Şimdi Ara

Çatıkatı Odası Modifikasyonu [FOTOĞRAFLAR GELDİ! PLAN HAZIR] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
18
Favori
2.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pencerenin olduğu duvarı kirdirip daha büyük cam yaptirsan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

kartaltepede mi oturuyorsun ?

Hayır dostum. Kartaltepeden zaten havalimanını göremezsin ayrıca orada villa yok diye biliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

Pencerenin olduğu duvarı kirdirip daha büyük cam yaptirsan?

Malesef. Pencerenin sağ ve solundan bahsediyorsanız oralar kolon. Yıkarsam ev çöker.

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

quote:

Orijinalden alıntı: SütMısırı

quote:

Bizim de yazlık evin çatı katı boş. Çok güzel ortam olur ama sizinki kadar düzgün değil. İçeride beton torbaları, kalaslar vs. var. Gerçekten geniş bir alan ama boşuna duruyor; ceviz falan kurutuyoruz orada. Çok sıcak ve havasız.

Güzel fikirler çıkar buradan. Rezerve. Konunu takip edeceğim. Bu haliyle bile çok hoş.

Sağolasın hocam. Sende mi Yvonne'cisin CHUCK FOREVAAAAA!. Aslında bak Chuck posterinide bulabilirsem asarım duvara. Bu haliyle çok eskikafa. Modern olsun istiyorum. Ayrıca mobilyalar kokuyor. Havasız. Ve balkona açılan ahşap kapıda çürümüş. Çok işimiz var çok

İyi çözünürlüklü resimleri bulup bastırabilirsin bir özalitçide. Yvonne akar Benim için Lima'dan falan da güzeldir. Tam benim tipim

Duvarları bordo veya koyu kırmızıya boyayabilirsin. Güzel olabilir. Fotoğraf bulursam atacağım.

edit: Ziyaret derken evinden bahsediyor.

Bende o türlü anladım ama mezarlıkla ziyaret ne alaka onu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 21 Eylül 2013; 21:25:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: evpandası

kartaltepede mi oturuyorsun ?

Hayır dostum. Kartaltepeden zaten havalimanını göremezsin ayrıca orada villa yok diye biliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

Pencerenin olduğu duvarı kirdirip daha büyük cam yaptirsan?

Malesef. Pencerenin sağ ve solundan bahsediyorsanız oralar kolon. Yıkarsam ev çöker.

quote:

quote:

quote:

Bizim de yazlık evin çatı katı boş. Çok güzel ortam olur ama sizinki kadar düzgün değil. İçeride beton torbaları, kalaslar vs. var. Gerçekten geniş bir alan ama boşuna duruyor; ceviz falan kurutuyoruz orada. Çok sıcak ve havasız.

Güzel fikirler çıkar buradan. Rezerve. Konunu takip edeceğim. Bu haliyle bile çok hoş.

Sağolasın hocam. Sende mi Yvonne'cisin CHUCK FOREVAAAAA!. Aslında bak Chuck posterinide bulabilirsem asarım duvara. Bu haliyle çok eskikafa. Modern olsun istiyorum. Ayrıca mobilyalar kokuyor. Havasız. Ve balkona açılan ahşap kapıda çürümüş. Çok işimiz var çok

İyi çözünürlüklü resimleri bulup bastırabilirsin bir özalitçide. Yvonne akar Benim için Lima'dan falan da güzeldir. Tam benim tipim

Duvarları bordo veya koyu kırmızıya boyayabilirsin. Güzel olabilir. Fotoğraf bulursam atacağım.

edit: Ziyaret derken evinden bahsediyor.

Bende o türlü anladım ama mezarlıkla ziyaret ne alaka onu anlamadım

anladım dostum bizim buralardada çok yakın uçuyor uçaklarda ondan sordum

• .

• @evpandası Evet tüm Bakırköy'ün hatta Şirinevlerin bile çok yakınından geliyorlar. Şirinevler biraz şanslı gibi çünkü oradan az uçak geliyor. Çoğunlukla E-5 Mecidiyeköy-Şirinevler istikametinden gelip havalimanına yol aldıkları için şirinevlerin yanından geçiyor diyebiliriz. 5 dakika çatıya çıkıp video açsam kesinlikle bir iki uçak çekerim.
  • quote:

@evpandası Evet tüm Bakırköy'ün hatta Şirinevlerin bile çok yakınından geliyorlar. Şirinevler biraz şanslı gibi çünkü oradan az uçak geliyor. Çoğunlukla E-5 Mecidiyeköy-Şirinevler istikametinden gelip havalimanına yol aldıkları için şirinevlerin yanından geçiyor diyebiliriz. 5 dakika çatıya çıkıp video açsam kesinlikle bir iki uçak çekerim.

bizim buradada 5 dkda bir geçiyor kargo uçakları uçarken evin camları sallanıyor evdeki konuşmalar duyulmuyor

• Fotoğraflar gelmiştir. Dün bacayı ve tüm katı temizlettirdik. İşe koyulma vakti!
  • harika
  • Son durum nedir? @SütMısırı

• quote:

Orijinalden alıntı: Central Park

Son durum nedir? @SütMısırı

En son bir genel temizlik yaptık. Çürümüz ahşapları değiştirdik. Marangozla konuştuk büyük bir alan olduğunda kapı yapılmazmış. Bende pek kapısız yerde uyuyamam :( Aralık gibi yeni eşyaları(mobilya,raflar,televizyon,lambalar ve bilardo gibi) almaya başlayacağım. Şuan için büyük değişiklilik yok. Bir iki haftaya çürümüş balkon kapısını değiştircez.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Central Park

Son durum nedir? @SütMısırı

En son bir genel temizlik yaptık. Çürümüz ahşapları değiştirdik. Marangozla konuştuk büyük bir alan olduğunda kapı yapılmazmış. Bende pek kapısız yerde uyuyamam :( Aralık gibi yeni eşyaları(mobilya,raflar,televizyon,lambalar ve bilardo gibi) almaya başlayacağım. Şuan için büyük değişiklilik yok. Bir iki haftaya çürümüş balkon kapısını değiştircez.

Kolay gelsin

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para var huzur var aga. Biz daha 3+1'e sigmaya calisalim.

• Zegin olmak da zor işmiş.Oturup çatı katımı nasıl dekore etsem diye kafa patlatmıyorum hiç değilse
  • Benim bir fikrim yok hocam, kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Para var huzur var aga. Biz daha 3+1'e sigmaya calisalim.

+1 parayla saadet olmazmışmış. Hadi len ordan

• quote:

Orijinalden alıntı: BayKedi

quote:

Orijinalden alıntı: I. C. Wiener

Para var huzur var aga. Biz daha 3+1'e sigmaya calisalim.

+1 parayla saadet olmazmışmış. Hadi len ordan

Paran olsun sana herkes saadet.

• çatı kat zaten güzelmiş eşyalar eski tarz onları degıssen düzgün ufak boy koltuk alsan tv güzel halı vs güzel olurmuş, bilardo masası cok daraltır orayı ama tabı zevk para ısı

Bılardo masası oyun konsolu vs harıc...

koltuk dekorasyon tv vs gıbı seyler toplam ne kadar tutuyor yazarmısn
  • Vay arkadaş adamların çatı katı var.Ben oraya bir girerim 3 ay dışarı çıkmadan yaşayabilirim çok huzurlu görünüyor.
  • Ne isle mesgulsunuz acaba okuyorsaniz bu ortam ogrenci icin bi omur surmeyecek bi yerde uzak kalacaksiniz evden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.