Şimdi Ara

Catalyst 9.3 sürücüsü önümüzdeki hafta kullanıma sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD-ATi yılın üçüncü sürücüsünü önümüzdeki hafta kullanıma sunmaya hazırlanıyor. 9.3 sürüm numaralı Mart ayı sürücü güncellemesinin 18 Mart tarihinde kullanıma sunulması beklenirken, daha önce belirttiğimiz gibi Radeon HD 2000 serisi öncesindeki ekran kartlarına destek Catalyst 9.3 ile birlikte sona erebilir.

Windows 7'nin test sürecine yönelik versiyonunun da olması beklenen sürücünün hangi yeniliklerle veya performans noktasında ne gibi gelişmelerle geleceği henüz bilinmiyor ama Catalyst 8.3 sürücüsünün geçtiğimiz yılın firma tarafından yayımlanan en iddialı sürücülerinden birisi olduğu hatırlandığında, beklentinin yükseldiğini de söyleyebiliriz.

• Fazla birşey beklememek lazım.Şu an 9.2 sürücüsü gayet stabil ve yeterli bana kalırsa.
  • Ati sanki driver çıkarmak iiçin kurulmuş:D:D:D..ayda 1 driver mı olur ya..
  • su win 7 ye openGL ' destegi versinelrde ben baska birsey istmeiorum koyun gibi ati driver sorunu var diyenlere destek verenlerden degilim :DD::D sorry shusdhuashudhuas :D koptu myine ya
  • 9.3 cıksn 1 ay sonra nvidia da cıkarır her ay driver cıkar
  • ben 8.12 yi kullanıyorum indirdim ama kurmadım 9.2 yı 9.3 de siksın onuda indirirm ama kurmam bi sorun cıkartana kadar
  • üste bi yanlışlık oldu (cıksın)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her ay yeni driver cikmasi iyi birsey tabiki. varolan problemlerin en kisa surede giderilmesi ve sunulmasi guzel bir hizmet. cikarmis olmak icin cikarilmiyorsa tabi.
  • Değiştir diye bir tuş var orda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiesTorN -- 13 Mart 2009; 11:13:49 >
  • bakalım beee atı da sürücü günçelleştirmeyi öğrendi.
  • bu seferki sürücüde oyunlar için performans artışı olsa bari. Özellikle gta4 için gerekli.
  • Deneyip görcez
  • quote:

Orjinalden alıntı: BARKU

bu seferki sürücüde oyunlar için performans artışı olsa bari. Özellikle gta4 için gerekli.

Ne yazık ki GTA IV için ekran kartı üreticilerinin yapacak birşeyi yok.Sonuçta işlemci bazlı bir oyun.Sürücü güncellemesi bir fark oluşturmayacaktır.GTA IV için tek çözüm Rockstar ın çıkaracağı yamalarda.
  • merakla bekliyoruz :)
  • Ben niyeyse hiçbi fark göremiyorum yeni çıkan sürücülerde, sanki her ay aynı sürücüyü ismi değişmiş bi şekilde geri yüklüyorum...
  • Bekliyoruz...İnşallah Sorunsuz Ve Stabil Bir Sürücü Olur..
  • ATİ'yi o kadar sevmeme rağmen, bence berbat ötesi sürücü yazıyor. 8.12'den beri tüm güncelemeleri takip ediyorum, kartı aldığımdan beri mavi ekrandan kurtulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Ben niyeyse hiçbi fark göremiyorum yeni çıkan sürücülerde, sanki her ay aynı sürücüyü ismi değişmiş bi şekilde geri yüklüyorum...

x1650 pro için ne bekleyebilirsin ki.
  • 9.2 cok guzel suan bakalim 9.3 te ne gibi artilar gorecez ...

Birde driver problemi yasayan arkadaslara ozellikle soyluyorum bir onceki surumu kaldirdiginizda makinadan tamamen temizleyin !!!

Yoksa bazi kucuk sorunlar yasayabiliyoruz ve bunu ati soyle veya nivida boyle gibi konular acarak dile getiriyoruz birilerinin on yargili bakmasina neden oluyoruz !!!

Neyse 9.2 den memnunum, bekleyelim 9.3'u ......
  • 9.2 sürücüsü oyunlarda ve o/c'da gayet stabil benim için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.