Şimdi Ara

CathedraL High Elo Zed Montage - Edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_117580841//tm.htm#117884478

Konudaki video arkadaşıma ait onunda isteği üzerine boş zamanlarımda birşeyler yapmaya çalıştım. Bu montage olaylarını video editlemeyi falan yeni yeni öğreniyorum basit bi programla olduğu kadar yaptım. Konudaki arkadaşlarında yorumunu ele alarak bazılarını sildim bazı videolarda ekledim umarım beğenirsiniz

not;

@Infinityy

@PagRyze

@calibrane

calibrane'nin dediğine katılıyorum olaflar fazlaydı ve çıkarttım.

• çok temiz. sondaki 144p herhalde o sıkıntı. gayet güzel. syndrayı da biraz daha geriden alsan bide sonunda ölmediysen onu da göstersen güzel olurdu. hızlı geçmiş bayağı. riven de çok temiz skormuş böyle tam oturtmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

çok temiz. sondaki 144p herhalde o sıkıntı. gayet güzel. syndrayı da biraz daha geriden alsan bide sonunda ölmediysen onu da göstersen güzel olurdu. hızlı geçmiş bayağı. riven de çok temiz skormuş böyle tam oturtmalık.

Sondaki video evet görüntü kalitesi düşük bende orjinal oyun replayı yok videonun aynısını indirip editledim sadece sondaki videoyuda bana önceden atmıştı onuda görünce koydum. aslında syndra falan hepsini uzun uzun koyabilirdim ama birazda müziğe göre yerleştirmeye çalışınca böyle oldu. en son olarak ard arda shuriken ile öldürdüklerini koydum.

ek olarak evet lb ve riven skorları çok iyi

• Cüzel sikilşotlar.
  • Güzel olmuş bence
  • çöp bunu her gümüş yapıyor bb
  • Herkes Zed prosu olmuş
  • Eğer ki sorduğun montaj ise gayet güzel olmuş, akıcı ve müzik rahatsız etmiyor. Ama gel gör ki, zibilyon tane kill almış zedlerin ultisi bile patlamadan, q-w-e-q ile teklemesinden başka bi şey yok. Bu da amkun şampiyonun opluğundan kaynaklanıyor. Lb'nin ad versiyonu mnaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 26 Haziran 2016; 8:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumm sıkıntılı qnq dikkat et. @U Mad BRO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 26 Haziran 2016; 8:30:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Eğer ki sorduğun montaj ise gayet güzel olmuş, akıcı ve müzik rahatsız etmiyor. Ama gel gör ki, zibilyon tane kill almış zedlerin ultisi bile patlamadan, q-w-e-q ile teklemesinden başka bi şey yok. Bu da amkun şampiyonun opluğundan kaynaklanıyor. Lb'nin ad versiyonu mnaki.

Bu da amkun şampiyonun opluğundan kaynaklanıyor. Lb'nin ad versiyonu mnaki.

burda ne dedin anlamadım d
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiiqX

quote:

Eğer ki sorduğun montaj ise gayet güzel olmuş, akıcı ve müzik rahatsız etmiyor. Ama gel gör ki, zibilyon tane kill almış zedlerin ultisi bile patlamadan, q-w-e-q ile teklemesinden başka bi şey yok. Bu da amkun şampiyonun opluğundan kaynaklanıyor. Lb'nin ad versiyonu mnaki.

Boşver amenakoi

• quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

quote:

Boşver amenakoi

Anlayan anladı qnq boşa kasma anlatacam diye :D

• quote:

çok temiz. sondaki 144p herhalde o sıkıntı. gayet güzel. syndrayı da biraz daha geriden alsan bide sonunda ölmediysen onu da göstersen güzel olurdu. hızlı geçmiş bayağı. riven de çok temiz skormuş böyle tam oturtmalık.

O Riven benim lan zedle ilk 6 levelde eziliyo bu çocuk lanede sonra ultiye basıyo skor geliyor zaten.Montaj çööp.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

O Riven benim lan zedle ilk 6 levelde eziliyo bu çocuk lanede sonra ultiye basıyo skor geliyor zaten.Montaj çööp.

Ümit ağlama seni vayne ile ezerim nub

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Ümit ağlama seni vayne ile ezerim nub

Yaw he he

• theokelesli olana yarıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: İSKENDER BÜYÜK

theokelesli olana yarıldım

ya normalde bana kalsa funny montage yapardım normalde 3 zedi yapmayacaktım ama harbi canım çok çekti
  • West D1 Ranked

• video güzel ama kısa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.