben alıcı değilim diyosan R1 tabiki ama onuda ezen GSX-R 1000 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 6 Temmuz 2008; 19:09:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

Tücrüben va mı arkadaşım,hangisi demekle olmuyo bu işler eğer ilk motorunsa 2 gün sona kendini ya hastanede yada mezarlıkta bulursun.

Ben alıcı değilim diyosan R1 tabiki ama onuda ezen GSX-R 1000 var.

Şu cümleye sonuna kadar katılıyorum...

Ama Suzukiyide ezen Kawasaki var..

Bu arada tecrübesi olmayan birinin 1000'lik makine kullanmaya kalkması yüzde 99 ihtimalle mezarlıkta biten bir maceradır.
  • 2002 hayabusa alayına geçirir len varmı önüne çıkan görem kawayı
  • bu arada tecrübesiz (kanuni turbo sport gxl kullanıyom hayabusanın yanında sinek kalır) 1000 lik degil 1300 lük kullanmıştım bişeyde olmadı ama tabi 2 dakka arkadaşın motor 2008 modeldi ama bana yaramaz bu 240 kilo kuru ağarlık

neyse tecrübesiz 1000 degil 1300 kullanımış adamım seneye a2 sınavına girecem başlarız 600 lükle filan
  • kaç km kullandınki?
    bakkaldan sigaramı alıp geldin 15-20 m yada 2.vitese çıkabildinmi 1300 lük motorla ya hawlee tecrübesiz adam 1300 kullanmışta birşey olmamış sen çık bir otobana falan bi 200 gör ondan sonra görüm tecrübeni nasıl zaptediyorsun o motoru hırçın bir at gibi üstünden atar yada sen hawaya gelip gazı sıkarsın motoruda kafana geçirirsin
  • ona bakarsan bende amg kullandım ama nedir köşeden bi turlayıp geldim bu kullanmak mıdır sadece denedim bunu herkes yapar kullanmak ayrı birşeydir onun her nimetinden yararlanmaktır gaza basıp motoru yürütmekle olmaz bu işler
  • beyler, daha sakin..
    boş muhabbetler bunlar.

SBS yolcusu bir kardeşimizin 1300'lük tecrübesi olmaması son derece normal.

---

Kardeşim, sanada abi nasihatı.. Ehliyetini alınca 600'lük yerine maksimum 250'lik bir makineyle başla.. 10.000km kadar kullan, sonra 600'lüğe geçersin.
  • Bende bu tecrübeli kullanıcıları anlamıyorum her 600-1000likten bahsedene toy muamelesi yapıyorsunuz.Bu arkadaşı bilmiyorum ama böyle bir genelleme var.
  • bunda anlamayacak birşey yok 12 yaşında 1300 cc tecrübe etmiş adama sadece gülerim
    burası çocuk yuvasında döndü sbs çağında adam hayabusayla trip atıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
    ayrıca konuyu açan arkadaşa cvp bence mondial
  • cwap on numara tuttum seni kardeş
  • size göre küçük makine ama hnda beat e ne yapabilirim modifiye tarzı :)
  • Tabiki R1
  • Konu eski biraz ama belki bazı arkadaşların işine yarar; bencede Yamaha R1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.