Şimdi Ara

Cayenne ile Touareg Aynı Şasi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu iki aracın aynı firma / fabrika oldugunu biliyoruz fakat kafama takılan bir soru var .. Birisinden duyduğuma göre bu iki SUV aynı şasi üzerine üretiliyormus aslına bakarsanız çokta saçma gelmedi aynı grubun araçları tiplerinde aşırı benzerlik var boyut ve bazı konularda ortak noktaları da aynı. Ama bu doğrumu yada bu iki arabanın neleri ortak yada şöyle sormak gerekirse bu 2 aracın ortak yönleri varmı somut olarak.

Şimdiden Teşekkür eder Saygılarımı Sunarım.

• Bazı haber kulislerinde "Volkswagen Cayenne ile Touareg i Makyajlama kararı aldı" ve " Touareg in Platform kardeşi Cayenne" başlıkları gözüme çarptı. Nedir bu iki aracın ortası
  • arasindaki farki bilemicem ama cayanne cok daha guzel ve karizma duruyor.
    gercekten cok hos bi araba.ah vergisi biraz dusuk olsa...
    toureg ile benzerlikleri cok galiba sasidede benzerlikleri vardir diye dusunuyorum...
  • Karizma olarak cayenne diyorum birkere markası ve döşemesi işi bitiriyor ama açıkçası Touareg daha dolu ve iç olarak konuşuyorum daha şatafatlı çok daha fazla göze janjanlı geliyor yada bana oyle gelıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Sevgili Dostlar ,

Bu iki aracın aynı firma / fabrika oldugunu biliyoruz fakat kafama takılan bir soru var .. Birisinden duyduğuma göre bu iki SUV aynı şasi üzerine üretiliyormus aslına bakarsanız çokta saçma gelmedi aynı grubun araçları tiplerinde aşırı benzerlik var boyut ve bazı konularda ortak noktaları da aynı. Ama bu doğrumu yada bu iki arabanın neleri ortak yada şöyle sormak gerekirse bu 2 aracın ortak yönleri varmı somut olarak.

Şimdiden Teşekkür eder Saygılarımı Sunarım.

Bundan 2 yil kadar once okudugum bir otohaber dergisine konu olmustu sorunuz. Biriyle hic ilgisi olmayan (tip bakimindan) Bir cok aracin Ayni sase uzerinde gelistirilip uretildigini gordugumde saskinligimi gizleyememistim. Cayenne ile Toureag Ayni plartform ustunden uretiliyor.
    Diger Net hatirladiklarim ise

Mercedes SLK / Chrysler Crosfire

Audi A8 / VW Phateon

• şasi ve üretim platformu aynı

daha fazla fark vermek istemeyenler touaregle yetiniyor işte
  • volvos40/ford focus/mazda 3 aynı platformu paylaşıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzide Cevaplarınız için teşekkür ediyorum yani sonuç çıkarırsak aradaki fiyat farkı marka ya gidiyor desenize.

Tekrar Teşekkürler.
    Saygılar
  • ben pek benzetemiyorum ama neyse eğer veriler öyle diyorsa doğrudur ama açıkçası toureg ler pek hoşuma gitmiyor önü passat arkası golf bozması gibi bi SUV açıkça daha farklı bi tasarım olabilirdi SUV tek marka bilirim Lincoln Navigator varmı daha ötesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sharkemre

ben pek benzetemiyorum ama neyse eğer veriler öyle diyorsa doğrudur ama açıkçası toureg ler pek hoşuma gitmiyor önü passat arkası golf bozması gibi bi SUV açıkça daha farklı bi tasarım olabilirdi SUV tek marka bilirim Lincoln Navigator varmı daha ötesi

Var . Range Rover Vogue & Sport Supercharger ...
  • aks mesafelerine bakın hagi arabaların temelde aynı olduğunu anlarsınız.
    a3-golf-leon-altea-toledo-touran-golf plus-octavia hepsi de temelde aynı arabalar.
    Volkswagen Cayenne ile Touareg aynı platformu paylaşmanın ötesinde aynı fabrikadan çıkıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.