Şimdi Ara

Çatıya modem koymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türk telekomdan gelen aşağıdaki modemi çatıya koyacağım. Yağmurdan korumak için aşağıdaki saklama kabının içinde muhafaza edeyim diyorum. Bu saklama kabına koymak sinyal kalitesini düşürür mü?

Çatıya modem koymak

Çatıya modem koymak

• Etkilemez pek catiya koymakdaki amac nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 120 mt uzaklıkta olan bir binaya internet ulaştırmaya çalışıyorum. Diğer binanın çatısında telefonla sinyale ulaşabiliyorum. Buraya TP-Link TL-WA850RE wifi menzil arttırıcı koymayı düşünüyorum.
  • Ben 5 6 yıldır kiremitlerın altında tutuyorum bi gram su gelmedi saklama kabıda modemin ısınması a neden olabilir alt tarafını kesın havalandırma yapsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kap engellemez ama hava alması için altını veya farklı bir yerini kesmeniz gerek güneşten korumak amaçlıda gölge bir yere koyarsanız veya etrafını sinyali engellemeyecek şekilde herhangi bir cisim koyarsanız modem ısınmamış olur interneti bu modem yerine bir router ile dağitmanız daha iyi değil mi sudan rüzgardan etkilenmeyen cihazlardan alsanız hem daha iyi sinyal verir hem modeme birşey olucak mı vs diye korkunuz kalmaz bu farklı bir router alıp çatiya bağlasanız ordan dağitsaniz sizin için daha iyi olur eğer parası problem değil ise sizin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.