Bildirim
CathedraL High Elo Zed Montage
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
iyi güzel oynuyoda videonun hazırlanışını hiç beğenmedim
atalım bi layk video üzerinde daha çok uğraşsa iyi şeyler çıkartır aslında_____________________________ -
Müzik: -1/10
Edit: 1.5/10
Video kalitesi: Potato
Uzunluk: Çok uzun
Playler: 8+/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teemo Erdoğan -- 11 Haziran 2016; 1:45:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Müzik ve edit cidden leş. Ama oynuyor. Zed ve yasuo tarzı şampiyonları oynayabilenlere her zaman saygım var.
Bu arada piremses ramazan._____________________________ 366. gün ve yine bir karınca misali. -
güzel olan tek şey hareketler. gerisi hakkında yazmak istemiyorum. _____________________________ -
Cocuk arkadasim olur ve harbi efsane zed oynuyor
Buralardaysa arkadaş sormak istediğim bikaç şey var _____________________________ -
Burdayım
quote:
Orijinalden alıntı: Infinityy
Burdayım
Yalan söylüyo beylee inanmayin
Zedle u patlarken ki resmini ki atsam napsam xd
Bu video kullanıcı tarafından kaldırıldı _____________________________
Ben bir Türk'üm, dinim, cinsim uludur -
quote:
Orijinalden alıntı: Irelia Sucks
Bu video kullanıcı tarafından kaldırıldı
Müzik değişti, yeni 1-2 hareket eklendi, görüntü kalitesi düşük olan hareketleri çıkardım, birde videonun sonunda theokolesin sesini ekledim 3 zed keserim vs.
Kısaca derleyip topladım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinityy -- 21 Haziran 2016; 14:38:49 >_____________________________
-
lb dışındaki hareketleri beğenmedim. iki kere olaf basit olmuş e atmasını bilmeyen fizz de. playzlık hareketleri pek göremedim. zedde çita oldukça yukarda malesef. burda biri daha vardı zed montage yapan. kısa bi ismi vardı bayağı beğenmiştim onu bence onu izle. _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Irelia Sucks
Bu video kullanıcı tarafından kaldırıldı
Müzik değişti, yeni 1-2 hareket eklendi, görüntü kalitesi düşük olan hareketleri çıkardım, birde videonun sonunda theokolesin sesini ekledim 3 zed keserim vs.
Kısaca derleyip topladım
müzik leş etmişin yine boş olunca yapıcam sana azized xd_____________________________
-
Lolking varmı ligini merak ettim, banada en basiti lb geldi, olaf demişsin 1v1 god tier sayılır zedde öyle biliyorumda sanki adamla aramda 4 5 level fark var öyle kesiyorum, dediğin çocuğuda biliyorum kestikleri adamların nicklerine bak unranked yada max plat dia olduğunu anlarsın. Kıyaslıyacaksan ligide hesaba kat derim low eloda istediğin playzi yaparsın. İlk videoda 2. parçada karşımda cass vardı hatırla kalite düşüktü biraz 6 leveldim o 7ydi morganadan roam yiyordum mesela o adam şuan westte challenger dediğimi anlamışsındır umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: calibrane
lb dışındaki hareketleri beğenmedim. iki kere olaf basit olmuş e atmasını bilmeyen fizz de. playzlık hareketleri pek göremedim. zedde çita oldukça yukarda malesef. burda biri daha vardı zed montage yapan. kısa bi ismi vardı bayağı beğenmiştim onu bence onu izle.
kestiği leblanc benimle hemen hemen aynı seviyede max plat-diamond diğer hareketler ise west diamond düzeyinde ama olaflar için +1_____________________________ -
quote:
Lolking varmı ligini merak ettim, banada en basiti lb geldi, olaf demişsin 1v1 god tier sayılır zedde öyle biliyorumda sanki adamla aramda 4 5 level fark var öyle kesiyorum, dediğin çocuğuda biliyorum kestikleri adamların nicklerine bak unranked yada max plat dia olduğunu anlarsın. Kıyaslıyacaksan ligide hesaba kat derim low eloda istediğin playzi yaparsın. İlk videoda 2. parçada karşımda cass vardı hatırla kalite düşüktü biraz 6 leveldim o 7ydi morganadan roam yiyordum mesela o adam şuan westte challenger dediğimi anlamışsındır umarım.
http://www.lolking.net/summoner/tr/5987424#profile
mesele lolking değil. ben yapılan hareketleri beğenmedim. kötü oyuncusun veya kötü hareketler olduğundan değil. benim sadece lb hoşuma gitti veya lissandra diyebilirim. olaf gragas fizz falan herhangi bir maçta görebileceğin hareketler. yasuo daha zıplattığında ölmüş oluyor. bazı yerlerde zaten vurduğun yerde güller açıyor. udyr mesela sondaki gayet güzel o da. ama geri kalanları pek beğenmedim. isterse kestiğin adam faker olsun pek önemi yok. ben o andaki izlediğim şeye bakarak yazdım. youtube rastgele bi zed montage yazsan bir sürü güzel hareket görebilirsin. sende o hareketlerden 2-3 tane anca var. ben beğenmedim._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X