Şimdi Ara

Caynax a6w

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk gunu bugun yaptim ise yarar gibi. Programi sonuna kadar uygulayan var mi? Yararini gordunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ABS programımı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

ABS programımı bu?

Evet
  • işe yarayacağını sanmıyorum çünkü karın kasları belli bir yağ yüzdesinden sonra belli oluyor bu tür egzersizle olmaz.
  • quote:

işe yarayacağını sanmıyorum çünkü karın kasları belli bir yağ yüzdesinden sonra belli oluyor bu tür egzersizle olmaz.

Program açılışta sadece yağsız vücutlarda işe yarar diye belirtiyor zaten. Göbek varsa olmaz diyor.
  • quote:

işe yarayacağını sanmıyorum çünkü karın kasları belli bir yağ yüzdesinden sonra belli oluyor bu tür egzersizle olmaz.

karın kasının belli olmasıyla bu programın işe yaramayacağı sonucuna nasıl çıktın çok merak ediyorum ? program harika bir programdır evet yağlı olsanızda işe yarar yağlı olmasanızda. sürekli yaparsanız karın kaslarınız inanılmaz şekilde gelişir ama eğer yağlı bir vucuda sahip iseniz karın kaslarınız aynı mükemmellikte içerde saklanır belli olmaz yağ nedeniyle eğer yağ oranınız düşük ise gözlerinize inanamazsınız bu karın benim mi diye tecrübe ile sabittir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dyson V15 Detect 7.999?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.