|
neden? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 8 Haziran 2021; 22:32:57 > |
|

|
neden? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 8 Haziran 2021; 22:32:57 > |
|
devlet faiz öderken haram.
kyk borcundan vergi borcundan sgk borcundan faiz alırken sevap :) |
kullanıcısına yanıt
Dış Güçler Temsilcisi demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
O iki eleman 20 yıldır akp yönetiminde olduğunun farkında değil |
|
Bunu Kılıçdaroğlu'na sormayı denesene delikanlı. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 22 Mayıs 2021; 20:27:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Niye? Bunu da mı Kılışdaroğlu yabmış? |
|
|
Yaşın genç herhalde. SSK'yı Kılıçdaroğlu, genel müdürlüğünü yaptığı dönemde batırmıştır. O dönemden beri SGK kendine gelememiş ve hâlâ toparlanmaya çalışmaktadır. O yüzden EYT sorunu baş göstermiş ve hâlâ çözüm bulunamamıştır. Keşke Ak Parti gibi sadece ülkeyi batırsaydı da SSK'yı batırmasaydı. |
|
|
hayaller şeriat hayatlar seküler yaşam
|
|
*************************************************************************** https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108 **************************************************************************** |
Yaşım 12 hocam. Sizce SGK tam anlamıyla ne zaman toparlanır? |
|
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hala İslam, din vs... diyenler var abi bu kadar saf olmayın lütfen. Bu devirde dinden bahseden sadece fakirler, çirkinler, önemli bir vucud kusuru olanlar kaldı. Kalanlar sadece dini kullanmak derdinde.. Uyanın artık. Bir tane islamcı hocanın akpyi eleştirdiğini duydunuz mu? Genç hocalardan yada yaşlı hocalardan? Göremezsiniz çünkü eleştirmezeler! Bunun sebebi akpnin hiç haksız uygulaması olmaması mı sizce? Lütfen samimi olun! Tabiki hayır, her birisi bir şekilde iktidardan nemalanmak derdinde hepsi kendine inanan muridleri kullanarak iktidardan parça koparmak derdinde.. Gerçekten uyanın artık! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 22 Mayıs 2021; 22:31:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 22 Mayıs 2021; 23:11:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|